داداش یه توضیح میشه بدی که این فرم رو گفتن فکس کنی یا خودت ببری یا ...نقل قول:
Printable View
داداش یه توضیح میشه بدی که این فرم رو گفتن فکس کنی یا خودت ببری یا ...نقل قول:
شبانه به کنار الان در ساعات پولی سرعت دانلود من اسمی شده. تا ساعت 4 بعد الظهر 1.6 مگ بود الان شده 30 تا 40 کیلو با نوسان.
این شرکت های pap با هم اتحاد دارند و با هم جلسه می گذارند و تصمیم گیری به نفع منافع مادی خودشون می کنند. متاسفانه ما در ایران یک جمع متشکل(ngo) برای حمایت از حقوق کاربران اینترنت نداریم.
در مجارستان دولت این کشور می خواست روی اینترنت مالیات بگذاره کاربران اینترنت چنان تظاهراتی کردند که دولت این کشور مجبور به عذرخواهی شد.
با سلام.
زین پس با فعالیتهای نامتعارف ، به حاشیه کشیدن مباحث ( به صورت کلی نقض قوانین ) در انجمن ها به خصوص تاپیک پارس آنلاین برخورد قاطع خواهد شد.
لطفاً قوانین انجمن ها را رعایت کنید !
برای کنسلی با این شماره تماس بگیرید
82204030
از این لینک هم می تونید فرمشو بگیرید پر کنید و همراه با کپی امضا شده کارت ملی و شناسنامه برای اونها فکس یا ای میل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس ای میل اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اسکن کردم فرستادم.
چند سال پیش پارس داشتم خیلی بی کیفیت بود و اینطور که معلومه تا چند سال دیگه هم همین وضعیت رو باید داشته باشه.نقل قول:
و بعد از اون از مبین نت و مخابرات هم سرویس داشتم اما هیچ کدومشون به شاتل نمیرسن.
این الان سرعت سرویس ECO 512 شاتل هست و سرعت دانلود به حداکثر تعیین شده یعنی دان استریم 2472 میرسه:
اما با اسپید تست با سرورهای خارجی بعضی روزها وضعیتش خوبه یعنی به حداکثر(250 کیلوبایت) میرسه و بعضی روزها هم تقریباً اسمی میشه اما امروز وضعیت متوسطی داره:
و با سرور داخلی هم معمولا در بیشتر مواقع مثل عکس زیر هست و یا 250 هم میشه و کمتر پیش میاد به 100 تا 150 برسه و روزهایی که خیلی خرابه ممکنه اسمی هم بشه:
در مورد شبانه(ساعات رایگان 1 تا 8 صبح) هم اگر تک کانکشن دانلود کنم سرعت بین حالت اسمی و کمی بالاتر یا پایینتر نوسان داره ولی بعضی شبها به بالا 100 تا 200 هم گاهاً میرسه(تک کانکشن).
کسی تو کمپین پاییزه مخابرات شرکت کرده ببینه شبانه داره یا نه؟
من که حضوری رفتم گفتن دارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیگه وقت رفتنه با این وضعیت 1/3 اصلا استفاده از شبانه نمیصرفه.
وقت رفتن و خالی کردن.هر اومدنی بالاخره رفتنی داره
من ماه به ماه تمدید میکردم خداروشکرضرر نمیکنم بیچاره اون دوستانی که چندین ماه بستن
امروز پرسیدم : مخابرات ما همچنان پورت خالی نداره , فن آوا هم ایضاء .
. در حالی که همه جای دنیا دولتها و پارلمان با پدیده تراست ( یعنی تبانی شرکتهای عرضه کننده یک کالا یا خدمات برای بالا بردن یا ثابت نگهداشتن مصنوعی
قیمت آن کالا یا خدمات) بشدت مبارزه میکنند و نمونه اش هم جریمه میلیاردی اخیر شرکتهای تولید کننده پنل lcd شامل سامسونگ , الجی , شارپ , سونی و
چند نام بزرگ دیگر بخاطر تبانی سر ثابت نگهداشتن قیمت انواع پنل در چند سال قبل بوده . اینجا اما وضع به گونه دیگریست . یعنی بیشتر از این حرفا .. ای برار !
. ایرانسل هم وضع سرعت و پایداریش خراب شده . اینجا مدام بین E و H در نوسانه . دیگه نمیشه روش حساب کرد .
. لطفا یکی از دوستان شیمیست نظر بده چه نوع خاکی الان باید استفاده کرد از لحاظ PH و غیره .
آسیاتک، های وب ؟ دیگه در بدترین حالت دیدی هیجا نشد بری داتک میتونی بری، حداقل 1/10 حساب میکنه نه مثل پارس 1/3نقل قول:
نوع خاک مهم نیست نیتش مهمه :n02:
اگه دانلودر هستید به هیچ وجه سمت اسیاتک نرید که زرنگ ترین شرکت هم هست جیبتونو خالی میکنه اخرش هم به اون چیزی که میخوایید نمیرسید اگه از اسیاتک کاربرای زیادی برای دانلود شبانه اشتراک بگیرن بعد یه مدت طوری میشه که همراه سرویس شبانه دار باید 30 گیگ حجم هم خرید . حالا هم شرکتای خصوصی دارن دانلود شبانه رو یواش یواش کم رنگ میکنن که اگه میخوایید این اتفاق نیفته بهترین کار برای انجام دادن اینه که از مخابرات کمپین پاییزی یک سال قرار داد ببندید هم ارزونه هم... این کمپین با ویژگی شبانه رایگان اگه برای مخابرات خوب فروش بره قطعا باعث میشه مخابرات سرویس هایی با این خصوصیات بازم بزاره حتی شرکت های خصوصی
البته آسیاتک فعلا شبانه رو برنداشته اما قبول دارم آسیاتک شرکتی نیست که بشه بهش اعتماد کردنقل قول:
هر چند وقت یک بار قیمتش ها رو گرون میکنه یا طرح هایی رو به نفع کاربر هست رو حذف میکنه
خلاصه آسیاتک خیلی قابل اعتماد نیست بخلاف های وب که ثبات خوبی داره
من تا الان چند نفر رو از پارس آنلاین بیرون کشیدم شما چی کار کردید :n02:
جان من بی کار نشینید باید در راستای رضایت پارس آنلاین کاری کنیم که کاربرا (مخصوصا یوزر های عادی) تخلیه کنند:n09:
من هم فردا اتمام قرارداد هست امروز درخواست تخلیه دارم میرم فن آوا ( یه یک سالی داشتمش ) در این شرایط بهترین هست :n09:نقل قول:
من یه 8 روز دیگه از قراردادم مونده :n01:
در راستای جلب رضایت پارس انلاین فسخ قرارداد میکنم :n09:
نامردم اگر تو برگه فسخ ننویسم در راستای جلب رضایت پارس انلاین :n02:
:n02:نقل قول:
اگر فقط اونایی دانلودر هستند برند شرکت خیلی ضرر نمیکنه
مهم این یوزر های عادی مثل فامیل و... که اصلا سر در نمیارند شبانه چی هست رو آدم کاری بکنه که تخلیه بکنند
در این صورت پارس آنلاین حسابی از دست شما راضی میشه:n09:
چرا باز ضرر میکنه خیلی...نقل قول:
افراد عادی به دانلودر ها نگاه میکنن و از اون ها سوال میکنن
افراد دانلودر پول بیشتری نسبت به یوزر های عادی میدن و خرید حجمشون بیشتره
وقتی یک نفر ناراضی باشه روی بقیه تاثیر میزاره یعنی به جای معرفی این شرکت یک شرکت دیگه ای رو معرفی میکنه و این به ضرر پارس انلاینه
منی که تو اهوازم دیدم زمانی که شاتل همین طرح رو البته با سیاست بهتر اجرا کرد بعد از یه مدت به پته پته کردن افتاد تبلغاتشون ... مودم رایگان با حجم رایگان ... سه ماه اول رایگان اگر نارضی بودی پولتو پس بگیر ...تخفیفات انچانی ...
چرا ایرانسل نسبت به همراه اول محبوب تره ، چون به نسبت همراه اول بیشتر به مشتریانش اهمیت میده به طبع مردم جای میرن که بهشون اهمیت داده بشه ... خواه ناخواه پارس انلاین ریزش یوزر داره و براش گران تمام میشه
جای که به مشتریانش اهمیت داده نمیشه نباید ماند ، باز خوبه شاتل روز تولدت بهت یه زنگی میزنه...
اما پیشنهاد من اینکه افراد از شرکت های محلی سرویس بگیرن تا اینها که فقط دارند شکم گنده میکنن ضرر کنن
آقا این طرحشون قطعیه ؟! راهی نداره مثل صبا بشه که حداقل برای کسایی هرشب دانلود نمیکنن ولی خب بلخره دانلود دارن یکم ، بصرفه ؟
اصلا حوصله ندارم بخوام برگردم صبا دوباره !
من با یکی دو تا isp صحبت کردم اگه خدا بخواد من هم تا 15 الی 16 م تخلیه میکنم
میرم رو 3G تا وصل شه
خدایی 3G خیلی عالی داره حجم مصرف میکنه:n13:
تو پارس عین طرح فشفشه حجم میپره...
من که پسر داییم رو کشیدم بیرون اصن دانلود شبانه یک بایت هم نداشت ، ولی سه سال بود که هرسال قرار داد سالانه میبست سالی هم 50 گیگ اضافه میخرید ازشون (فکر کنم همین یکی بره ورشکست شن:n02:)نقل قول:
راستی کسی خبر نداره که با این اوضاع تعرفه هاشونو ارزون میکنن یا نه؟
احتمالا من مجبورم یه شش ماه از اینا استفاده کنم تا مخابرات خالی کنه پورتا رو:n03:
دوستان من دانلود شبانم زیاده بخوام از جایی دیگه سرویس بگیرم شما کجا رو پیشنهاد میدید ؟
فعلا های وب و فن آوا ، ولی توجه داشته باشین هرجا که برین از پارس بهتره، حتی صبانت و شاتل ! حداقل صبانت تا دو برابر حجم روزانت کسر نمیکنه از حجمت در شب و شاتل هم میذاره یه مقداری رو رایگان دانلود کنید.نقل قول:
داداش کجا زندگی میکنی؟؟نقل قول:
این حرف رو جدی میزنی؟؟:n04: دانلودرهایی که با دو گیگ حجم سرویس درسال میخوان شبانه 10 گیگ دانلود کنن پول بیشتری میدن؟ تمام اعتراضها برای اینه که ملت نمیخوان بابت دانلودهاشون هیچ پولی بدن. شرکتها هم به خاطر همین دارن به نوبت این طرح رو اجرا میکنن تا دیگه اینطوری نباشه که طرف طرح یه ساله با 3 گیگ حجم بخره توقع هم داشته باشه 365 روز سال شبی 20 گیگ دانلود کنه کسی هم بهش نگه بالای چشمت ابروئهنقل قول:
من با صدای مشتری حرف زدم گفتن که قرار نیست کوتاه بیان از این مسئله ؛ شما هم تماس بگیر یه پرس و جو بکننقل قول:
سرویس 10 مگ آسیاتک سرعت دانلود ثابت شبانه 250 بهت میدهنقل قول:
دوست عزیز کسی چاقو زیر گلوشون نگذاشته بود که شبانه رایگان بدن همش برا جذب مشتری بود و اینکه خودشون سرویس یک ساله با 3 گیگ می دن که شبانه رایگان داره مشکل از تعریف سرویس هاشون هست مشتری هم وقتی میبینه یه تایمی رایگان هست مگه خله استفاده نکنه از این تایمنقل قول:
شرکت ها از دانلود شبانه برا تیلیغ و جذب مشتری استفاده کردن حالا هم که به هدفشون رسیدن می خوان دست از این کار بردارن
کسی که دانلودر باشه همیشه یه راه بهینه برا دانلود پیدا می کنه حالا یا با تعویض isp و یا استفاده از سرویس های ترکیبی
اگر مثل شاتل محدود میکردن هم باز بهتر بود که ! باقی شرکتها هیچکدوم مثل پارس عمل نکردن و در بدترین حالت هم مثل صبانت دو برابر حجم روزانت رو رایگان در نظر گرفتن.نقل قول:
البته من میدونم که شما خودت از این طرح راضی نیستی ولیکن چرا طرفداری پارس رو میکنی دقیقا نمیدونم :n13:
نقل قول:
دادش شما قصد داری از چه شرکتی نت بگیری
من هم تو اهوازم می خوام تخلیه کنم
شما وضعتون خوبه راحت می تونید تخلیه کنید. من 6 ماه قرارداد بستم 170 و خورده ای هم پول دادم
حالا بعد 3 ماه مجبورم تخلیه کنم
من طرفداری پارس آنلاین رو نمیکنم کلا موافق این چنین طرحهایی هستم که برای حفظ کیفیت سرویس شبانه دانلودهای شبانه هر شرکتی طرحهای اینجوری بذاره . چون مشترک پارس آنلاین هستم نظرمو در مورد طرح این شرکت میگم . اگه مشترک صبانت هم بودم موقع اجرای طرحش نظرمو توی تاپیکش میگفتم البته همون موقع هم یکی دوتاپست در مورد موافقت با طرح صبانت هم توی تاپیکش زدمنقل قول:
به نظر من سیاست پنهان و اعلام نشده ای وجود داره که میخوان کسایی که به اصطلاح دانلودر حرفه ای اینترنت هستن رو از مجموعه کاربرهای اینترنت خارج کنن و در خوشبینانه ترین حالت به یه یوز معمولی با مصرف معمولی تبدیل کنننقل قول:
حذف شود.......:n16:نقل قول:
الان مثلا منی که با طرح 512 ماهیانه 5 گیگ کلا 10 تا 15 گیگ در ماه دانلود دارم دانلودر حرفه ای حساب میشم؟:n04:
خوب میومدن بعد از یه حجمی محدود میکردن یا بعد از اون حجم یک سوم کم میکردن از حرفه ای ها
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان این طرح آسیاتک چجوریه ماهی 10 گیگ میرسونه؟
حامی 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) 197,000
خو کاملا منصفانه است دیگه طرح جدید:n02:نقل قول:
پارس باید یکی دیگرو استخدام کنه پستای تاریخ مصرف دار ایشونو پاک کنه:n09:
ما هم حذف شود....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یه سوال ابتدایی ...
من که از ADSL استفاده میکنم . برای نمایش گزارش مختص به ADSL کدوم گزینه رو از تنظیمات نرم افزار NetWorx انتخاب کنم برای گزارش مصرف ADSL ??
من از کابل برای اتصال به مودم استفاده میکنم .
سیاست پنهانی در کار نیست و جالبه بدونین که دانلودر ها هیچ فشاری به سیستم و پهنای باند نمیارن چون اغاز فعالیتشون زمانی هست که 90 درصد مشترک ها خواب تشریف دارن یعنی تو زمان پرتی پهنای باندنقل قول:
خوب شاید الان بگید پس مرض پارس انلاین چیه که اینکارو می کنه ؟! دلیل اینکار اینه که دانلودر ها تمام نیازهای دانلودیشون رو در تایم رایگان انجام می دن و از حجم روزانه فقط برا وب گردی استفاده می کنن و ترافیک اضافه کمتری می خرن ولی کاربرای معمولی برا رفع نیازهاشون از حجم روزانه استفاده می کنن و مصرف ترافیک بیشتری دارن و با خرید ترافیک پول بیشتری به جیب اینا میریزن
حالا از اونجا که اینا در ازای پهنای باندی مشخص می تونن تعداد یوزرهایی مشخص جذب کنن بیشتر ترجیح میدن یوزرهایی داشته باشن که بیشتر از حجم روزانه استفاده کنن و این دانلود شبانه و فشار به پهنای باند اینجور چیزها رو بهانه قرار دادن برا انداختن بیرون دانلودر ها و جذب کاربران عادی
قضیه به همین سادگی هست
منظورم از سیاست پنهان سیاست پشت پرده آقای جهانخوار نبود:n02: منم چند صفحه قبل گفتم که شرکتها ترجیح میدن 10 درصد دانلودر حرفه ای رو پر بدن به جاش 4 برابر یوزر معمولی جذب کنن . حالا یکی میاد میگه دو برابر حجم روزانه میتونی دانلود کنی یکی هم میگه یک سوم روزانه ت کم میشه ولی در نهایت به سمتی میره که به کل دانلود رایگان و نیمه رایگان شبانه حذف بشهنقل قول:
فیس.بو.ک پارس هم بری میبینی همه دارن فحش میدن حالا جای شکر داره اینجا کاربرا مودب اند
سرعت روزانه هم الان اومده پایین بدجور معلوم نیست میخوان چکار کنند
دوستانی که تهران هستند مخابرات طرح های محدود بهتره یا نامحدود؟میخام برم تو لیست انتظار :n02:
داداش خوب سوتی دادی برای تبلیغات باید یه یوزر جدید باز میکردی تا اینطوری تابلو بازی در نیاری...:n09:نقل قول: