اگه از ماکروتل بگیریم آخرین فرم ویر روش هست ؟
اگه از ماکروتل بگیریم آخرین فرم ویر روش هست ؟
فیرمور فارسی این گوشی (اونی که پارس مایکروتل گذاشته روش) تقویم فارسی (هجری شمسی) داره؟
احیانا ممکنه شرکت فارسی تل هم فیرمور کاملا فارسی برای اون ارائه کنه؟
سئوال دومی واسه این پرسیدم چون ظاهرا سیستم عامل این گوشی بر اساس لینوکس هستش و شرکتی که گفتم، داره از این پلتفرم استفاده میکنه.
سلامنقل قول:
ببخشید من یه کم سرم شلوغ بود نتونستم سر بزنم
در صفحات قبلی تاپیک به این موضوع اشاره شد
Made in korea by samsung: اصلی
Made by Samsung: میتونه اصلی نباشه نمیشه قطعی گفت که اصلی نیست
اما سعی کنیذ گوشی که بدون گارانتی میخرید تو محفظه باتریش اولی رو نوشته باشه
یه گوشی U700 بدون ضمانت, made by samsung گرفتیم کلی مشکل به وجود آورد
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد بله، اگه از مایکروتل بگیرید آخرین نرم افزار روش نصبه
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصورش رو بکنید که روی یک تکه کاغذی که پرینت گرفتید نقاشی یک برج رو کشیدین.:3:
حالا به کمک پلت فرمی جدید به نام ARDefender در گوشی ویوتون به اون واقعیت ببخشید و با اون یک بازی واقعی 3بعدی بسازید.
لطفا حتما این ویدئو رو نگاه کنید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=k56ZtfZYG7E&feature=player_embedded
سلام من این گوشی رو کرمانشاه بدون گارانتی دیدم . گفت که برات یک سال هم خودم گارانتیش میکنم هر مشکلی داشت بیارش پیش خودم.. قیمت: 390 :31:
دوستانی که این گوشیو خریدن می شه بگن که لوازم دورن جعبه چی بوده؟
وسایل داخل جعبه: شارژر, کابل یو اس بی, هدفون, سی دی نرم افزار.... من 12/05/89 خریدم. روز اول با اتصال گوشی به ویندوز 7 و نرم افزار Kies مشکل داشتم که بعد از تعویض مموری کارت , مشکل حل شد. من 22 ساله که که با کامپیوتر و مسائل جانبیش سر و کار دارم. همیشه کارای گوشی هایی رو که داشتم با استفاده از تجربیات خودم و البته اطلاعات موجود در اینترنت و سایتهایی نظیر همین p30world انجام دادم. ولی به جرئت میتونم بگم تا حالا همچین گوشی که تمامی امکانات رو با این کیفیت و این قیمت داشته باشه ندیدم. کیفیت تصویر بینظیره, سرعت بی رقیبه و از همه مهمتر چون هسته سیستم عاملش لینوکسه خیلی پایداره و این دو روزه که باهاش خیلی ور رفتم تا حالا هنگ نکرده. من مطمئنم اگه سامسونگ ساپورت نرم افزاری خوبی روی این سیستم عامل بده به راحتی بازار رو از دست بقیه درمیاره چون قیمت این گوشی هم بی رقیبه.نقل قول:
بابا دو روز گذشت حداقل به یکیش جواب بدیننقل قول:
سلام دوستان منم بالاخره این گوشیرو خریدم380 زاهدان
ازمن سیدی تو جعبش نبود و بارنگ زرو مایل به قهوه ای روی شارژش چیز میز نوشته مال همه همین رنگه یکم برام مشکوکه؟؟؟؟؟
با ویندوز سون هم مشکل دارم وقتی mass storage وصل میکنم دو تا درایو نشون میده که داخل هیچکدوم نمیره؟؟؟