خب این زور رو رو 128 ها اعمال میکنن یا مشترکانی که قرار داد دارنو با توجه به قرار دادشون شبانه دارن؟
اگه 1 مگ اکو آفیس بگیرم درست میشه؟
Printable View
خب این زور رو رو 128 ها اعمال میکنن یا مشترکانی که قرار داد دارنو با توجه به قرار دادشون شبانه دارن؟
اگه 1 مگ اکو آفیس بگیرم درست میشه؟
شما وقتی محدود شدی یه چند شب هیچی دان نکن سرعتت بر میگردهنقل قول:
نقل قول:
آقا بزار کامل من شفاف سازی کنم تو این مورد:n02:
شما وقتی مشترک شاتل شدی چه سرویس محدود گرفتی چه نامحدود بلاخره توسط شاتل محدود میشی :n09:
هر چقدرم پول داده باشی هیچ تاثیری نخواهد داشت
با نرم افزار net worx میزان مصرف یک ماه رو 28 گیگ زده درصورتی که تو حساب کاربری 16 گیگ ثبت شده این اختلاف برای چیه؟
اقا من احساس می کنم سرعت دانلود از سرور خارجی امد روی 100 کیلوبایت ، تله نباشه؟:n02:
دارن خطتو کنترل میکنن یه وقت کاری نکنی واسه همین سرعتتو بردن بالا :n09:نقل قول:
من که دیشب قسمت اول والکینگ رو گذاشتم تا صبح 30 مگ دان کرد از بس سرعت خارجی پایین بود
مجبور شدم 200 مگ بقیه شو الان دان کنم نمیدونی این سریال چه کششی داره :n02:
سلام دوستان
من الان شاتل دارم میخوام برم مخابرات
نت نامحدود مخابرات ماهیانه 100 گیگ ترافیک داره یا کلا نامحدوده؟
چون رفتم بگیرم میگفت 100 گیگ داره
زیرساخت که الان با مخابرات مشکل داره:n02: چیزی حدود 400 میلیارد به زیر ساخت بده کارهنقل قول:
23 روز گذشته هنوز 15گیگ نشده.:n02:دو روزه سرعت روی 123 کیلوبایت میاد . قبلا که محدود شدم 3روز قبلش سرعت یهو امد روی 100.:n09::n08::n02:نقل قول:
این کشش رو میشه بهمون نشون بدی؟:n10:
این چندتا فیلم رو بگیر خوبه :
Bullet To The Head (2013)
Cellular.2004.
Cop_Out__2010
Olympus Has Fallen (2013)
White_House_Down 2013
من که فیلم دانلود کردنم براهه:n02:
سلام
Art 1 با Art2 درصورتی که منطقه مخابراتی خیلی دچار مشکل نباشه.(منطقه مخابرایت رو نرمال فرض کنیم نه خلوت و نه شلوغ)
اون وقت تفاوت دارند باهم؟
داریم به سرعتی از اینترنت میرسیم که اگه یه فیلمو بدی خارج از ایران دانلود کنن با پست برات بفرستن زمان کمتری میبره تا خودت اینجا دانلودش کنی!:n08:
دوستان من با پشتیبانی شاتل ک حرف میزدم میگفت شما پر مصرف تشخیص داده شدی سیستم محدودتون کرده ! اخه یکی نیست بگه من که 3 روزیه که اصلا شبانه دانلود نکردم! شما هایی که از سرور خارجی سرعتتون 7 کیلو بایته پس مصرفید؟
نقل قول:23 روز گذشته هنوز 40 گیگ نشده :n08: ای بابا چرا شاتل فرق میذاره بین کاربرا :n24:
اگه از اول دیده باشی میفهمی چی میگم :n02:
ایشاله بعد از محدودیت سرویس خارجی میگیرم:n09:
فعلن که چند شبه زدیم تو کار انیمیشن و کارتون های خاطره انگیز از سرور داخلی :n02:
نقل قول:
من دو هفتس محدودم ولی همچنان هر شب کم کم 2.5 گیگ میگیرم :n09:
سلام بچه ها
من از مخابارت می خوام بیام شاتل سرعت دانلود سرویس های نامحدودش چند میشه ؟
دوستان، بزارید راحتتون کنم
اونایی که توسط شاتل محدود بشند، امکان نداره که سرعتشون به حالت عادی برگرده مگر اینکه امداد غیبی به کمکشون بیاد
اینو من نمیگم، از زیر زبون اپراتور شاتل کشیدم بیرون
الان سرویس 4 مگ من، 25 روز هست که سرعتش محدود شده به خاطر دو شب دانلود مداوم ... تو این مدت هیچ دانلودی نکردم تا بلکه سرعت درست بشه که تا امروز نشده
دیروز با این اپراتور شاتل دعوا کردم درباره این موضوع که خیلی غیر مستقیم گفت که شما سرویس رو تغییر بدید تا درست بشه مشکل سرعت (مثلا از 4 مگ برید روی 2 مگ یا 6 مگ و ...)
من که 100 درصد، وقتی این دوره تموم بشه، تمدید نمیکنم و میرم به سمت آسیاتک
شما که محدود هستید از سرور داخلی می تونید شبانه دانلود کنید ؟؟نقل قول:
من با سرعت ۸ مگ از سرور داخلی می گیرم با سرعت ۱۲۸ از خارجی ...
فکر می کنید اگه تغییر طرح بدم درست می شه یا باز پول مفت می دم به این حرومزاده ها ؟؟
نه، من از سرور داخلی مشکلی ندارم و این محدودیت رو برای سرور خارجی گذاشتندنقل قول:
از سرور خارجی، سرعتم نهایتا 12 کیلوبایت هست اما از سرور داخلی حدود 400 تا 500 کیلوبایت
دیشب هم که مطمئن شدم، این محدودیت درست نمیشه، زدم تو کار دانلود از سرور داخلی و تو حدود 6 ساعت شبانه، حدود 7 گیگ دانلود کردم از یه سرور داخلی
الان هم یه vps ایران خریدم و هر فایلی که از سرورهای خارجی هست را تو اون گذاشتم و تو چند شب آینده، پدر شاتل رو درمیارم با دانلود هام
شما اگر تغییر سرعت هم بدید، دوباره بعد یه مدت دانلود محدود میشید و کلا این مشکل تو سرویس های 1 مگ به بالا خیلی شدیدتر از 128 و ... هست
اگر دانلود شبانه براتون مهمه، به هیچ عنوان دیگه سرویستون از شاتل رو تمدید نکنید حتی اگه شده برید از مخابرات بگیرید چون شاتل به معنای واقعی دزد هست
فقط بخاطر دو شب دانلود؟؟؟ اینا شاید یه خصومتی با شما داشتن که این محدودیتو انقد کش دادن! :n02: و گرنه اگه قرار بود محدودیتا هیچ وقت برداشته نشه مگر با عوض شدن سرویس، اونوقت الان شاتل داشت سماق میمکید نه اینکه جیب مردمو خالی کنه!! :n29:نقل قول:
البته اگه اپراتور این جواب مسخره رو به منم میداد میرفتم تو فکر عوض کردن سرویسم....
سلام
دوستان یک سوال
تعرفه های شاتل که تو سایتش زده برای همه ی شهر ها یکی هست؟
بله فقط دیگه به اون قیمتا مالیات و عوارض شهرداری رو هم باید اضافه کنین!نقل قول:
منم محدودم رو 7 کیلو ولی خیلی عجیبه !من که پشت سر هم دانلود نکردم فقط دو دفعه رکورد زدم.دی کلا حساب میکردم تا الن حدود 45 گیگ شبانه گرفته بودم ولی به نظر چون ماها اون 3500 تومنو ندادی سرعت از سرور خارجیو محدود کردن! ولی داخلی دارم میترکونم.دینقل قول:
ولی بازم از شاتل راضیم چون با این که شبانه اش اینجوریه ولی از داخلی هیچ مشکلی نداره و هم اینکه سرعتش تو روزا عالیه قطعی هم ندارم و هم این که کیفیتشون خوبه و از همه مهم تر حجم دزدی نداره تو مخابرات بودیم پدرمونو در آوردن با دزدی از حجمشون!
الان سرعت شبانت از سرور داخلی چنده؟نقل قول:
امروز چرا انقدر قطعی داشت ؟
برای بقیه هم اتفاق افتاده یا نه؟
چراغ مودم هر ۲ ساعت قرمز میشد:|
450-515 تا پر میکنه :n02:نقل قول:
آقا من الان حدود یه ماهی هست که دنبال یه شرکت خوب برا سرویس اینترنت میگردم و فقط و فقط برا بازیهای آنلاین میخوام (در واقع میخوام پینگش خوب باشه و تایم اوت خیلی کمی داشته باشه)
حالا اگه یه اطلاعی از وضعیت پینگ 8.8.8.8 شاتل بهم بدین یا یه عکس از پینگ بزارین خیلی ممنون میشم
به خصوص وضعیت پینگ شاتل تو مازندران و آملو اگه کسی داره به من بگه
بازم یه دنیا تشکر:n16:
سلام ! قرار بود ترافیک رایگان از 1 تا 8 صبح از 20 مهر جمع بشه واسه شاتل ! چی شد ؟ جمع کردن ؟ بخاطر همین موضوع اشتباه محض کردم رفتم از مخابرات 512 نا محدود گرفتم ! 38 بیشتر سرعت نمیده ! 256 شاتل تو IDM سرعتش چنده ؟ شبا چطور ؟ مرسی ! :n12:
267 هس پینگ من با 8.8.8.8نقل قول:
عزیز، الان چند شب هست که داری از داخلی دانلود میکنی؟؟ پشت سر هم دانلود کردی؟نقل قول:
مشکلی پیش نیومده؟
من تهران هستم و امروز قطعی نداشتم.نقل قول:
فکر کنم شهر به شهر فرق میکنه و بیشتر این قطعی ها هم مربوط به مخابرات شهر هست
نقل قول:
جمع نشده فقط پولی کردند البته فقط برای سرعت های 128 - 256 و 512
که باید ماهی 3500 تومان بدید تا ترافیک رایگان شبانه رو براتون فعال کنند در غیر این صورت تایم رایگان ندارید
برای سرعت های 1 مگ و بالاتر از اون، روال به شکل قبلی هست و احتیاجی به هزینه اضافه نیست
تایم اوت چی؟ تایم اوت چقدر داره؟نقل قول:
هیچی کلا از نظر پینگی خوب نیست ولی خب هرچی باشه ثبات دارهنقل قول:
فعلا که 3 شبه دانلود نداشتم ولی ی شب که تست کردم بازم سرعت از داخل بالا بود ولی خارج 7 کیلو بعدش نه 1 شب در میون فقط 2 شبش افتاد پشت سر هم!نقل قول:
آقا کسی شبانه دان میکنه میخواستم سرعت شبانشو بدونم
دوستان حالا چیکار کنم سرعت از سرور خارجی 7 کیلو بیشتر نمیشه!
راستی اگه با این 7 کیلو بخام دانلود کنم تو شب نهایت چند مگ میشه گرفت؟
نقل قول:
هر سرویسی فرق میکنه ، مثلا 128 از سرور داخلی 300 تا میده ولی خارجی 70 نهایت
نقل قول:
من که زور زدم تا صبح 30 مگ بیشتر نگرفت:n02:
فعلن چند شب میخوام هیچی نگیرم تا این محدودیت بر طرف شه
الان زدم رو دانلود خارجی 7 کیلو داخلی 515 کیلو پدرشونو در میارم بیشعورا :n02:
اون ورم رو یک خط دیگمون مخابرات داریم پدر ونارو هم در اوردم قبلا الان میخام دانلود خارجیهامو بیارم رو اون .دی
کلا من پدر همرو در میارم :n02:
طی حساب کتابیم که کردم با این 7 کیلو میتونم حدود 200 مگی بگیرم شبی
راستی اگه من توی مدت همین 3 ماه حجمم زود تر تموم شه ولی مدت تایم زمانی داشته باشم! میتونم برم سرویسمو عوض کنم و طرح دیگه ای بگیرم! من میخام 1 ماه اکو آفیس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم! چجوریه این طرح تو شبانه و روزانه؟
امشب بعد از 5 سال منم محدود کردن 18 هستم میخوام برم روی یک مگ :n15:
به نظر من که این قضیه محدود کردن نیست کلا میخان اینایی که128 و... دارن و قرار داد از قبل دارن شبانه هاشونو حذف کنن یجورایی که یعنی خود طرف بیاد عوض کنه و نگن شرکت به تعهدش عمل نکردو فللان این 7 کیلوبایتم واسه خودشون گزاشتن داشتم ریزمو نگاه میکردم من که اصلا پشت سر همی دانلود نداشتم تازه دان از سرور ها خارجیمم که کم بوده شاید میرسید به 1 گیگ اونم نهایتن بیشترش که رو اینترانت بوده!!!!!
راستی کسی جواب پست بالای منو بلده بگه واجبه چون همینجوری ک من دارم پیش میرم به 3 ماه نکشیده حجم 9 گیگم تموم شده! و به صرفم نیست برم پول بدم حجم بخرم!پس میرم یک طرح دیگه میگیرم!نه؟
داداش سرعت طرح هارو نگفیا ... 256 و 512 با چه سرعتی دانلود میکنیم ؟ :n12: