سلام من تازه عضو شدم یه سوال در مورد بازی داشتم در اون مرحله که بعد از اون غوله دومیس که یه غول بزرگ و سبزه وسنگیم هست چیکار باید کرد
Printable View
سلام من تازه عضو شدم یه سوال در مورد بازی داشتم در اون مرحله که بعد از اون غوله دومیس که یه غول بزرگ و سبزه وسنگیم هست چیکار باید کرد
Welcome to p30worldنقل قول:
انگار بايد يكم بزنيش و بعد بپري روش و اونو با كليد چپ و راست و... هدايتش كني بسمت يه در و...
از کمکت ممنونم اما یه مشکل دیگه!
من الان به یه مرحله رسیدم که پرنس تو یه سالنه که پر از آتیشه فکر میکنم اسم مرحلش Royal workshop باشه نمیدونم باید چیکار کنم کمک کنید:45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کمکت ممنونم اما یه مشکل دیگه!
من الان به یه مرحله رسیدم که پرنس تو یه سالنه که پر از آتیشه فکر میکنم اسم مرحلش Royal workshop باشه نمیدونم باید چیکار کنم کمک کنید
اگه اوني كه توي اون سالن يه مجسمه بزرگ هستش بايد از يك طرف بري بالا (ميتوني از عصايي كه دست مجسمس استاده كني) و دوتا اهرم هست ا اونا بايد مجسمه را بطرف دري كه انتهاي سالن هستش هدايت كني و... يكي از اهرمها اونرو ميچرخونه و يكي ديگه اونرو عقب و جلو ميكنه
ترتيب چرخوندن اون دسته ها هم بصورت زيره:
حركت به جلو
چرخاندن در جهت عقربه هاي ساعت
حركت به جلو
حركت به جلو
حركت به عقب
جركت به جلو
حركت به جلو
چرخاندن در خلاف جهت عقربه هاي ساعت
حركت به جلو
اميدوارم مرحله رو اشتباه نگرفته باشم...
بازم ممنون امتحانش می کنم:31:
تا آخر بازی خیلی مونده؟:31:
حدود دوسه تا قول ديگه مونده كه بايد بكشيشون.....نقل قول:
تا آخر بازی خیلی مونده؟
سلام به همه
آقا یکی به داد من برسه
من یک کامپیوتر داشتم مدل PIII 800 با کارت 64 و رم 512 این بازی روش بالا میومد اما الان با 3ghz cpu و 1 گیگ رم و .... خلاصه دردسرتون ندم با NFS هم همین مشکل و دارم و اما مشکل:
وقتی تو بازی هستم می خوام اولین مرحله وارد شم اون دمو اول رو فریم فریم میاره طوری که تا صبح باید صبر کنم در نتیجه بی خیال بازی می شم همینو دقیقا با NFS هم دارم که مربوط به این تاپیک نیست استدعا و خواهش دارم یکی کمکم کنه چون دارم دیونه میشم
مرسی از همتون
دوستان من بازی prince of persia 3 رو تازه خریدم و الان تو مرحله ای که یک غول هست و فک پایینش رو کندن و زبونش آویزونه گیر کردم
دوست عزيز اسم اون مرحاه The Arena هستش که من اينجا کامل دربارش توضيح دادم!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1431871&postcount=1023
دستت درد نکنه سینا جان