پرچم و اينترت !؟
اونوقت از اين تست تو آمريكا خبري نبود
Printable View
پرچم و اينترت !؟
اونوقت از اين تست تو آمريكا خبري نبود
تا جایی که من می دونم ایران به کابل فلاگ وصله (به مدت15 سال استفادش رو خریده) و یه پهنای کت و کلفت ازش میگیره.وحتی به بعضی کشورهای شمالی و شرقی ایران هم قراره ترافیک بفروشه(یا می فروشه الان)!!!نقل قول:
شک نکنید که الان پهنا دارن و به بعضی کشورهای دوست و برادر هم می دن ولی ما چون منحرف می شیم باس با همین سرعتها کار بکنیم(جدی)
سلام
من میخوام 512 برای منزل بگیرم قبلش چند تا سوال از دوستان با تجربه دارم
1) ایا این اینترنت از نظر کیفیت مثل اینترنت شرکت های خصوصی هست و به طور کل محدودیت های دسترسی بیشتری نداره؟
2)ایا قطعی نداره و ضمنا پینگ بهتر شده یا خیر؟
از چي منحرف مي شيم؟:18:نقل قول:
واگذاری اینترنت پر سرعت مخابرات در کرج آغاز شد
3 خرداد 1389 - مدیر کل مخابرات استان تهران از آغاز واگذاری اینترنت پر سرعت(ADSL) در شهرستان کرج خبر داد و گفت: متقاضیان اینترنت پر سرعت در کرج می توانند به مراکز مخابراتی این منطقه مراجعه کنند.
خب کدومشو بمن ميده؟ يا کدوماشو؟نقل قول:
شنيدهام ظاهرا مشکل قطع و وصل شدن داره و سرعتشم کمه. مثلا براي 128، سرعتش حدود 13-12 هست. درحاليکه خودم با 128 آسياتک تا 40 هم ميرم و دوستي که 256 شاتل داشت حرف از 90 تا ميزد.
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
ضمنا از بابت پاسختون هم متشکرم مهرداد جان.
خوب از همين اول بگم كه 512 مخابرات فعلا ارائه نمي ده فقط 128 داره.نقل قول:
1- محدوديت و ف ي ل ت ر ها مثل شركت هاي خصوصيه. از نظر كيفيت مركز با مركز فرق داره من به شخصه با اين 128 مشكلي به اون صورت نداشتم.
2- پينگ همونيه كه توي امضام هست ولي متغييره.
مصوبه مهم دولت براي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات
بر اساس این مصوبه تا 5 سال آینده باید 50 درصد خانوارها اینترنت 512kbps داشته باشند.
امیدوارم!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينترنت مخابرات تماما نامحدود هستن و فقط 128 فعلا ارائه ميشه. بله دوست عزيز سرعتش 14 تا نهايتا 15 هست چون نامحدوده اگر مي بيني براي شما 40 هست چون سرويس شما محدوده و سياست شركتها براي سرويس هاي محدود اينكه سرعتشون رو از اون چيزي كه بايد باشن بيشتر مي كنن تا ترافيك زودتر مصرف بشه.نقل قول:
سرعتش هم من بارها گفتم همونيه كه تست IDM پست اول قرار دادم.
قعطي هم براي من تا حالا پيش نيومده ولي چندتا از دوستان قعطي زياد داشتن.
خوبه خودم بگم قرار بود تا انتهای برنامه 4 ، بیش از یک میلیون پرت داده بشه و فعلا پرتهای فعال خیلی کمتره . خوب این نشد ، چی شد که اگه طرح جدیدم هم نشه چی بشه( چی گفتم)نقل قول: