تو مانگای جدید ظاهرا سوناده چیزی رو فهمیده( ظاهرا کاکاشی واقعا مرد چون سوناده سکوت کرد وقتی چوجی پرسید.)نقل قول:
یکی از پین ها هم رفت سراغ تسوناده و ظاهرا هم می شناختش...
Printable View
تو مانگای جدید ظاهرا سوناده چیزی رو فهمیده( ظاهرا کاکاشی واقعا مرد چون سوناده سکوت کرد وقتی چوجی پرسید.)نقل قول:
zed2 يادته گفتم فلاني هم مرد بعد گفتي هنوز مرگومير هم داريم.
حالا اون بقيه كيايند؟ تو اسپول بگو
شایدم نمرده باشه . آخه اون حلزونا از روی چاکرای شخص اونو شناسایی میکردن , و از اونجایی که چاکرای کاکاشی تموم شد شاید فکر میکنه که مرده ! اما مثلا پدر شوجی رو گفت اگه زودتر به بیمارستان برسونیم زنده میمونه .نقل قول:
تو مانگای جدید ظاهرا سوناده چیزی رو فهمیده( ظاهرا کاکاشی واقعا مرد چون سوناده سکوت کرد وقتی چوجی پرسید.)
اون پین اصلی بود ظاهرا ....چون شش تا حلقه رو بینی و هفتا رو گوشش داشت . که گفت : تو تنها نفر باقی مونده از 3 سنین افسانه ای هستی .(یعنی فاتحم الصلاوات) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپویلر فروم کجاست اونوقت ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو اسپول بگو
سلام
تو قسمت جدید شیدزونه توسط یکی از پین ها دستگیر میشه
کدی که جیارا گذاشته رمز گشایی میشه
محل ناروتو لو میره
کنوهامارو یکی از پینها را ضربه فنی میکنه
قسمت بعدی "پین"
نقل قول:
کونوهامارو که اگه بتونه یکی از پین ها رو ضربه فنی بکنه که دست مریزاد داره ! اونم ی بچه !!! اگه اینقدر قوی باشه فکر کنم باید طراح مانگا یه برنامه ای پیاده کنه زودتر اینو به ثمر برسونه ! جونه تو راست میگم ... گروه هفت به افرادی مثله کونوهامارو احتیاج داره ! من که هر وقت این سای رو میبینم بدو بدو به طرف توالت میرم و وقتی که از محل مذبور برگشتم یه بار دیگه به طرفش میرم!!!میدونی که چرا ؟ چون میدونم تحمل کردنش سخته ! اونم در حالی که این مکان دلگشا اشغال باشه . گرفتی که چی شد ؟ :27:
و اما درمورد کدی که جیارا گذاشته و رمز گشایی میشه : ..........احتمالا متوجه ی این موضوع میشند که باید پین اصلی رو بکشند اگه نه هر چقدر که جسد باشه بازم پین سبز میشه ! میبینی توروخدا ! بدون کود هم محصول میده ! و اگه هم بخوان بکشنش احتمالا از اونجایی که من فکر میکنم این مرتیکه قبلا مرده باید برن جسدش رو پیدا کنند و دوباره بکشنش !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هه ! فکرشو بکنید , یعنی رسما باید بریم دنبال نخود سیاه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب بحث هایی بابا همه بیخیال اینا بشید کونوهامارو رازنگان زد یعنی پس می تونه اون پین رو شکست بده
بچه ها من می گم سوناده زنده می مونه اما کاکاشی میمیره بعدش ساسوکه قاطی می کنه چون خیلی کاکاشی رو ساسوکه دوست داره و استادشه و همچنین چیدوری که تکنیک کلاس a شه رو از کاکاشی یاد گرفته حالا باید ببینیم چی میشه
ناروتو هم که ول معطل هستش!!!
ان وقت شخصیتی جدید در بدن کاکاشی متولد میشه( شارینگانش مال کی است)نقل قول:
اگر رخ بده جالب خواهد شد.
شک دارم اون پین اصلی باشه چون تنها امدن پیش سوناده خیلی رسیک داره.
همه اینهارو میشه تو یک قسمت مانگا دید مگه:18:نقل قول:
یک چیزی بگو با عقل جور در بیاد ....کی دیدی اینها یکهویی یک مورد رو تمام کنن ...فوق فوقش( اگر باز کش نیاد) یکی از موارد ممکنه رخ ده نه همش .
باید دید البته ظاهرا تیم گای سنسه هم دارن میان(اینم گای که همه ازش شاکی بودین)نقل قول:
در مورد رمز باید دید(صیر شیرین است)
شک دارم پایه تکنیک کونوهامارو باد باشه که بتونه راسنگان بسازه...جایی هم نه تو انیمه نه تو مانگا ناروتو چیزی از رزم یاد نداده.نقل قول:
ساسکه...ساسکه سیری چنده.... این که الان یه 30 قسمتی هست ازش خبری نیست... بیاد وسط ان معرکه چی کار...باید بره دونبال 8 دوم فراری....از ان جایی که تیم های اکاتسکی 2 نفره است فکر نکنم اصلا براش مهم باشه .فقط ممکنه یکم ناراحت شه
راستی تکنیک نهایی چیدوری ساسکه رو که برای برادرش استفاده کرد باز مال خودش نیست از کاکاشی کپی کرده...
تو بخش اول انیمه ناروتو که نارتو به کنده درخت بسته است و وقتی می خوان ساکورا و ساسکه بهش غذا بدن کاکاشی میاد تنبیه کنه از همان تکنیکی استفاده کرد که ساسکه برای برادرش استفاده کرد ...
پی نوشت
و این محدودیت سرعتی که بعد از قطع کابل امده بد دردی است. برای جلوگیری از ترافیک شرکت امده سایت رپیدشیر رو محدودیت سرعت 1 کیلوبایتی گذ اشته حتی نمیشه راحت صفحه را باز کرد چه برسه به دانلود.انیمه جدید امده ولی من نمی تونم ببینم .
اصلا حوصله ندارم به همه اینا جواب بدم! :|
رازنگان کجاش عنصره باده؟نقل قول:
شک دارم پایه تکنیک کونوهامارو باد باشه که بتونه راسنگان بسازه...جایی هم نه تو انیمه نه تو مانگا ناروتو چیزی از رزم یاد نداده.
اول: خاک تو سر شیزونه و اینو و باباش کنم.انقدر لفتش دادن تا جای ناروتو لو رفت.اندازه یه تار موی کونوهامارو هم نیستن.
دوم:یکی از اون بیرون داره پین ها رو کنترل میکنه.باید ببینیم کیه؟
سوم:ساسکه خیلی بیچاره ست.معلوم نیست چیکار داره میکنه.دلم براش میسوزه.خدا بهش رحم کنه.:41:
سنپای یکم بیشتر برامون توضیح بده.این جریان Futton: Rasengan و Futton: Rasen Shuriken چیه پس؟نقل قول:
رازنگان کجاش عنصره باده؟
تایید میشه.نقل قول:
پی نوشت
و این محدودیت سرعتی که بعد از قطع کابل امده بد دردی است. برای جلوگیری از ترافیک شرکت امده سایت رپیدشیر رو محدودیت سرعت 1 کیلوبایتی گذ اشته حتی نمیشه راحت صفحه را باز کرد چه برسه به دانلود.انیمه جدید امده ولی من نمی تونم ببینم .
منم دو روزه خودمو میکشم تا 50 مگ از رپید دانلود کنم ولی نمیشه.
ببینم اخرین مانگا شمارش چنده؟نقل قول: