کاملا مخالفم.
این حرف هارو فقط طرفداران پلی 3 ميزنن. و از خودشون در ميارن.
همش همين. پلی 3 هيچ وقت با این قيمت بالا و بازی های مسخرش نميتونه پيروز بشه.
کاملا مخالفم.
این حرف هارو فقط طرفداران پلی 3 ميزنن. و از خودشون در ميارن.
همش همين. پلی 3 هيچ وقت با این قيمت بالا و بازی های مسخرش نميتونه پيروز بشه.
نقل قول:
در ایکس باکس 360 نمیشه که پورت usb داره از گیم پد یا جویستیک استفاده کرد یا از کیبورد ماوس و یا امثال انها؟
عزيز. ایکس باکس که خودش گيم پد يا همون جويستيک داره. ديگه چی ميخوای؟
کيبورد و موس هم بهش وصل ميشه اما تو بازی ها نميشه ازش استفاده کرد. يعنی اگر هم بشه من بلد نيستم. اما خيلی دوست دارم بدونم ميشه يا نه؟!
خوب دوتا کمه واس بازی. ما سه تا داداشیم و میخوایم سه نفره هالو یا کشتی کج بازی کنیم که اگه بخواهیم بخریم 50 تومن اب میخوره به نظر شما گرون نیست؟:18:نقل قول:
فروش جهانی PS3 برای اولین بار X360 راپشت سر گذاشت
تا چند هفته پیش با توجه به کاهش قیمت PS3 و همچنین ورود چند بازی موفق، فروش PS3 افزایش بسیار خوبی پیدا کرده بود. اما این بار طبق آمارها ،فروش جهانی PS3 برای هفته ی منتهی به 24 نوامبر بالاتر ازX360 قرار گرفت.البته اختلاف بسیار اندک است ولی این اتفاق برای اولین بار در طی یکسال گذشته می افتد.
همچنین سهم بازار جهانی PS3 نیز به میزان 1 درصد افزایش پیدا کرده است.
نکته بسیار جالب اینجاست که فروش PS3 در ژاپن ، توانست با اختلاف 9K ، فروش Wii را پشت سر بگذارد.
طبق اخبار به نظر می رسد که در سال 2008 با راه اندازی فناوری 45 نانومتری برای PS3 ، باز هم قیمت این کنسول کاهش پیدا خواهد کرد ( در مورد این خبر بعدا مفصل براتون می نویسم )
همچنین سال 2008 ، بازی های درجه AAA کنسول PS3 به بازار خواهند آمد و همچنین دنیازی مجازی سونی نیز شروع به کار خواهد کرد, و فروش هرچه بیشتر کنسول PS3 پیش بینی می شود
فروش جهانی کنسول PS3 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.887
فروش جهانی کنسول 360 برای هفته منتهی به 24 نوامبر=332.471
منبع Vgchartz
ما حرف در میاریم؟؟؟ها؟؟؟هی تو تاپیکمون اسپم دادین،هی گفتیم صبر کنین ضایع میشین!حالا که ضایع شدین هم ما حرف در میاریم؟ها؟همه سایت ها هم حرف در میارن؟ها؟اصلا به خاطر گل روی شما بر و بچ X باز میخواین اینترنتو به خاطر اینکه حرف در میاره بگیم تعطیل کنن؟ها؟خوبه؟
مازی جون تو اگه اینقدر از PS بدت میاد چرا PSP گرفتی؟ها؟واقعا مایه آبرو ریزیه!
ااااه.... بسه ديگه! شورشو در نيارين.... اين مسخره بازيا چيه... حالا پشت سر گذاشته يا نذاشته... هر کنسولي براي خودش طرفدارايي داره ديگه نبايد اينقدر سر اينکه اين بهتره يا اون بحث بشه...نقل قول:
نه حالا مثلا که چي؟ خوب فهميديم پشت سر گذاشته... چي شد؟!... XBOX بايد درشو تخته کنه؟... يا مثلا حالا که فروش XBOX بيشتر از PS3 هست کمپاني Sony ورشکست شده؟
ول کنين... ترک کنين اين عادتاي بچه گانه رو !
نقل قول:
مازی جون تو اگه اینقدر از PS بدت میاد چرا PSP گرفتی؟ها؟واقعا مایه آبرو ریزیه!
من در کل طرفدار محصولات سونی هستم. از پلی 1 گرفته تا پلی 2 و پی اس پی . اما پلی 3 فرق ميکنه.
البته اینم بگم که از ایکس باکس معمولی مايکروسافت هم بدم مياد. اما ایکس باکس 360 يه چيزه ديگست.
پی اس پيم رو هم فروختم.!نقل قول:
ول کنين... ترک کنين اين عادتاي بچه گانه رو !
کاملا موافقم
نقل قول:
خوب دوتا کمه واس بازی. ما سه تا داداشیم و میخوایم سه نفره هالو یا کشتی کج بازی کنیم که اگه بخواهیم بخریم 50 تومن اب میخوره به نظر شما گرون نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به ایکس باکس با يک وسيله ی کوچولويه جانبی ميشه تا 4 تا دسته رو همزمان بهش وصل کرد. نه؟
تازه ميتونی دسته باسيم بخری که گرون نشه.
نقل قول:
100% تائید میشه...
نه نمیشه با موسو کیبورد بازی کرد ولی با ps3 میشه ولی نه همه بازیاش. بعضیاشوننقل قول:
به 360 میشه 3تا دسته دسته وصل کرد. نمیدونم بیشتر میشه یا نه ولی مطمئنم 3تا دسترو میشه وصل کرد.نقل قول:
هیچ وسیله جانبی نمیخواد. اون وسیله جانبی برای وصل کردن دسته ps2 به 360 میباشد!نقل قول:
چرا وصل میشه یه وسیله ی جانبی میخاد که اسمش رو دقیق نمیدونم فقط میدونم اوننقل قول:
به 360 وصل میشه و موس و کیبورد به اون وسیله البته تو هر بازیی کارایی نداره :13: