شما ببین این پست کمکت میکنه یکی از دوستان شخصیا قبلی رو وارد کرده:نقل قول:
در ضمن جای سیوهای بازی توی پوشه save در محل اصلی بازی هست نه my document !!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4627873&postcount=286
Printable View
شما ببین این پست کمکت میکنه یکی از دوستان شخصیا قبلی رو وارد کرده:نقل قول:
در ضمن جای سیوهای بازی توی پوشه save در محل اصلی بازی هست نه my document !!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4627873&postcount=286
نه تو واسه من در محل اصلي بازي نيست . تو my document هستش.نقل قول:
اون كارهايي كه شما گفته بودين انجام دادم اما اصلا اون پوشه اي كه سيو شماره ي 1 بازي هست رو باز نمي كنه .
شما خودتون يو هاي mass 1رو دارين ؟ چون من دانلود كردم ميگم شايد فايل سيوي كه دانلود كردم ناقصه.
واسه من كركتر رو نميشناسه.
من خودم يه سيو دارم كه هنوز دعوا پيش نيومده. و دو تا هم ماموريت dossir وجود داره ميگم اگه از اين جا برم شايد آخرين مزحله شپرد زنده بمونه . اگه اين قضيه سيو شماره ي 1 درست نشه مجبور از همين سيو خودم برم /ژ.
يه راهنمايي بكنين من چطوري اين سيو هاي mass effect 1 رو بريزم . با اون برنامه ي خودش هم نتونستم
دوست من اون سيو كه دانلود كردي اول و اخرش يه علامت اينجوري هست ' ' اونا رو بردار حتما يعني پاكشون كن...نقل قول:
بعد برو جايي كه بازي رو نصب كردي و اين گزينه رو يدا كن MassEffect2Launcher
بعد روي configure كليك كن و سيو رو وارد كن...اينجوري بايد درست شه...
واسه منم كاراكتر رو نميشناخت بعد اينجوري درست شد...
فقط اون ' رو يادت نره پاك كني...
اقا مهدي واسه من كه توي my document بود و يه پوشه به اسم بازي...نقل قول:
بالا توضيح دادم...اميدوارم حل شه...نقل قول:
نقل قول:
نفهميدم چيرو پاك كنم . ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدي ؟ تو كدوم سيو رو دانلود كردي ؟ حجمش چقدر بود ؟
اگه ميشه اون فايلي كه دانلود كردي رو بزار.
والا من خودم نسخه اول این بازی رو انجام ندادم بنابراین توی این یه مورد شرمنده ام(به خاطر همین آدرس اون پست رو بهتون دادم!!)نقل قول:
نه تو واسه من در محل اصلي بازي نيست . تو my document هستش.
اون كارهايي كه شما گفته بودين انجام دادم اما اصلا اون پوشه اي كه سيو شماره ي 1 بازي هست رو باز نمي كنه .
شما خودتون يو هاي mass 1رو دارين ؟ چون من دانلود كردم ميگم شايد فايل سيوي كه دانلود كردم ناقصه.
واسه من كركتر رو نميشناسه.
من خودم يه سيو دارم كه هنوز دعوا پيش نيومده. و دو تا هم ماموريت dossir وجود داره ميگم اگه از اين جا برم شايد آخرين مزحله شپرد زنده بمونه . اگه اين قضيه سيو شماره ي 1 درست نشه مجبور از همين سيو خودم برم /ژ.
يه راهنمايي بكنين من چطوري اين سيو هاي mass effect 1 رو بريزم . با اون برنامه ي خودش هم نتونستم
والا مال من که اون پوشه اوی my document خالی بود و محل سیوهای اصلی توی همون پوشه اصلی بازی بود(دقیقا به اسم کاراکتر هم هست)!!نقل قول:
اقا مهدي واسه من كه توي my document بود و يه پوشه به اسم بازي...
البته مجید هم توی همون پست اشاره کرده که در اصل سیوهای بازی همونجاست...بازم والا نمی دونم :23:
دوست عزیز مشکل اینه که شما فقط فایل سیو بازی رو در اختیار دارین. فایل کاراکترتون رو هم لازم دارین که بایستی از ادرس زیر بگیرین: (اون دوستمون یادشون رفت لینک فایل کاراکتر مربوط به سیو رو هم بزارن)نقل قول:
فایل های سیو و کارکتر بازی Mass Effect در حالت پیش فرض بایستی تو مسیر مقابل باشه: C:\Users\xxxxx\Documents\BioWare\Mass Effect\Saveکد:http://masseffectsaves.com/download.php?file=160
xxxxx >> یوزر
ولی چون می بینم متاسفانه شما Mass Effect رو بازی نکردین پس باید این دو فایل رو تو یه پوشه مثلا رو دسکتاپ قرار بدین و بعدش به صورتی که عنوان شده بود برای انتقال سیو بازی, عمل کنین. یعنی از منوی لانچر بازی, Configure رو انتخاب کنین. تو پنجره Mass Effect 2 configuration utility رو Save Games کلیک کنین. گزینه Copy Mass Effect 1 Save Games رو انتخاب و در پایان محل سیو بازی اول رو تایید کنین. وارد بازی بشین و بعد از زدن New Game گزینه Import ME1 Character رو انتخاب کنین.
تمام.
البته من توصیه می کنم شما اول قسمت اولی رو بازی کنین. بعد بچسبین به دومین قسمت... اینطوری خیلی بهتره. در جریان همه چیز هم قرار میگیرین.
مرسی دوست عزیزنقل قول:
واقعا نسخه 2 در برابر 1 شاهکاره. ولی خداییش من تو نسخه 1 اونجایی که باید انتخاب کنی RACHNAY QUEEN رو بکشی یا زنده بزاری نیم ساعت فکر کردم:31:
دستت درد نكنه درست شد. الان دارم از اول ميرم . حيف كه وقت ندارم كه شماره ي 1 اين بازي رو كنم تا چند روز ديگه عيد تموم ميشه و درس ها پدرمونو در ميارن و رشته ي منم خيلي سخت و امتحانامونم نهايي فكر نكنم بتونم دست به كامپيوتر بزنم.نقل قول:
حالا ميشه يه كم از داستان بازي رو به طور خلاصه بگي؟ گرافيك شماره ي يك بازي چطوريه؟ من ديگه حوصلم نميشه بازي هاي گرافيك پايين بازي كنم . ديگه حداقل گرافيك بايد مثل كال آو دوتي 4 باشه تا بتونم بازي كنم.
گرافيكش در حد كال4 هست؟
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
آقا از همه ي كساني كه به من كمك كردن تشكر ميكنم ببخشيد كه ازيتتون كردم. جبران ميكنم. به همتونم يه تشكر زدم فكر نكنيد من نانمردم.
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
يه سئوال ديگه اين پارا و رنجر اگه افزايش پيدا كننن خوبه؟
در مورد گرافیک شماره یک باید بگم که در سطح خوبی هستش و خیلی پایین نیست. شماره یک برای PC در سال 2008 منتشر شده وبه خاطر همین گرافیک در سطح خوبی هستش.نقل قول:
در ضمن داستانش شاید بخوام توضیح بدم طولانی باشه. شما به تاپیک Mass effect universe سر بزنی هر چه بخوای توضیح داده شده. من توصیه می کنم هر وقت وقت کردین شماره یکو هم بازی کنید. خیلی بازی خوبی هستش و مولفه های نقش آفرینی بیشتری نسبت به شماره 2 در اون وجود داره.
نقل قول:سلام...نقل قول:
خدا رو شكر كه حل شد...
در مورد گرافيك و داستان اقا وحيد گفتن...
در مورد پارا و رنجر گفتم قبلا...
كاراي خوب ميشه پارا
كاراي بد ميشه رنجر
شما از همين الان تصميم بگير مي خواي مهربون باشي يا خشن
بعضي جاها هم ميبيني وقتي داري با يه نفر حرف ميزني يه موس مياد گوشه ژايين تصوير اگه ابي باشه و شما بزني(فكر كنم كليك راست)پارا بيشتري ميگيري اگه قرمز باشه وبزني (فكر كنم كليك چپ)ميشه رنجر...
فقط اينو بگم كه اصلا بين و بين نباش كه ضرر مي كني...
يا رومي روم يا زنگي زنگ...