آخرین دانلود من از این سایت، پریشب بود، بی هیچ مشکلی بدون نیاز به قیلتر شکن تونستم دانلود کنم.نقل قول:
فکر میکنم مشکل از سایت خودشون و بی ارتباط با مخابرات باشه.نقل قول:
Printable View
آخرین دانلود من از این سایت، پریشب بود، بی هیچ مشکلی بدون نیاز به قیلتر شکن تونستم دانلود کنم.نقل قول:
فکر میکنم مشکل از سایت خودشون و بی ارتباط با مخابرات باشه.نقل قول:
عجب. من تا هفت روز قبل شبی ده گیگ راحت ازش دانلود داشتم ولی بعدش به مشکل خورد. صفحه دانلود میاد تو idm ولی همینطور بی حرکت می مونه. نه دانلودی نه پیغامی نه چیزی.نقل قول:
سلام
الان یک هفته ای میشه که اینترنت مخابرات با بازی clash of clans مشکل پیدا کرده و زمانی که وارد بازی میشم نت ضعیف است یعنی به نت وصل نیست باید چند بار بازیو ببندمو دوباره اجرا کنم یا وایفای گوشیو یبار قطع و وصل کنم تا مشکل حل بشه.
حتی dns مودم را هم روی dns گوگل تنظیم کردم. بازم مشکل دارم.
خواهشا دوستان لطفا بگید چکار کنم با این وضعیت چون خیلی ضروریه.
سپاسگذارم.
دوستان عزیز لطفا دیگر پست هایی مثل فلان سایت چرا باز نمیشه چرا من نمیتونم دانلود کنم را ارسال نکنید...
یک سری اختلال ها وجود داشته که برطرف شده و دیگر موارد اصلا مربوط به مخابرات نمیشود با تغییرات DNS مشکل باز نشدن صفحات را برطرف کنید...
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیشب که شما گفتی، یه تست زدم :دی.نقل قول:
خیلی جالب بود، یه سری فایل ها (و یا حتی کیفیت ها) بدون مشکل دانلود میشدند و یه چند مورد هم دیدم که باید با ک ر ی و وصل میشدم تا بتونه IDM لینک دانلود رو بگیره (سایز و ... مشخص بشه) ولی دانلود نکردم بعدش چون نیازی نداشتم. حالا اگر شد امشب یه تستی میزنم.
اینکه کاربرها مشکلاتشون رو بگند یا نه، در حیطه ی من و شما نیست (پس لطفا در موردش به هیچ وجه حکم ندید) چون تا زمانی که پستشون خلاف قوانین نباشه، آزادند مشکلشون رو بگند تا بقیه هم از تجربیاتشون بگند و همینطور بهم دیگه کمک کنند تا مشکل رفع بشه و اگر هم پستشون مشکل دار باشه که خب بهش رسیدگی میشه.نقل قول:
مشکلات هم بر طرف نشده و هست، تا اونجایی که خود من هم باهاشون روبرو شدم و 99% درصد هم تا اون چیزی که من دیدم، مشکلات بهشون میخوره از DNS باشه. اینطور که مشخصه، DNS مخابرات شوربختانه زیاد تعریفی نداره.
سلامنقل قول:
عرض به حضورتون که متاسفانه این اختلال دیشب وجود داشته و مربوط به dns نبود
یه سری از آی پی ها با وجود اینکه پینگ داشتن اما هیچ ارتباطی به اون سمت برقرار نمیشد
نمونش سرور آسیا2 سایت 4upld که دوستان هم خیلی گلایه داشتن.
پیشنهاد میکنم پست اول تاپیک رو در مورد جایگزینی dns های مخابرات ویرایش کنید که کاربرانی که به تازگی به جمع این تاپیک میپیوند بتونن راهنمایی بشن و سوالات تکراری نپرسن:n01:
عزیزانی که با مشکل باز نشدن وب سایتها روبرو هستند اگر IP آنها از محدوده IP های 5.219.0.0-5.219.63.255 نیست می توانند با ثبت DNS های قسمتی از مشکلاتشان را حل بکنند.
DNS ها به ترتیب کیفیت مرتب شده اند ، سرورهایشان داخل ایران است ولی بستر ارتباطیشان از شبکه مخابرات مستقل است
نقل قول:
1-194.225.115.10
2-194.225.71.9
3-194.225.62.66
4-194.225.62.80
اینو که از اخر اسفند مشکل دارم منم. ولی خوب می سازیم صدامون در نیاد [emoji3] اصلا این شکلک وای فای واسم جزو بازی شده.نقل قول:
شما صاحب p30world هستی؟ مدیرشی وکیلشی؟نقل قول:
قابل توجهتون اینجا جایی ست که بهش می گویند فروم. یا تالار گفتگو به فارسی. هرکسی می تونه عضو بشه و در مورد موضوع مورد نظر و مرتبط با فروم تاپیک زده و دیگران در تاپیک مربوطه به بحث ایشون ملحق شوند.
برای اطلاعات بیشتر به ویکی پدیا و جستجوی گوگل مراجعه نمایید.
من حدود ده تا لینک تست کردم که مشکل داره.نقل قول:
بازم به ویکی پدیا مراجعه کنید.نقل قول:
خدا رحممون کنه[emoji33]نقل قول:
امید وارم این نت درست بشه بلاخره. قبل عید خوب بود خداوکیلی. بدون مشکل نبود ولی قابل تحمل بود.
تمام این اختلال ها مربوط به فیلترینگ هوشمند است و تمامش بر میگرده به زیر ساخت من دیشب مشکل باز نکردن صفحات را با پارس انلاین و های وب هم داشتم....نقل قول:
حتما دوست عزیز صفحه اول به روز رسانی میشه ممنونم از شما.
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش، من که الان از داخل این رنجم تکلیفم چه میشه؟ بایستی اینقدر مودم خاموش روشن کنم آی پی از این رنج خارج شه؟ ( اینطوری یه نفر ادم باید استخدام کنه! )نقل قول: