سلام دوست عزیز بله من هم همین مشکل را داشتم اما بهتر شده. مرکزتون چیه ؟ من آزادگانم :n01:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز بله من هم همین مشکل را داشتم اما بهتر شده. مرکزتون چیه ؟ من آزادگانم :n01:نقل قول:
سلام
میگم این پشتیبانی دیونس یا ما رو حالو گیر آورده؟:n08:
من کلا تو 25روز این ماه 15گیگ گرفتم..خنده داره که الگوم رو تغییر دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشبم چیزی نگرفتم.بعد زنگ میزنم شرکت میگم این 15گیگ ردیفه میگه نه اقای محمدی شما دریافت و ارسال رایگان شما شده 17گیگ و این خیلی بده.میگم دِ نامرد تو بهم میگی الگو رو تغییر بده اینم الگو .میگه نه شما اول مهرماه یک دانلود حجیم داشتید.
منم بعد که تلفن رو قطع کرد دیدم این شاتل قانوناش شخماتیکه...بزار رو همین روال بگذره ببینم رفتم تو لیست محدود ها انوقت بلدم چیکار کنم:n10:
قانونی در شاتل نیست ..وقتی میبینه داره به فنا میره یه قانون جای قانون دیگه میکنه / اگر ماهی 10گیگ هم بگیرید باز میگن شما پرمصرفید یا گیر میدن شما فلان روز 2گیگ گرفتید و به این توجه نمی کنند که در 25روز کلا 15گیگ گرفتید:n09:
نقل قول:
داداش من خودم 4 مگ اکو دارم و 10 روز نشده، زدند منو محدود کردند و تا الان هم 1 ماه گذشته و هنوز از لیست بن شده ها در نیومدم.
منم مثل خودت دارم پدرشون رو با دانلود از سرور داخلی درمیارم و تو این دو شب حدود 15 گیگ گرفتم ولی میخوام یه هارد 500 گیگی را پر کنم :n02:
سرعت دانلود روزانش خوب هست اما ثابت نیست. روی 400 تا 500 میچرخه اما سرعت دانلود شبانه، اون 1 هفته اول که گرفته بودم، تقریبا همین مقدار بود یعنی حدود 200 تا 450 کیلوبایت اما بعد 1 هفته از سرور خارجی شد 10 کیلوبایت و از سرور داخلی، حدود 400 تا 500 کیلوبایت
پینگش هم شب ها موقع تایم رایگان افتضاح میشه طوری که گوگل رو نمیتونه باز کنه :n04:
ولی در مورد اون سوالت بگم که منم شرایط مشابه تو رو داشتم و حجمم تموم شده بود و میخواستم سرویسم رو تغییر بدم اما گفتند باید حداقل 1 گیگ حجم داشته باشی و اون مقدار حجمی که از سرویست مصرف کردی (مثلا 6 گیگ 3 ماهه را تو 20 روز مصرف کردی) هزینش رو باید روی سرویس جدید بدی یعنی هزینه سرویس جدید + حدود 6 گیگ ترافیک :n04:
کلا از این قانون های من درآوردی، شاتل زیاد داره و نمیشه هم بهشون اعتراض کرد چون حروم زاده ها یه قانونی گذاشتند تو قرارداد ها که میتونند هر موقع که میخوان قانونی جدید بزارند بدون اطلاع کاربر :n21:
من تا سه چهار ماه پیش، 512 اکو داشتم و شب ها از سرور داخلی و خارجی با سرعت 65 فیکس دانلود میکردم و شبی تقریبا 1.5 گیگ میگرفتم. یادمه 1 ماه رو کامل پشت سرهم دانلود کردم و نه محدود شد سرعتمون و نه بن شدیم و ... اما 1 هفته از گرفتن 4 مگ نگذشته بود، زدند سرعتمون رو نابود کردند بی شرف ها
من فقط منتظرم این 2 ماه و خرده ای که از قراردادم مونده، تموم بشه تا از شر این دزدها خلاص بشم. تو این 2 ماه هم تا میتونم از سرور داخلی دانلود میکنم و پهنای باند کل شرکتشون رو میکشم بالا :n10:
پشتیبانی شاتل فقط یه جمله بلده بگه: مدیریت مصرف کنید تا سرعتتان به حالت عادی برگرده :n02:نقل قول:
من 25 روز مدیریت کردم و تقریبا دانلودی نداشتم. رفتم بهشون گفتم مدیریت بهتر از این؟؟ گفت که شما فلان شب تو این 25 روز، حدود 500 مگ دانلود داشتی :n04:
بی شرف هارو نگاه کن. اون 25 روز رو ول کرده و گیر داده به 500 مگ یه شب :n09:
دوستان هر کسی تغییر سرویس داده به بالای یک مگ و محدودیت داره تو دانلود شبانه از سرور داخلی بگه تا ما نریم دیگه تغییر بدیم !
یه مسئله ای من تاریخ 22 مهر تمدید کردم سرویسمو که 512 اکو هستش . الان نمیدونم دانلود شبانه دارم یا نه؟
اگه ندارم چطور میتونم الان اضافه کنم این دانلود شبانه رو؟
دیگه نهایت از سرور داخلی 450 یا 500 میشه دان کرد خارجی ها هم 120 فک کنم بازم اینا تعهدی ندارن یهو دیدی آورد سرعت رو 7 کیلو :n02:نقل قول:
نقل قول:
عاقا شما دانلودتو بکن فوقش مثه ما سرعت خارجی ت میاد پایین همین :n02:
شاتل داره از هر لحاظ حقوق مشترکینش رو زیر پا میگذاره و ما هم مثل همیشه جز حرف کاری نمیتونیم بکنیم :n13:
آخرین شاهکار شاتل دزدی ترافیک هست که دیشب در زمان دانلود رایگان ترافیک من تموم شد :n04: باورش سخته ولی شده دیگه :23:
بعد بلافاصله یک گیگ ترافیک خریدم که این شرکت دزد 7 مگ از اون رو همون لحظه اول دزدید:
حالا شاید بگید این 7 مگ چیزی نیست ولی به قول معروف تخم مرغ دزد ...
فکرش رو بکنید با ادامه روند فعلی این دزدها در آینده چه برنامه جدیدی رو میکنن و چطور سر مشترکین کلاه بزرگتر خواهند گذاشت :grrr:
اینم کل میزان دانلود من از 8 مهر تا الان شب کلا تازه سرویس گرفتم
دِ نشد ابوالفضل جان . من سرور خارجیم کم بشه از کجا بیام فیلم بگیرم:n03:یه اپلودری . لیچی میچی که سرورش تو ایران باشه به من بگو تا من مادره شاتل رو دربیارم:n02:نقل قول:
ادم فیلم خارجی که میبینه تازه میفهمه فیلم اکشن و جنایی یعنی چی..من 4ساله فیلم ایرانی زیاد تماشا نمی کنم:n07:
داداش تو که شاتل یاور کردی که !!:n02: ، ولی بازم دمت گرم دانلود کن یا تو برنده میشی یا اونا.نقل قول:
من چون مجبورم فیلم بگیرم ، بیشتر فیلم ها هم از سرور خارجی هستند ، نمی تونم زیاد دانلود بکنم که محدود بشم وگرنه دنبال یک لیچر هستم که سرورش اگر داخل ایران باشه ، پدره شاتل رو در میارم.:n18:
ممنون میشم فوری جواب بدین
3 تا سوال دارم
ترجیحا مشهدی ها جواب بدن
اما دوستان دیگه هم جواب دادن نام شهر رو ذکر کنن
سوال اول شاتل art1 که سرعت دانلودش 128 هست
زیاد دان کنی (منظور سقف دانلودش که 9 گیگه رد کنی ) سرعت به چند میرسه
سوال دوم شاتل ecco 128
دانلود شبانشو 3500 میدی
سرعت دانلودش چنده
سوال سوم اینکه بعضی از دوستان میگن ازسرور خارجی دان کنن منظور چیه
مثلا اکسپرلیچ خارجی حساب میشه
دوستانی که در مشهد شاتل دارن به تاپیک زیر مراجعه کنند
من 512 بودم ارتقا دادم به 1 مگ ولی 2 روز پیش سرعت سرور خارجی 8 بودنقل قول:
بذار آبان بشه ، فصل بازی ها ، پدر شاتل رو در میارم :n19::n20:
کلاً هیچ لیچری رو سرور ایران نیستنقل قول:
نمونش همین mul.ir که اگه پینگ بگیری 250 به بالاست ...
دامنش واسه ایران ولی سرورش از خارجه ...
سلام
کسی آرت2 داره؟ لطفا بفرمائید سرعت آپ اسریتم و داون استریم چقدر هست؟
منم الان چند روزه اصن فیلم از سرور خارجی نگرفتم با این سرعت افتضاح بدجوری دلم فیلم میخواد:n28:نقل قول:
فک نمیکنم لیچری با آپلودری تو ایران باشه اگه بود ما رو هم خبر کن :n02:
پیش فاکتورش قبل 20 مهر اومده بود ؟؟نقل قول:
اگه پیش فاکتور قبل 20 ام اومده و همون هزینه ی همیشگی رو دادی یعنی واسه این دوره شبانه رایگان هنوز داری...
ولی دوره بعد فک کنم 3500 به هزینه سرویست توی پیش فاکتوری که بعدا میاد اضافه میشه :n29:
نقل قول:
همیشه هرموقع ترافیک صفر میشه ممکنه بازم اجازه بده مصرف داشته باشی...
این جور موقع ها اگه نگاه کنی ترافیک رو نوشته 15MB- مثلا!! که یعنی 15 مگ مصرف اضافه بر ترافیکت...
حالا چی میشه؟!! به محض خرید ترافیک، این 15 مگ رو کسر میکنه از حجم خریداری شده!! بله!! :n09:
من یه بار ته تهای حجمم که بود رفتم نگاه کردم دیدم شده منفی 200 مگ :n04:
وقتی 500 مگ خریدم... حجمم رو نوشته بود 300!! :n29:
شاید 7 مگ شما هم داستانش همینه...هان؟ اینطوری نبود آیا؟!
این اتفاقیه که واسه من میفته... اگه واسه شما نمیفته بگین (!!!!!!!!) :n13:
من از یکی از دوستان که آرت 128 داشت راجع به سرعت و محدودیتش پرسیدمنقل قول:
میگفت سرعت 100 و گاهی هم بالای 100 هستش... و باتوجه به چیزی که اون میگفت تا حدود 20-22 گیگ که دان کرده بود محدود نشده بود و از مرز 22 گیگ که گذشته بوده محدود شده... (فک کنم محدود شی سرعتت بشه 16 که همون سرعت اسمی سرویسته)
بازم باتوجه به چیزی که این دوست عزیز میگفت شهر به شهر سرعت فرقی نداره گویا (البته اینو مطمئن نیستما)
البته محدود شدنشو یکی دو جای دیگم شنیده بودم که میگفتن تا 20 گیگ رو میشه دان کرد... واسه همین اینو مطمئن ترم، حالا باز شما بیشتر بپرس :n29:
سرعت اکو 128 هم توی روز برای من 250 توی شب حدود 60
البته برای بعضی شهرا سرعت روزش باز بیشتره...مثلا 300-400 حتی
خدایا هرچی پشتیبانی فنی شاتل هست به خاک سیاه بنشان
۱۰ روز بعد از محدودیت دانلود شبانه
بالاخره یه دوره کامل ART4 رو با 80 گیگ پشت سر گذاشتم :n10:البته 8 روز خونه نبودم که حساب کردم دیدم 16 گیگ رو از دست دادم با این 80 گیگ میشد 96 گیگ که واقعا حیف شد :n03: در کل با 56تومنی که دادم و 80 گیگ فیلم تحویل گرفنم راضی هستم.:n19:
دوست عزیز خیلی شادی ... مبین نت ۲ مگ ۳۱ تومن فقط با دانلود شبانه رایگان شبی ۴.۵ گیگ می تونستی دانلود کنینقل قول:
بله اتفاقا از ماه دیگه میخوام بیام مبین نت دلیلی که الان اقدام نکردم این بود که یه کم دست و بالم تنگ بود(مودم وایمکس رو 220 تومن میدن:n15:) و منطقه ای که من توش بودم کامل تحت پوشش نبود (طبق اون نقشه ای که توی سایتشون هست)امروز بهشون زنگ زدم و در مورد پوشش شبکشون سوال کردم دیدم منطقه ما هم تحت پوشش هست .خیلی خوشحال شدم ماه دیگه از دست شاتل خلاص میشم.:n20:نقل قول:
سلام
با چه نرم افزاری میشه آمار سرعت دانلود تو ساعت های مختلف گرفت؟
خب اینی که گفتی میتونه درست باشه ولی ...نقل قول:
نکته مهم در مورد من اینه که تمام این ماجرا در زمان دانلود رایگان اتفاق افتاده!
من ترافیکم مثبت بود و بعد از ساعت 3 شروع به دانلود کردم که پس از 300 مگ دانلود متوقف شده و گفت ترافیک تموم شده :n04:
یعنی اینکه شاتل دزد در زمان دانلود رایگان هم کنتور میندازه و حجم روزانه شما رو میدزده :thumbsdow
سرویس شما چیه؟نقل قول:
اگه زیر 1مگابیت هستید و اون 3500 تومن رو پرداخت نکردید شما شبانه رایگان نخواهید داشت:n02: کلا رایگان مالیده.
نقل قول:
باید زنگ میزدید میگفتید... هم دلیلشو میپرسیدید هم بتون برگشت داده میشد حجمی که رفته
در دزد بودنشون شکی نیس اما این جوری بخواد دزدی کنه که مشتری براش نمی مونه...
سرعتم چند روز پیش از 512k به 2M ارتقا دادم اما صرفا دانلود از سرور داخلی 250k میشه و سرور خارجی حداکثر 15k میشه :n21:
سرور داخلی بیشتر نرم افزار(اگه بشه بهشون اعتماد کرد خصوصا ویندوز و نرم افزارهای امنیتی) و بازی و بعضا انیمیشن و انیمه هست(اونم شدیدا ناقص) و متاسفانه سایتی که فیلم و سریال داشته باشه, نیست :n28:
شاید بعدها فیلم و سریال خارجی رو با سانسور تو سایتهای سرور داخلی بزارن :n08:
امروز به پشتیبانی زنگ میزنم اگه همینطوری بخواد باشه قطعا رو 2M نخواهم موند و به 128k این شرکت (بدون دانلود شبانه) یا مخابرات میرم و یا شرکتی دیگه :n25:
شاتل (shatel)
8مگ . 3گیگ در ماه
سرعت روزانه 950 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت شبانه 390 کیلو بایت بر ثانیه
آقا اول از همه یچیزی بگم.... اونایی که دانلود زیاد دارنو رو ترافیک شبانه شاتل حساب باز کردن ... رفتن سرعت بالا از شاتل خریدن بدونن اساسی رفته تو پاچشون
آقا اصلا گول این تبلیغاتو.. سرعتو... مشتری مداریوو... اینا رو نخورین...
بنده مرض ندارم که این همه پول بدم برم این سرویس شاتل رو بخرم.. حتما دانلود زیاد دارم دیگه... اون وقت این شرکت بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... برداشته بخاطر حجم دانلودی که من تو زمان ترافیک رایگان داشتم .. بازم میگم بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... سرعت دنلود شبانه منو از 390 کیلوبایت بر ثانیه کرده 12کیلوبایت بر ثانیه... این خنده دار نیست... این کم فروشیو دروغو .. دزدی نیست؟ این مصداق بارز تجاوز به حقوق مشتری یه.....
تازه وقی هم که زنگ میزنی پشتیبانی همه اینارو بهشون میگی... یارو هیچی نداره جوابتو بده.. اونوقت یه سری شرو ور نحویلت میده که انگاری از پشت کوه اومدی...اینم تهین به شعور مشتری...
خلاصه اگه دانلود زیاد دارین سراغ شاتل نرید.... گول تبلیغات شاتل رو نخورید.....
============نقل قول:
شما هم که از اول اومده بودی اینجا از نظرات دوستان استفاده میکردی گول شاتلو نمیخوردی
کلا یک اصل کلی در خرید اینترنت اینه که هر چقدر هم که پول سرویس گرون بدی
دانلود شبانه تمام شرکتا افتضاحه
میگن مشکل سراسریه :n04:
من: پس چرا فقط شبها سراسریه :n13:
شاتل: به شبها آلرژی داره :n22:
لینک از expressleech رو دیشب 15k میگرفتم حالا 250k مثل اینکه نون حروم تو این کشور بدجور حال میده :n09: درسته خیلی وقته که به دزد و کسی که حق دیگران و ضایع میکنه و هر کاری در جهت شاد کردن خودش و نابودی دیگران میکنه میگن زرنگ و کسی که به دیگران احترام میزاره و سعی در خوب بودن داره, ساده و ابله میدونند :n28: وایسا دنیا میخوام پیاده شم :n14:
مثل اینکه همه دوستان در دانلود شبانه در دانلود از سرور خارجی مشکل دارند ومنحصر به چند نفر نیست!!
فکر میکنم، شاتل کلا سرعت دانلود شبانه از سرورهای خارجی رو برای تمام کاربرهاش محدود به 10 تا 15 کیلوبایت کرده چون من از هر کس می پرسم، این مشکلو داره حتی کسی که اصلا دانلود مداوم یا حجیم در تایم رایگان نداشته!!!
نمونش هم خود من که بعد از گذشت 1 ماه، هنوز سرعتم به حالت عادی برنگشته و به قول دوستان، محدودم!
من دارم مدارک مختلف رو جمع میکنم که اگر واقعا این طور باشه، 100 درصد از شاتل شکایت خواهم کرد.
من بیل بورد شاتل تقاطع همت شریعتی رو یه روزی می رم آتش می زنم
False Advertisement
دیشب اینترنت قطع بود ... سرعت ۸ مگ همچنان ۱۲۸ است
احتمالا من فردا میام در آغوش شاتل
اکو 128 یا art1
غیر از داتکنقل قول:
شب ها هم سرعتش غیر از یه سری از مراکز خوبه
512 هستم، ولی چون مشترک قدیمیم دانلود رایگان هنوز فعاله و مشکلی از این بابت نیست :31:نقل قول:
خب اگه فکر میکردم حرف زدن نتیجه داره حتما این کار رو میکردم ولی میبینید که همه از پشتیبانی شاکی هستندنقل قول:
تازه الان که اوضاع برعکس شده و هر کی زنگ میزنه اونا ازش شاکی میشن به خاطر دانلود و ... :n13:
من هم تماس نمیگرم تا توی رادارشون گیر نکنم و بتونم همین شبی یک فیلم رو با خیال راحت دانلود کنم
خوشبختانه چون دانلود رو بعد از ساعت 3 میگذارم و بیشتر از 2 شب پشت سر هم دانلود نمیکنم تا الان محدود نشدم :n19:
البته سرعت شب ها کلا افتضاح هست و بیشتر از 60 , 70 نیست ولی مثل بعضی ها 6 و 7 هم نیست ;)
با عرض سلام
یه درخواست از شما دوستان دارم
لطفا به آدرس زیر برید که مربوط به سازمان رادیویی است
و شکایت خود را ثبت کنید
شاید چند دقیقه از وقتتون رو بگیره
ولی ضرر نداره
من میگم 99.99 درصد جواب ندن
ولی لطفا برید شکایت کنید تا لااقل بگیم شکایت کردیم و هیچ کاری نشد
ضمنا اگه سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتید بخش ثبت شکایت داشت اول باید برید و شکایت رو تو سایت خود شرکت ثبت کنید و منتظر جواب باشید بعد اگه جواب دادن و مورد قبول واقع نشد
شماره شکایتتون رو تو سایتی که بالا معرفی کردم قرار بدید تا در جریان شکایت شما قرار بگیرن
اگه هنوز نیومدی به نظرم نیایی بهتره چون اعصابتو میریزه بهم اصلا بدرد نمیخوره البته اگه اهل دانلودینقل قول:
شما خودت چه سرویسی دارینقل قول:
و
کدوم شهر
شما بگو کجا برم
من پیشگامان مشهد داشتم سرویس 512 نامحدود ماهی 37000
دانلودش 50تا 60 بود
با همون میساختیم که قیمت شد 74000
حالا میخوام شرکتو عوض کنم
من معمولا 50 تا 55 گیگ دانلود دارم به طور میانگین