اگه ea برای pc هم نکست میداد خیلی خوب میشد
عکسا و تریلرها رو که دیدم و با هم مقایسه کردم دیدم زمین تا اسمون با هم فرق دارن
اگه نکست بود..................
Printable View
اگه ea برای pc هم نکست میداد خیلی خوب میشد
عکسا و تریلرها رو که دیدم و با هم مقایسه کردم دیدم زمین تا اسمون با هم فرق دارن
اگه نکست بود..................
سلام
به نظر من هم نقد هایی که تو این تاپیک شده منصفانه نیست! :41:من دمو رو بازی کردم ,از سال 98 تمام فوتبال های فیفا رو بازی کردم و می گم که از سال 2002 تا 2007 اصلا جذاب نبود برعکس قدیمیاش(هنوز صحنه های 98 و 99 تو ذهنمه!) و طی همین سال ها هم رو اوردم به pes ,اما دمو امسال واقعا نظرمو عوض کرد نسبت به فیفا...کنترل بازی خیلی بهتر شده,چهره بازیکنا برعکس اون چیزی که گفته می شه خیلی طبیعیه! گرچه مشکل توپ همچنان سالیان ساله که لاینحله!
خلاصه که بعد از سالیان سال من فیفا رو به مدت بیش از 2 هفته بازی خواهم کرد یحتمل! شاید برم یه دسته هم به خاطرش بخرم!:27:
سر پیری و معرکه گیری:31:
کراوزر جان تو جواب منو ندادی.من فقط گفتم دروازبانا کمک های الهی دارن یا نه؟بس.
Krauser جان بخاطر شما و تایپک ویرایش کردم.:5:نقل قول:
اگر یه موقع بی احترامی شده به بزرگی خودتون ببخشید.
مخلصیم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست عزيز شما چه اسپم بازاري راه انداختينقل قول:
اين جوري پيش بري حتما اخطار ميگيري قوانين رو مطالعه كني بدك نيست
چندتا سوال :
1 - بازیکنا هنوز بعد از گل زدن مثل گاگولا قدم میزنن و فقط در ویدئو خوشحالی می کنن ؟
2 - داور وسط و کنار ، به بازی عکس العمل نشون میدن یا هنوز فقط به توپ نگاه میکنن ؟
3 - تعویض هنوز حالت مسخره قبلی رو داره یا نه ؟
(خودم حدس میزنم همش رفع شده باشه ولی میخوام مطمئن بشم؟؟؟)
چندتا پاسخ :
1 - بازیکنا هنوز بعد از گل زدن مثل گاگولا قدم میزنن و فقط در ویدئو خوشحالی می کنن ؟ نه از 08 به بعد بعد از گل زدن دستاشونو باز ميكنند و ميدوند
2 - داور وسط و کنار ، به بازی عکس العمل نشون میدن یا هنوز فقط به توپ نگاه میکنن ؟ بله عكس العملي ندارند
3 - تعویض هنوز حالت مسخره قبلی رو داره یا نه ؟ كاملا ...
منم امروز دمو رو بازی کردم ... باید بگم بد کار نکرده فیفا .... فقط هنوز اون غوز مسخره رو همه بازیکنا دارن اگه این حل بشه قابل بازی کردن میشه ...
شما کلاه خودتو بچسب .....نقل قول: