من هرشب دارم به هوای شبانه یه عالم فایل میزارم رو دانلود . بعد هرروز صبح که پامیشم داره با سرعتِ 600 بیت بر ثانیه تلاش میکنه . :]]
خیلی از وقت ها هم که کلاً نمیدونم چرا سرعت قفل میشه .
شما هم از این مشکلاتِ مضحک دارین ؟!
Printable View
من هرشب دارم به هوای شبانه یه عالم فایل میزارم رو دانلود . بعد هرروز صبح که پامیشم داره با سرعتِ 600 بیت بر ثانیه تلاش میکنه . :]]
خیلی از وقت ها هم که کلاً نمیدونم چرا سرعت قفل میشه .
شما هم از این مشکلاتِ مضحک دارین ؟!
جواد اگه از سرور خارجی دانلود میکنی اونا سرعتشون بسیار پایینه .
چون داخلی شده اینترانت و سرعت معمولا ماکزیموم هست .
منتها همونطور که در صفحه قبل هم اشاره کردم اخیرا با سرورهای اکسپرس مشکل پیدا کردم .
نه اقا سرورها کاملاً داخلـی ـن .
دیشب هم یه لحظه به فکرم رسید که شاید اون سایتِ سرورش مشکل داشته باشه ! سرور رو عوض کردم همون آش و همون کاسه .
یه 20 % ـی دانلود میشه بعد دیگه رسماً میمیره .
مودم رو خاموش روشن میکنم هم تاثیرخاصی نداره .
فقط تو تایم رایگان اینجوریه ؟ الان تست کن همون فایل رو . ببین بازم همون طوری یا نه !
چون تازگی ها داره بوش میاد که زدند تو کار محدود کردن . دقیقا یک چیزی تو مایه های پارزیت انداختن .
شما تست کن الان همون فایلو و خبرش رو بده.
چرا قطع میشه اینترنت اینقدر؟؟
اینترنت قطع میشه اما داخل ریزکارکردها هیچ قطعی رو نشون نمیده.
وسط وبگردی حا آدمو میگیره.
اسکایپ که نگو.فقط 45 ثانیه می تونم صحبت کنم بعدش باید قطع و وصل بشم تا مشکلش رفع بشه.
تیم ویور کمی بهتره.وقتی با اون وصل میشم و چت میکنم تا نیم ساعت اول مشکلی نداره اما باز دوباره باید قطع وصل بشم تا به مشکل نخوره.
شما هم همین طوری هستید؟؟
منظورت از قطع شدن چیه ؟
یعنی قطع میشه و باید خودت دوباره کانکت کنی یا نه
تایم اوت میده واسه چند لحظه که منجر به قطع شدن ارتباطت میده ؟
نه گوش شيطون كر تنها مشكلي كه ندارم قطع و وصل شدن اينترنتهنقل قول:
با اسكايپ هم اقلا روزي دو ساعت حرف ميزنم اونم عاليه
برخلاف قبل كه اينترنتم هر نيم ساعت يه بار قطع ميشد و به آسوني وصل نميشد
مدتهاس كه خيلي قطعيش كم شده
دوستان امروز با کامپیوتر به محض اینکه مرورگرمو باز میکنم چراغ اینترنت شروع میکنه به چشمک زدن و دانلود و اپلود. با اینکه هیچ سایتی رو هم باز نمیکنم. میخواستم ببینم بامبول جدید مخابراته یا سیستمم مشکل داره؟
مرسی
از شما بعیده همچین سوالی !نقل قول:
مسلما از سیستم شماست .
شما با غیر فعال کردن افزونه ها و پاک کردن لیست دانلود های مرورگرت یه بار تست بکن.
داداش من بصورت سرسام آوری قطعی داشتم که اومدم گفتم گفتی از اسپلیتر و... هست اما من امتحان کردم تاثیری نداشت تا این گه مودمو وصل کردم به سیم مخابرات الان دیگه مشکلی ندارم و امروز فقط یه بار قطع شد از صبح هم آن هستمنقل قول: