خب این مشکل درایور و نشناخته بودنش رو هم حل میکنه ؟ :11:نقل قول:
Printable View
خب این مشکل درایور و نشناخته بودنش رو هم حل میکنه ؟ :11:نقل قول:
در ضمن من میخوام از تو سایتش دانلود کنم،کدوم برو بگیرم،برای آسیا،اروپا یا امریکا؟!
کد:http://www.bluesoleil.com/Download/index.asp?topic=bluetooth-mobilephone-headset
سلام حميد خان. مشكلتون حل شد ايشاا...؟؟نقل قول:
ميشه لطف كني و شما هم يه نظر فني بدي؟
ميترسم بخاطر ديدن يه فيلم كارت گرافيك يا كارت صوتي ام ناقص بشه خداي نكرده!!
راستي چرا از اين تكنولوژي مسخره تو ال سي دي لپ تاپها استفاده ميكنند كه مجبور بشي از روبرو و بصورت مستقيم بهش نگاه كني و با يكذره تغيير زاويه نتوني تصوير رو ببيني و همه چيز سياه بشه:41:
کلا ایسر بدترین زاویه دید و کیفیت رنگ رو داره من از قدیم گفتم !!! اسمش گذاشته : Crystal View !!!!!!نقل قول:
راستي چرا از اين تكنولوژي مسخره تو ال سي دي لپ تاپها استفاده ميكنند كه مجبور بشي از روبرو و بصورت مستقيم بهش نگاه كني و با يكذره تغيير زاويه نتوني تصوير رو ببيني و همه چيز سياه بشه
کلا لپ تاپ رو برای یک فردی می سازن که مستقیم بشینه جلوش و کارای شخصی خودشو انجام بده ، که در این حالت مشکل زاویه دید وجود ندارهنقل قول:
اما چون ما وقتی لپ تاپ می گیریم می خواییم جایگزین مناسبی برای رو میزی ها باشه که مثلا یک فیلم بزاریم 6 نفر بشینن نگاه کنن و یا از فاصله 5 متری بتونیم بدونه مشکل تصویر رو ببینیم و ...
این تنها دلیلیه که حساسیت الکی سره زاویه دید به وجود میاد :2:
نقل قول:نه از خود سايتش نگيرنقل قول:
تو سايتهاي فارسي دنبال لينك بگرد كه كرك هم داشته باشه
بله مشكل درايورت هم حل ميشه
اصلا اين كارش همينه:31:
نقل قول:بهترين كار اينه كه يا كابل اچ دي ام اي بگيرينقل قول:
يا اينكه تبديل وي جي اي به كادر انتن و يا تبديل وي جي اي به دي وي دي بگيري
مانيتور نوت بوك ذاتا" بايد اين طور باشه چون شخصي هست
ضمنا مانيتور اغلب نوت بوكها رو ال جي و سامسونگ مي سازنن
:10:
حالا ما خاستیم 5735g بگیریماااا!!!
مشهد به جز 5738z جدید هیچی نیست اونم 580 و در نمایندگی سازگار 595ت.که برا من ضعیفه/
تهران چجوریه؟5738 پیدا میشه؟
چیکار باهاس بکنم من؟ :41: :19:
جوابتو در پيام خصوصي دادم:11:نقل قول:
سلام
یکی از دوستان دقیقاً میشه لینکی ارائه کنه یا توضیحی بده که 5738 دقیقاً چند مدل و نوع داره.
یکی میگه z داریم، یکی میگه zg یکی میگه با ویندوز، یکی میگی بی ویندوز، یکی میگه معمولی. یکی میگه با لیبل فلان و بهمان
دقیقاً میشه فرقاشو بگین.