نقل قول:درسته! چیپ هانیکس بهتره. و برای این که مطمئن باشی چیپ هانیکسش خیلی قلابی نیست با گارانتی سریر بگیر.نقل قول:
بازم منظورت رو نمیفهمم(6000<-----50000):41:
Printable View
نقل قول:درسته! چیپ هانیکس بهتره. و برای این که مطمئن باشی چیپ هانیکسش خیلی قلابی نیست با گارانتی سریر بگیر.نقل قول:
بازم منظورت رو نمیفهمم(6000<-----50000):41:
خیلی فرق ندارن (به نظر من اولی بهتره اما برای ocz مدل پلاتینیوم رم خیلی خوبیه-هنوز چینی نشده) ولی با توجه به اینکه مادربوردت ایسوز ه من کرسیر رو توصیه می کنم.نقل قول:
corsair 2x2 GB xms2 DHXنقل قول:
قیمت تا 135000 خوبه.
شما همه چیز رو اشتباه فهمیدی!نقل قول:
وقتی می گن هارد 160، یعنی این هارد 160هزار MB فضا داره.
و اون بازی که شما لینکش رو دادی فقط 6هزار MB فضا لازم داره.
یعنی این هارد خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از مقدار مورد نیاز اون بازی فضا داره. پس جای نگرانی نیست. اصلا هم نیاز به ارتقا نیست.
شما می تونی همزمان با اون بازی، 10 تا بازی دیگه هم نصب کنی، 10-20 تا فیلم سینمایی و ده هزار تا آهنگ MP3 هم روی این هارد بریزی و باز هم کلی جای خالی برات بمونه!
برای اینکه گیج نشی توصیه می کنم حرف هایی که قبلا شنیدی رو کلا فراموش کنی. فقط همین که من گفتم حفظ کن.
توضیح خیلی ابتدایی و قابل فهم درباره باس: (این تعریف اصلا علمی نیست. فقط می خواستم منظور رو برسونم)
رم یه حافظه است. دو تا فاکتور توی انتخاب رم مهمه. یکی اینکه این حافظه چه مقدار فضا داره. و یکی اینکه سرعت ورود و خروج اطلاعات به اون چقدره؟ (این سرعت ورود و خروج اطلاعات به رم رو می گن باس... یعنی... تقریبا!)
رمی که باسش کم باشه مثل یه انبار بزرگه که در کوچکی داره. فرض کن این انبار خیلی بزرگ باشه ولی با اون در کوچکش خیلی طول می کشه تا کالاها رو وارد سالن کنند.
باس بالاتر برای رم شبیه به در بزرگتر برای انباره و به معنای سرعت بالاتر برای کامپیوتر هست.
رم ها امروزه با باس 533 یا 667 یا 800 یا بالاتر هستند. با در نظر گرفتن قیمت ها، فکر می کنم خرید رم با باس 667 یا 800 کاملا گزینه خوبی می تونه باشه.
در مورد هارد 160: هاردها معمولا هرچقدر فضاشون بیشتر می شه، خریدنشون به صرفه تره. مثلا تفاوت قیمت هارد 160 با یه هارد 250 شاید 10هزار تومان هم نباشه ولی اختلاف فضاشون خیلی زیاده. (حدود 90هزار MB) حساب کن چند تا بازی Crysis می شه!
corsair 2x2 GB xms2 DHX
قیمت تا 135000 خوبه.[/quote]
ممنون دوست عزیز
هارد وسترن تو ظرفیت های 250 و 320 و 500 هر کدوم چقدر بافر دارن؟
قیمتشون هم لطف کنین بفرمایین
خیلی ممنون
من از رم 1 گیگ باس 800 معمولیش که cl5 هستش استفاده میکنم .خریدم 24 . مشگلی هم با هاش ندارم اما هنوز مطمعن نیستم که آیا این بهتر از کینگ هستش یا نه. البته بیشتم دلم میخواد بهتر یابدتر بودنش رو با دلیل و مدرک باشه . مثلا تست با برنامه های مخصوص و حرفه ای برای رم.نقل قول:
ممنون ولی من باید بین این 2 یکی رو انتخاب کنمنقل قول:
geil 1 gig 667 5-5-5-15
ocz gold 1gig 667 4-4-4-12
منتظر جواب دوستان هستم:20:
قیمت رو هم بگونقل قول:
ocz که گفتی تایمینگ بهتری داره
قیمت هر دو 35نقل قول:
یعنی به نظر شما با این مشخصات ocz بهتره؟؟؟
اینم بگم که من اهل over نیستم ولی میخوام بازی روون تر اجرا بشه
اقایون سلام
:40::40:
:40::40::40:
میخواستم بدونم 2GIGxms2 کرسیر چند
و
1GIG OCZ ops جند
هر دو باس 800
cl 5-5-5-12 هستند
:40::40::40:
:40::40:
:40: