دوست عزیز سرعتهای مخابرات نوسانشون زیاده.یکی از دوستهای خودم 512 گرفته.یه فایلی رو که میخواد دانلود کنه یه لحظه سرعتش 5 تاس.یه لحظه 30و بعدا 60 و دوباره این روند ادامه داره:18: اینی که من دیدم اصلا ثبات ندارهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز سرعتهای مخابرات نوسانشون زیاده.یکی از دوستهای خودم 512 گرفته.یه فایلی رو که میخواد دانلود کنه یه لحظه سرعتش 5 تاس.یه لحظه 30و بعدا 60 و دوباره این روند ادامه داره:18: اینی که من دیدم اصلا ثبات ندارهنقل قول:
من دیروز رفتم 1 ماهه 256 گرفتم از مخابرات ولیعصر . گفت 4 روز دیگه نصب میشه . بزنگیم 1899 زودتر راش نمیندازن ؟ خماریم بابا
اون دوستتون خطش مشکل داره!!!!! من نه خودم و نه هیچکدوم از دوستام سرعتمون زیر 58-59 نیومده!!!نقل قول:
دوست عزیز سرعتهای مخابرات نوسانشون زیاده.یکی از دوستهای خودم 512 گرفته.یه فایلی رو که میخواد دانلود کنه یه لحظه سرعتش 5 تاس.یه لحظه 30و بعدا 60 و دوباره این روند ادامه داره اینی که من دیدم اصلا ثبات نداره
حالا یکی به من بیاد بگه چرا انقد پینگ بالا رفته؟ :دی
دوستان این سرعت 70 یا 80 مال 512 مخابرات با دانلود منیجر هست یا بدون اون؟
با IDM اونجوریه که موقتینقل قول:
ولی با IDA تقریبا ثابت 62
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
نقل قول:نقل قول:
شاید ایراد از اون منطقس یا از خطشه
سرعتش خیلی کم شه میاد 52
اونم وقتی که داری جاهای سنگین وبگردی میکنی
الان که تو p30world میچرخم اون داره با 62 میگیره
سلامنقل قول:
مشکل دوستتون از تاثیر میدان مغناطیسی بر سیم تلفن خونشونه
بهش بگو سیم تلفن رو از سیم برق دور کنه
علاوه بر مشکلات فیزیکی, همیشه سروری که ازش دانلود میکنی هم خیلی مهمه.
سرورهایی هستن که به شما اجازه استفاده از 100 درصد پهنای باندتون رو نمیدن مثل اکثر سرورهای دانلود پولی
مثل 4shared , rapidshare و .....
آقا من زنگ زدم 1899 گفت کانفیگ کن وصلی
vpi=0
vci35
pppoe
user & pas
همه اینارو میدم ولی پینگ میگیرم به 4.2.2.4 پینگ نمیده unreachable میزنه درست نوشتم ؟ :31:
زنگ زدم میگه خوب کانفیک نمی کنی ! من 100 بار بیشتر مودم کانفیگ کردم برا همه دوستام . حالا که نوبته خودمه اینطور شد
PPPOE رو واسه بچه های 2 ساله یا کسایی که وایرلس روتر/مودم دارن گذاشتن . شما با Bridge کانفیگ کن از خود ویندوز با کانکشن وصل شو که بفهمی وصلی یا چه ارروری میگیری یا اصلا پکت داری یا نهنقل قول:
وایر لس دارمنقل قول:
ولی bridge هم کردم conecting wan mini port ( بازم غلط نوشتم ):31: میده
=====
خیلی جالبه ها من از هرجا سرویس گرفتم خودم کانفیگ کردم . بابا نا سلامتی من 2 سال همکار انجمن سخت افزار بودم :31:
حالا فقط با این مخابرات مشکل داشتم . زنگ زدم زدم دیشب یارو میگه آقا 5 تومن میگیریم میایم درست میکنیم . صبح زنگ زدم یه زنه آدرسمو گرفت آخرش گفت 10 تومن به طرف بده !! گفتم دیشب گفت 5 تومن !! گفت اون فکر کرده خرابیه . منم گفتم نمیخواد بیاد بابا !!! خوبه مثلا مکالماتتون ظبط میشه ! ظاهرا !
=====
حالا دوستان کمکم کنین نمیخوام بگم اینا بیان خودم باید حلش کنم . مودم DLINK 2730U