همینطوری دو ستمون گفتن بستگی داره کجا دانلود کنی شما حداکثر 200 گیگ حساب کنید نه بیشتر .
Printable View
همینطوری دو ستمون گفتن بستگی داره کجا دانلود کنی شما حداکثر 200 گیگ حساب کنید نه بیشتر .
حالا من از جهت \ینگ گفتم که حجمی کنیم حداقل یه \ینگ خوب بهمون بده !! نه اینکه از ساعت ۳ شب تا ۷ صبح فقط خوب باشه
با سلام وخسته نباشید
از زمانی که سرویس اینترنت مخابرات را گرفتم وارد تقریبا هیچ سایتی وارد نمی شود! تنظیمات مودم هم ظاهرا درسته و همه چراغ ها روشن وسبز ، کانکتم شده فقط بعضی سایتها رو اونم بعضی اوقات باز می کنه و ارور SERVER NOT FOUND میده با چندتا مرورگرم امتحان کردم همین طوریه
لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام دوستان.
من هر چی مودم رو تنظیم میکنم اینترنت وصل نمیشه ولی وقتی تو ویندوز کانکشن میسازم وصل میشه، چیکار کنم بدون کانکشن اینترنت دایمی وصل باشد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
راهنمایی : از مخابرات اینترنت نگیرید.نقل قول:
یه قسمتی تو ستینگ مودم هست رمزو و نام کاربری رو میدی مرحله ها رو نکست میکنی بعد سیو میکنی وصل میشه اگه مودمت دی لینک باشه که زیاد کار سختی نیست از حالت بریج باید رو یه حالت ppoe بذاری البته من خوذم خیلی وقته این کارو نکردم ولی فک کنم اینطوری باشه .
دوستان تو تعرفه جدید مخابرات تو قسمت نامحدود زده حداکثر 108 معنیش چیه
نت فاجعه شده
دانلود ها قطع و وصل میشه و خیلی هم دیر استارت میخوره !!
سرعت باز شدن سایتها بدون فیلتر شکن نصف هست !!!!!
چند تا سایت هم اصلا باز نمیشه ( داخلی )
چند روز پیش که پینگ ریده بود تا ساعت 12 شب که 1-2 ساعت درست میشد
الان هم که از دیروز سرعت دانلود اومده پایین برای شما هم همینطوره؟
معلوم نیست باز این اینا چه مرگشون شد!
از دیروز تا الان فاجعه شده سرعت!
یه چیزی دیگه هم اینکه مودم که رو حالت PPPoE باشه هیچی باز نمیشه!!! نه داخلی نه خارجی!!! الان رو حالت Bridge گذاشتم کسی میدونه مشکل از کجاست؟