منم مثل شما بودم،دو ترم عمران آزاد خوندم،مترجمی دولتی قبول شدم...الان از خوابگاه جهرم دارم پست می دم..خیلی خیلی خیلی بیشتر از عمران راضی هستم.تازه اگر درس خون باشی و ارشد به بالا بگیری چرا که کار نباشه؟(مترجمی)نقل قول:
Printable View
منم مثل شما بودم،دو ترم عمران آزاد خوندم،مترجمی دولتی قبول شدم...الان از خوابگاه جهرم دارم پست می دم..خیلی خیلی خیلی بیشتر از عمران راضی هستم.تازه اگر درس خون باشی و ارشد به بالا بگیری چرا که کار نباشه؟(مترجمی)نقل قول:
داداش من خودم هم مثل این دوستمون دانشجو انصرافی دانشگاه آزادم. مدیریت میخوندم.
الان دولتی زنجان زبان میخونم.
فقط اینو میتونم بگم علاقه تو که بچسبی، موفقی. اینم یادت باشه واسه آدم زرنگ همیشه کار هست. مهم نیس رشته ت چیه.
شما اگه چیزی غیر از علاقه تو بخونی وسطاش پشیمون میشی. اینم بدون الان متاسفانه وضعیت کشور طوریه که هر رشته ای بخونی ممکنه بیکار باشی.
خدا شاهده رفیقم لیسانس برق از دانشگاه دولتی زنجان داره الان سوپر مارکت وا کرده... نا امیدت نمیکنم..خواستم با حقایق روبرو بشی..
برو دنبال علاقه ت... مشاور نشسته اونجا و نفسش از جای گرم درمیاد..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
سلام
كسي ميتونه اينجا به من كمك كنه؟
من رشتم تجربيه و دبي زندگي ميكنم ولي متاسفانه اينجا هيچ امكاناتي مثل كتاب و كلاس كنكور نداريم و من هنوز شروع به خوندن نكردم.
عاشق زبانم مخصوصا مترجمي ولي هيچ اطلاعاتي درباره كنكور ندارم . معلم ها و مشاورامونم كه ماشاالله هيچي بارشون نيست:n14:
نوشته بودين براي كنكور زبان يه زبان تخصصي هست كه بايد خوند اگه ميشه راهنمايي كنيد چه كتابايي رو بايد بخونم ممنون ميشم.
يعني از الان من ميرسم كتابا رو تموم كنم؟
اينجا منطقه ٣ حساب ميشه مزيتش چيه؟
ازادم قبول بشم مهم نيست فقط دوست دارم مترجمي اونم تو ايران بخونم.
سلامنقل قول:
بله در صورتی که 2 سال ساکن کشوری جز ایران بوده باشد منطقه 3 محسوب میشوید ....
بیشترین تاثیر مثبت را منطقه 3 دارد ....
کتابهای تخصصی منحصرا زبان-مبتکران و گاج کتابهای خوبی هستند ...
ضمن اینکه حتما سوالات کنکورهای قبل را برای فهمیدن سبک سوالات مطالعه کنید ...
ممنون از راهنماييتون:n16:نقل قول:
سلام دوستان.
رتبه کنکور زبان تاثیری روی قبولی رشتههای دیگه (ریاضی-تجربی) نداره؟
خير - به هيچ وجه . كاملا جدا از هم هستند و هيچ ربطي به هم ندارندنقل قول:
سلام
برا تربیت معلم از هر درس حدودا چندتا سوال رو باید درست زد؟ممنون
سلام.ببخشید برای قبولی زبان اسپانیایی دانشگاه علامه چه درصد هایی لازم هست؟
زبان تخصصی که نداره ؟ چون توی دفترچه گفته فقط برای آلمانی و فرانسه و انگلیسی تخصصی هست...
سلام
دوستان میخوام امسال زبان سراسری شرکت کنم لیسانس غیر مرتبط دارم .نظرتون جیه؟