بر عکس ، من هم رو ویستا امتحان کردم هم رو xp . هر دوتاش همینجوریه. راستی سیو های بازی کجا ذخیره میشه؟:27:نقل قول:
Printable View
بر عکس ، من هم رو ویستا امتحان کردم هم رو xp . هر دوتاش همینجوریه. راستی سیو های بازی کجا ذخیره میشه؟:27:نقل قول:
دوست من مهم نیست مدل کارت گرافیکتون چیه .نقل قول:
مهم اینه که خودش چقدر رم داره و چقدر از سیستم میگیره .
فکر کنم مال شما از این 256 تا 512 هست .
اگه از اینا هست که نباید انتظار بیشتری داشته باشی . چون اصلا قدرت پردازش ندارند .
رم سیستمت خوبه ولی مدل کامل CPU رو بنویس .
دوستان شرمنده من میخوام تا 2 روز دیگه بازی رو بخرم اما نمیدونم مشکلی که میگفتن وسط بازی میپره بیرون رو هنوز داره یا واسش پچ اومده؟!!!!
زبان بازی انگلیسی هست یا به زبان دیگه ایه؟
در آخر اینکه اگر نظرتون اینه که صبر نکنم و برم بخرم چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟ alibaba ,modern,...?
نه عزیز ترکیه نیست اگه به تاریخ سری بزنی توی اون تاریخ یعنی سال 1192 میلادی ترکان سلجوقی بر دمشق حاکم بودن و اورشلیم هم که دست نیرو های صلاح الدین هستش و اورشلیمو توی سال 1184 از صلیبیان پس گرفته میشه.نقل قول:
در ضمن من یک جا دیدم یک دیالوگ فارسی ام داخلش گفت.
گفت: از اون طرف رفت.
فکر کنم تنها دیالوگ فارسی بازی باشه.
اخه اینم دلیل تاریخی داره چون اون موقع همین ترکان سلجوقی بر ایران حکومت میکردند.
دوست عزیز گرافیک شما زیاد قوی نیست اینم سیوها که اینجا ذخیره میشن.نقل قول:
C:\Users\USER_NAME\ApplicationData\Roaming\Ubisoft \Assassi n's Creed
دوستان یک سوال داشتم خدمتتون :
سیستم من الان اینه:
VGA:Gforce 8500 gt
RAM:1G DDR2
CPU:proccesor 3000
حالا با این تفاسیر من جدیدآ میخوام یه 1گیگ دیگه رم اضافه کنم آیا تآثیر داره در روند سرعت بازی و اینکه بازی روونتر بشه؟
سلام دوباره به همه ی بچه های گل p30 world بعد از سه ماه دوباره برگشتم. خوب این زیاد مهم نیست.
این الطایر هم بد جوری حال مارو گرفته با این ارورش.
لطفا اگه پچی چیزی در اختیار دارین لینکشو واسه دان بذارید.
(به محض این که می خوام وارد شهر سوم بشم می یاد بیرون)
من 8500 رو گفتم اونجوری اجرا میکنه.همونطور که اوراکل گفت سیستمت خیلی ضعیفه.فقط سی پی یو قوی داری بقیه در حد مینیمم.نقل قول:
من رو xp با اون گرافیک بازی میکنم
اگه سی پی یو 2 هسته ای داشتی خوب میشد.الان خیلی ضعیفه.اما 1 گیگ رم روش تاثیر خوبی میزاره.نقل قول:
رم که ارزونه 2 تاش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پچ 900 مگا بایتی هست با لینک تورنت.تو همین تاپیک سرچ کنی پیدا میشهنقل قول:
سلام دوباره به همه ی بچه های گل p30 world بعد از سه ماه دوباره برگشتم. خوب این زیاد مهم نیست.
این الطایر هم بد جوری حال مارو گرفته با این ارورش.
لطفا اگه پچی چیزی در اختیار دارین لینکشو واسه دان بذارید.
(به محض این که می خوام وارد شهر سوم بشم می یاد بیرون)
راست میگه . منم اعصابم بدجور خورد شده .
وسط بازی به این قشنگی میبینی Don't Send میده .
کسی بلد نیست مشکلش رو حل کنه ؟
بینم رفقا مگه این 3000 که نوشته همون 3.0 نیست؟
اگه باشه که خوبه واس این بازی اخه این بازی پشت پکش نوشته 2.8 بازی رووووون اجرا میشه.