مال من که وقتی میکشمش بالا و بعد میشینم رو صندلی و به سمت تکیه کاه صندلی فشار وارد میکنم میره پایین -نقل قول:
Printable View
مال من که وقتی میکشمش بالا و بعد میشینم رو صندلی و به سمت تکیه کاه صندلی فشار وارد میکنم میره پایین -نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگهنقل قول:
امروز این چوب پنبه های ضربه گیر چسبیده به درهای ماشینو کندم جاش موند خیلی ضایع شد:n30:.
چیکار کنم جاش بره؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
مال منم الان یک سال هست که جاش مونده. زیاد حساس نباش. ولی در کل اگه روشی برا پاک کردنش پیدا کردی اینجا بگو تا منم استفاده کنم
Sent from my MT15i using Tapatalk
با تينر بكشيد كاملا تميز ميشهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من آب جوش ریختم روش با دسمال پاک کردم تا جایی که شد
بنزین با تینر هم ظاهرن میگن خوبه که هنوز امتحان نکردم
سلام...
دوستان رانا بخرم یا 206 تیپ 5 ؟؟؟؟
شما نظرتون چیه؟؟ رانا چه مزایایی و معایبی نسبت به 206 داره؟؟؟
از نظر کیفیت چطوره؟؟؟
با سپاس:n16:
دوستان من شنیدم صندلی های رانا خیلی سفته . در مقایسه با پراید و سمند کسی میتونه بگه چه جوریاست ؟
من که تو این یه سال باصندلی ها مشکلی نداشتم. البته به راحتی سمند نیست ولی اذیت هم نمیکنه لا اقل من رو که تا حالا اذیت نکرده
جواب منو که ندادید... اشکال نداره، میرم تیپ 5 میخرم :n02:
من چون تیپ 5 نداشتم و سوار هم نشدم قطعا نمیتونم سوالتون رو جواب بدم یا مقایسه منصفانه ای داشته باشم. من از رانا کاملا راضیم. فقط مصرف بنزینش نصبت به انتظاری که ازش هست یه خورده بالا هست به ازای 100 کیلومتر تو شهر 9 لیتر مصرف میکنه در حالی که سمند ef7 پدرم راحت 8 مصرف میکنه و تازه یه خورده خیابانها خلوتم باشه به 7.7 هم میرسه . ال 90 برادرمم که راحت توشهر 7 مصرف میکنه.
از بقیه چیزهای رانا کاملا راضی هستم و تو این یه سوال هیچ مشکلی باش نداشتم. همونطوری که گفتم با تیپ 5 نمیتونم مقایسه کنم چون تجربه ای ازش ندارم