از کدوم شرکت گرفتی؟نقل قول:
Printable View
از کدوم شرکت گرفتی؟نقل قول:
از شرکت شهراد
نزدیک بودن شرکت به خونه رو سرعت اثر داره
چون شرکته کوچه پایینیمونه
نقل قول:احتمالا از فن آوا دارند.نقل قول:
قيمتش كه خوبه.
سرعت دانلودتون چقدره؟
آدرس سایتش رو بده یه نگاه بندازیمنقل قول:
خودشون میگن از شهرادنقل قول:
فن آوا قیمتهاش فضاییه
پ.ن: فن آوا تو منطقه ای که شرکتشون هست سرویس ADSL نمیده
یعنی منطقه مخابراتی خودشون رو ساپورت نمیکنن:18:
راستی تو سایت ahjg برای پیگیری یوز و پسورد را چی بزنم؟؟
من یوزر راشناسه کاربری
و پسورد را شماره تلفنتم میزنم
قبول نمیکنه ازم؟!!!!
چرا؟؟؟
عذز ميخوام .
من يه سوال دارم .
قبلا يك تاپيك درست كردم اما كسي پاسخ نداد .
---
ميشه دو تا سيستمو از طريق اينترنت ADSL به هم وصل كرد ( شبكه & Share ) ؟؟؟
با تشكر :11:
دوستان شرمنده ، این پست من دیده نشد .نقل قول:
آیا کسی واقعا اقدامی نکرده برای این مشکلات ؟
( قرار شد بهم نخندین ، روضه هم نخونین لطفا که ما تو ایرانیم و این حرف ها ، هر کی اقدام کرده ، لطف کنه بیاد و بگه ، نتیجه هم بگه ، البته نتیجه معلومه ، اما خب .... )
تو فکرش هستم که یه کاری بکنم ، یه سرچی ، سوالی ، چیزی ، شاید بشه این شرکت هایی که علنی دارن می گن مشکل پهنای باند داریم و هیچ خسارتی به یوزر پرداخت نمی کنن رو خفت بکنیم ، یا اون شرکت هایی که هزینه نصب می گیرن ( هزینه نصب مودم اجباری ) نمی شه که دست رو دست گذاشت ....
هر قومی تا خودشون نخوان ، عاقبت شون عوض نمی شه ، خودم هم می دونم که هیچ نتیجه ای نداره ، اما لا اقل اقدام بکنیم و بعد بگیم نشد ، نه این بشینیم و اجازه بدیم خونمون رو بکنن تو شیشه .... :13:
مرسی
بی نهایت ممنونم دوست عزیز ، البته ، اون شرکت حور قیمت هاش یه کم بهتر بود ، این هر گیگ رو می ده 10 ، اما اون می ده 5 تومان ، و نیز این که من لینکی توش پیدا نکردم که بشه لیست مراکز تلفن تحت پوشش رو دید ، شما هم یه نیگاه بنداز ... :18:نقل قول:
حتی اگه مفید هم نباشه ، هیچی از محبت شما کم نمی کنه ، باز هم ممنونم
مرسی
یا حق :46:
مشگل پهنای باند عمومیت نداره اگه شرکتی همیشه خدا مشگل داره این ربطی به بقیه نداره ضمن این که وقتی شرکتی مثل داتک روز روشن پول ملت رو میخوره و کسی کاری نمیتونه بکنه خنده دار میشه که بگیم بخاطر کمبود پهنای باند خسارت بدهنقل قول:
آخوند عزیز !!!نقل قول:
توی کشور ما در هیچ زمینه ای چیزی به نام حقوق مصرف کننده وجود نداره ... مگر موارد حاد و ویژه ای که مستقیما مجبوری بری دادگستری و شکایت کنی
اما طبق قوانین ما فعلا یکی از جاهایی که مثلا باید بتونی بهش شکایت کنی ، سایت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كشور هست
کد:http://www.cra.ir/Main.asp
من شک دارم به نتیجه ی دلخواه برسی ولی حداقل می تونی سعیت رو بکنی :31:کد:http://www.cra.ir/Static/Office/Emam.asp
سلامنقل قول:
_Barbod_
میتونم بپرسم شما از کدوم تعرفه سپنتا استفاده میکنی؟
ماهی چند میدی ؟
ممنون