من که میدون ولیعصر رفتم هیچکسی نداشت! مثل اینکه قربانی ها لباس تنشون نیست! شنیده بودم برای این فروشش ممنوع شده بود! :دی
نسخه بلک باکس این نیومده؟ عجب چیز خوبیه این بلک باکس! راحت میشه دانلود کرد! :دی
Printable View
من که میدون ولیعصر رفتم هیچکسی نداشت! مثل اینکه قربانی ها لباس تنشون نیست! شنیده بودم برای این فروشش ممنوع شده بود! :دی
نسخه بلک باکس این نیومده؟ عجب چیز خوبیه این بلک باکس! راحت میشه دانلود کرد! :دی
بنده خدا مقتولا درسته لباس ندارن ولی با خون رو بدنشون نوشته شده قیافشون شده مثل زامبی های رزیدنت اویل!حالت از قیافشون بهم می خوره:2::2:این دلیلی نداره که ممنوعش کنن
به ترتیب که مراحل میره جلو ازت می خواد دیسک رو عوض کنی. کل بازی های چند دیسکی همینطورننقل قول:
یعنی به خاطر این ممنوع شده ؟ :18:نقل قول:
من که میدون ولیعصر رفتم هیچکسی نداشت! مثل اینکه غربانی ها لباس تنشون نیست! شنیده بودم برای این فروشش ممنوع شده بود!
نسخه بلک باکس این نیومده؟ عجب چیز خوبیه این بلک باکس! راحت میشه دانلود کرد!
این که درست نیست.
رو بازی بزنن +18 هر کی خواست بخره هر کی خواست نخره.
واقعا که با این کاراشون :13:
تو ایران سی دی با کیفیت پیدا نمیشه
من خریدم نصب نشد
باید از نت دانلود کنی
اینم ریختم ولی این دفعه یه صفحه سیاه میاد و بعد از چند ثانیه میپره بیرون! :41: احساس میکنم مشکل از Social Clube من باشه. چون هیچ آیکنی ازش نمیبینم. اگه امکانش هست لینک دانلود social club مربوط به این بازی رو هم برام بذارید. واقعا ممنون میشم.:10:نقل قول:
(در ضمن حجم بازی من بعد از نصب، 13.4 گیگ هستش، به نظرتون کم نیست؟ نسخه Complete باید حجمش چند باشه(همراه DLCها)
من بالاخره امروز خریدمش بریم ببینیم چجوریاست
نسخه XBOX 360
سه تاست
بچه هایی که تمومش کردن بگن چند ساعت گیم پلی داره؟
راستی واسه کمک بیایم همینجا؟
لینک راهنمایی شو کسی نداره یه وقت گیر کردیم؟:20:
دوستان خواهشن کمک کنید. بدجور تو کف این بازی ام! :41::11:نقل قول:
نه حجمش همون 13.4 گیگ هست.نقل قول:
من کامپلیت ادیشن رو بازی و تموم کردم.:5:
آخه بنده خداهایی که بازی رو ممنوع کردن انقدر فاسد بودن که به جسد هم رحم نمیکردن !نقل قول:
آخه بازی به این بی نظیری چرا باید ممنوع بشه ؟ چون چندتا جسد لباس تنشون نبود یعنی جون ها منحرف میشن ؟
دیگه منحرف کردن مردم تا این حد تاثیر خیلی بدی داره و بدتر جون هارو فا*د میکنه
گرچه ممنوعیت نمیتونه باعث بشه کسی بازی نکنه و من خودم همون روز اول که اومد رفتم خریدم
بازی واقعا بی نظیره و من با اینکه وقتم کمه اما تا وقت اضافه پیدا میکنم سریع میرم بازی میکنم . امتیاز من به این بازی 9.8 از 10