فعلا که هر دوشون یکی است چون بیشتر از اون سرعت به هر دو سرویس , سرعت می ده !نقل قول:
فقط در انتخاب حجم مورد نیازتون دقت کنید ...
:11:
Printable View
فعلا که هر دوشون یکی است چون بیشتر از اون سرعت به هر دو سرویس , سرعت می ده !نقل قول:
فقط در انتخاب حجم مورد نیازتون دقت کنید ...
:11:
موافقم , سرعتا تفاوتی نداره , شبانه هم که واسه من یکی فعلا بیخیالش شدم ... شما باید روی حجم دقیق بشی.نقل قول:
سرزعتش توشبم بخوبی بقیه روزه یانه
روز خوب هست ولی نوسان زیاد داره ... من که بین 30 تا 230 بوده ولی میانگینش 100 هست . شبانه هم که همونطور که گفتم واسه من اصلا نمیتونم باهاش پیج باز کنم چه رسد به دانلود ولی بعضی دوستان بودن که شبانه تا 2 گیگ هم دانلود کردن.نقل قول:
شبانه پیج درست باز نمی کنه اما سرعت دانلودش عالیه.نقل قول:
دیشب ویندوز 7 رو که 4 پارتش هر کدوم 200 مگ دانلود شده بود رو تمام کردم.
یعنی حدود 1.5 گیگ مونده بود که دانلود شد.
تازه الان 2 تا سیستم شبکه هستند.
اون یکی هم نزدیک 1.3 گیگ واسه ی دانلود گذاشته بودم که متاسفانه به دلیل پر شدن فضای اون یکی هاردم 200 مگش دانلود نشده بود :دی
شما همیشه اینو میگید چون شما تا حالا قربانی این مشکل نشدید دلیل بر این نیست که همچین مشکلی وجود ندارهنقل قول:
چون می دونه ما نمی تونیم دزدی رو ثابت کنین خیلی راحت می دزده
من خودم یکبار حداقل 200 مگابایت از حجمم رو دزدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::1 6::16::16::16::16::16:
پس همه جمع بشیم علیه صبانت کودتاه کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه فردا در شرکت منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه پیج باز نکنه اما دانلودش خوب باشه ؟ آخه واسه من دانلودشم خوب نیست .نقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
میشه توضیح بدی ببینم چه جوری 200 مگ ازت دزدید ؟نقل قول:
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
بچه بازی راه انداختیا ... ولی دلم نمیاد گزارش اسپم بدم :27:نقل قول:
بابا بی خیال فردا جناب مدیر میاد این تاپیک رو هم گل میگیره هانقل قول:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
خیلی راحتنقل قول:
توی گزارش کارکردهام یه کانکت 200 مگابایتی ثبت کرده بود در ساعتی که اصلا هیچ کس خونه نبود
و من اصلا هیچ موقع در یک بار کانکت شدن این قدر اینترنت مصرف نمی کنم
نقل قول:
بابا مرامتو عشقه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها نیرو ها رو برگشت بدید
راستی چرا دانلود شبانه کم شده
شیطونه میگه برم حال این صبانتو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27::27::27::27: