salam man n85 daram daram kalafe misham har kari mikonam be bom bast mikhoram faili ke goftio nasb kardam ama patch vaz nemishe vaghto mizani ye neveshte kochik miyad soone!hamin ok ke mizanam miyad biron lootfan komak konid lotfan
Printable View
salam man n85 daram daram kalafe misham har kari mikonam be bom bast mikhoram faili ke goftio nasb kardam ama patch vaz nemishe vaghto mizani ye neveshte kochik miyad soone!hamin ok ke mizanam miyad biron lootfan komak konid lotfan
[quote=salamaqmehdi;4119021] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n85 این پیغام رو میده ولی بعدش هرکاری کردم نشد که نشد komak
agha helox2 vaz nemishe komak ro goshi n85 agha uones komak
دوست عزیز از نسخه ساین نشده استفاده کنید.
بعد از ساین نصبش کنید.
شاد باشید:40:
سلام يونس جان
مال من رو Unpacking file
گير ميكنه...چيكار كنم؟
سلامنقل قول:
والله درست خاطرم نیست...یکی از بچه ها گمانم رفته بود از تو مموری و فولدر هک یه فایل رو اجرا کرده بود...! یا خودش منتقل کرده بود..!
یه بار ریست کن و دوباره تست کن ببین درست میشه؟
شاد باشی:40:
دوستانی که Omina HD دارن و قصد هک کردنش رو دارن به تاپیک زیر سر بزنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343848
با سلام من چند تا سوال دارم.........
چه جوری بفهمیم یه برنامه سایت شده است یا نه؟
آیا برنامه ی ساین شده SISX می باشد؟
کرک شده همان ساین شده است؟
SISX , SIS جدا گانه ساین می شوند؟
1 کاره دیگه لطفاً جدید ترین آموزش هک گوشی نوکیا S60 v3 , S60v5را در اختیار بزارید.
من حوصله ندارم بگردم ببخشید!
نقل قول:
با سلام من چند تا سوال دارم.........
چه جوری بفهمیم یه برنامه سایت شده است یا نه؟
آیا برنامه ی ساین شده SISX می باشد؟
کرک شده همان ساین شده است؟
SISX , SIS جدا گانه ساین می شوند؟
خوب یعنی چی از کجا بفهمم ساین شده یا نه ؟!! خوب اون برنامه ای که قبلا نصب نمیشد و سرتیفیکت ارور میداد ، بعد ساین به راحتی نصب میشه ! فرمت برنامه ی ساین شده با اصلیه فرقی نداره .نقل قول:
1 کاره دیگه لطفاً جدید ترین آموزش هک گوشی نوکیا S60 v3 , S60v5را در اختیار بزارید.
من حوصله ندارم بگردم ببخشید!
کرک شده =ساین شده !!!؟؟ نه بابا این یه مقوله جدان !
آقا چقدر عصبانی ! (من حوصله ندارم ،سریع ...!!) :دی تو پست اول این تاپیک هست همه چی