دوستان کسی نظری نداره ؟نقل قول:
Printable View
دوستان کسی نظری نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام. سوال من رو یادتون نره :happy:
عزیز ، من فکر می کنم که تو اتصال مودم به پی سی مشکل باشه ، چون که می گی اون آی پی هم کار نمی کنه ، من فکر می کنم که مشکل از کانکشن بین مودم و پی سی باشه ، یه چک بفرمایید موقع دی سی شدن ... :46:نقل قول:
مرسی :10: :11:
ممنون از شما :)نقل قول:
راستش من با دوتا پی سی و یک نوت بوک تست کردم اما روی همه همین مشکل هست .
کابل lan را هم عوض کردم بازم نشد
با usb هم همین مشکل هست !
پس احتمالا بازم برمی گرده به مودم ...
بازم ممنون می شوم از راهنمایی شما :10:
ای بابا! :18:نقل قول:
IP من هم استاتیک هست. مهمترین تغییری که در تنظیمات مودم انجام میدم اینه که VCI رو تغییر میدم. در کل، تنظیم کردن مودم، 30 ثانیه طول نمیکشه.
بقیه تنظیمات خیلی خیلی جزئی هستند. (مثل UserName و Password ، یا مثلا Keep Active و . . . . که کاری نداره!!!)
نکنه منظور شما این تنظیمات کوچولو هست؟؟؟ :18:
در هر حال . . .
موفق باشید :40:
1) دردسر مودم بی سیم چیه؟ توی شناساندن مودم به دستگاه؟ روی یک ویندوز فقط یکبار این شناسایی انجام شه کافیه یا ممکنه هر بار بازی در بیاره؟نقل قول:
2) سرعت ارتباط با اینترنت با مودم بی سیم و باسیم باهم برابره؟
3) برای ارتباط همزمان یه لپ تاپ و یک PC به یه مودم بی سیم، چه مودمی، چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ (قدرت آنتنش بالا باشه لطفا)
4) یکی از اون 2 تا لپ تاپ ها قدیمیه و wifi نداره، این مودم های بی سیم اصلا جایی برای یه ارتباط با سیم ندارن که این لپ تاپه بتونه بهش کانکت شه؟ چه راه حلی پیشنهاد میکنید که مجبور نشم بخاطر اون لپ تاپ قدیمی یه مودم باسیم بخرم؟
5) محدودیتی برای تعداد دستگاه هایی که به یه مودم بی سیم وصل میشن وجود نداره؟
سلامنقل قول:
1دردسر نه باون معنا یکم کانفیگ می خواد کم پیش می آد مشکل ایجاد بشه . یک بار تنظیم کن دیگه همه چی اوکی هست
2سرعت هیچ فرقی نداره
3مارک و مدل را سایر دوستان بهتر می دانند
4برای دستگاههایی که wifi ندارند براحتی می توانید از وایرلسهای usb D-link استقاده کنید خیلی راحت . در ضمن اکثر وایرلس ها حد اقل 4 تا هم lan دارند :)
5محدودیت بستگی به نوع مودم داره فکر کنم حداقل 8 تا دستگاه باشه به بالا :)
سلام مودم من billion هست کسی میدونه مودم من چه جوریه ؟ بد خوبه مذخرفه :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم بیلیونه....از شاتل گرفتم....نقل قول:
تو این 2 هفتهای که خوب بوده ازش راضی بیدم:دی
منم مثل شما از شاتل گرفتم 3 ماه دارم منم راضیم ولی دیدیم تو نظر سنجی نیست گفتم شاید خوب نیستنقل قول: