اعتباری نیست 0912 هستش !!نقل قول:
آره ولی از اینکه بدم بیرون یا برم کافی نت ارزونتر در میاد برام!
الان 2بار تا نصفه پر شد قطع شد 5 شنبه هم که شلوغه!!
ساعت 3 4 میام اگه اینبارم نشه!:27:
Printable View
اعتباری نیست 0912 هستش !!نقل قول:
آره ولی از اینکه بدم بیرون یا برم کافی نت ارزونتر در میاد برام!
الان 2بار تا نصفه پر شد قطع شد 5 شنبه هم که شلوغه!!
ساعت 3 4 میام اگه اینبارم نشه!:27:
روش اپدیت با گوشی رو هم میدونم منظورم این بود که منم مثل دوستان که تو پست های قبلی ن.شتن نتونستم با گوشی اپدیت کنم وشط کار قطع میشه
حالا هم که بعد چند بار امتحان پیغام میده اپدیت unavaileble هستش؟چی شد نمیدونم؟!!!!
احتمالا" از همینایی هست که از خود گوشی دانلود می کنن ! چون راه دیگه ای نداره !نقل قول:
میلادجان فرق فلش با اپدیت رو میدونیم اگه توجه به سوالم کنی مفهومه
من وقتی گوشیم رو خریدم ورژن10 بود همونجا هم دادم اپدیت کنم تا برگشتم عقب و نگاش کردم کار تمام و ورژن 11 تحویل گرفتم
پس این فلش نبود اپدیت بود،یه جا خونده بودم که فایل فریمور جدید رو دانلود میکنن و دارن و سریع برات نصب میکنن؟حالا میخوام راهش رو بدونم؟واینکه این فایل فریمور رو از کجا میشه دانلود کرد چون تو سایت نوکیا که نیست؟
یه آپدیت آفلاین هم هست که از طریق فونیکس انجام میشه ! شاید اون بودش !
یه سری هستن که با اینترنت پر سرعت گوشیه خودشونو آپ میکنن و بعد از اون این فایل ها توی C:\Users\ yourusername\AppData\Local\Nokia\nokia software updater /rm480نقل قول:
به طور مثال البته میمونه فایل هاش که اون آدم خیر میاد اون فایل ها رو برای ما آپلود میکنه!!:8:
منم خیلی از سه شب پیش امتحان میکنم با گوشی و همراه اول 0911 اما وسط کار قطع میشهنقل قول:
نقل قول:همراه اول 0911
این ورژن مگه 3شب پیش بود؟؟نقل قول:
من تا نصفش دانلود کردم ماله شما چقدرش رفت؟؟:20:
آقا یه چیز جالب!!!
الان ایرانسل گذاشتم با اون امتحان کنم میبینم با کانکشن همراه اول رفته داره dl میکنه این عجیبه!!!
خانوما و آقایون سره ساعت 1:33 آپدیت بعد از چند تلاش نا موفق انجام شد!!
software version
20.115
software version date
21-09-2009
custom version
20.115.54.1
custom version date 21-09-2009
language set
022
model
n86 8mp
type
rm-484
latest update
1:33
تشخیص چهررو دوست داشتم ببینم که دیدم
با تشکر از دوستان سوالی داشتین جواب میدم!D :D
با سلام به دوستان
من قبلا یه n95 داشتم الان یه n86 خریدم
یه سوال برام بوجود اومده که چرا صدای زنگ گوشی n86 از n95 ضعیفتره؟ ایا راهی داره که صدای زنگ گوشی رو زیادتر کرد یا خیر؟
من تمام تنظیمات به صدای زنگ گوشی رو زیاد کردم ولی بازم نشد