نمی دونم والا. من که تو این یکسال تو ساعات عادی افت نداشتم یا به قول شما لیمیت نشدم.نقل قول:
Printable View
نمی دونم والا. من که تو این یکسال تو ساعات عادی افت نداشتم یا به قول شما لیمیت نشدم.نقل قول:
من تکی خریدم. با 512 ماهانه شروع کردم. البته الانشو نمی دونم.نقل قول:
مگه سرویس 1 مگ استفاده می کنی؟نقل قول:
بقیه لیمیت نشدن
من تکی نمیخوام ، میخوای یک سرویس بگیرم و با 2 مودم از 2 مکان همزمان متصل بشیم. اول بگید آیا امکان داره ؟
آخه توی طرح های یک ساله سرویس 1 مگ نداره و اگر هم داشته که ترافیکش خیلی کم بوده برای من. من ماهانه 5 گیگ مصرف دارم حدودا..
چه ربطی به سیمکارت همراه اول داره دوست من ؟
سلام می خواستم بدونم تو جنت اباد مودم همراه خوب انتن می ده؟ بعدا برای مودم همراه باید کسی بیاد خونتون برات نثب کنه یا این که بدون نصب از نمایندگی می تونی بگیری؟ مرسی
الان نه، ولی ماه گذشته 1 مگ بودم. فقط بعضی از شبا افت داشتم که میرسید به 512.نقل قول:
ربط دقیقشو من نمی دونم، ولی خب همراه اول سهامدار مبین نته. شما پیش قسط میدی (حدود 60 تومن برای 512 و 110 تومن برای 1 مگ)، اقساطشم میاد رو قبض موبایلت. نه چک میخواد، نه سفته و نه ضامن. یک سرویس و دو مودمو نمی دونم ولی یک مگ 4 گیگ داره 25200 تومن، 8 گیگ داره 42000 تومن.نقل قول:
امکانش نیست که با دو مودم به یک اکانت وصل شدنقل قول:
اون طرح ویژه همراه اول هم اصلا توصیه نمیشه
کلی روش سود می کشند
دوستان من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم
همه 1 مگا به 512 لیمیت شدن یا بستگی به منطقه داره . اگه همه 1 مگا لیمیت شدن پس من که الان دارم با 1 مگ تو روز 135 تا می گیرم وشبا هم 80 الی 110 پس وقتی 512 گرفتم هم باید وضع به همین صورت باشه درسته ؟؟؟
آقای مبین نت لطفا جواب بنده رو بدهید .
در مورد عدم توجیه اقتصادی خرید قسطی موافقم. البته مودمی که تو این طرح میدن، ظاهراً خارج از طرح قابل تهیه نیست. ظاهراً مودمش کره ایه و قدرت بیشتری ام داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد یک اکانت و دو مودم هم اینو دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نوشته نباید همزمان با هم روشن باشند.