سلام به روی ماهت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شعر قشنگ که خودت خیلی دوسش داری بنویس:
چرا تازه به دوران رسیده ها این شکلی ان؟ تو وقتی باهاشون برخورد می کنی چجوری تحملشون میکنی؟
چند تا راه حل به منم پیشنهاد بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی از کسی ناراحت می شی بهش می گی یا میریزی تو خودت؟ اگه بهش می گی چند تا راه حل پیشنهاد بده. اگه نه می بخشی یا کینه به دل می گیری؟
کسی رو تو زندگی داری که راحت باهاش دردو دل کنی؟مثلا یه دوست. اصلا اهل درد و دل کردن هستی؟
دروغ می گی؟ اعم از مصلحتی و غیر مصلحتی؟ راستشو بگو.
نسبت به کسی که بهت دروغ گفته چه عکس العملی نشون می دی؟
حس ششمت قویه یا نه؟
سریع النتقالی یا دیر میگیری؟
در مقابل یه اتفاق، سریع عکس العمل نشون می دی یا نه؟
وقتی یه اتفاق بد می افته دست و پا تو گم می کنی یا به خودت مسلطی؟
خجالتی هستی یا خیلی اجتماعی یا گاهی اوقات خجالت می کشی؟
به دیگران زود اعتماد می کنی یا خیلی محتاطی؟
اهل ریسک هستی؟
بچه که بودی چه جور تصوراتی داشتی؟ یکیشو برامون با جزئیات بگو(مثلا من فکر می کردم دنیا همه اش یه فیلمه که از جلو چشامون رد میشه یا ادما رو شکل کیسه خرید می دیدم که هر چی می خورن بزرگتر میشن....از اون کیسه خریدها که هر چی توش میریختی بزرگ تر میشد)
رویای دوران کودکیت چی بود؟ مثلا یه چیزی که دلت بخواد داشته باشی یا یه جایی که دلت بخواد بری....می تونه خیالی هم باشه
فکر می کنی مشکل اصلی جوونا برای ازدواج چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلشون مالیه پس چرا من کسایی رو میبینم که مشکل مالی ندارن ولی تن به ازدواج هم نمی دن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت جمعیت زیاد برای یک کشور حسنه یا نقطه ضعف؟
مرسی عزیزم که وقت میذاری
منتظرم باش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]