حتما درخواستی از اون سمت نبوده ... مثه استان سمنانی که خودتون گفتید درحالی که میتونه کامل تحت پوشش باشه اما از سمنان به طرف مشهدش تحت پوششه و گرمسار و ... بدلیل عدم تقاضا یا تقاضای پائین تحت پوشش نیستند ...نقل قول:
Printable View
حتما درخواستی از اون سمت نبوده ... مثه استان سمنانی که خودتون گفتید درحالی که میتونه کامل تحت پوشش باشه اما از سمنان به طرف مشهدش تحت پوششه و گرمسار و ... بدلیل عدم تقاضا یا تقاضای پائین تحت پوشش نیستند ...نقل قول:
هردو مورد بله ...نقل قول:
که اینطور. پس سرویستون متقارنه. متأسفانه سرویسای ماهانه آپلودای پایینی دارن. مثلاً 2 مگ آپلودش حدود 500 کیلوبیته(در بهترین حالت) یا 1 مگ که 380 کیلوبیته. 512 ماهانه ام که داشتم آپلودش 128 کیلوبیت بود که یه مقدار اذیت می کرد.نقل قول:
نقل قول:مشکل شما اینه که نمی دونید مبین نت دقیقا داره چکار می کنه !نقل قول:
خودشون قبلا گفتن که سرعت رو بین کاربرها تقسیم می کنند نه share
یعنی سرعت 512 بین مثلا 4 نفر تقسم میشه که به هر یوزر 128 کیلو بیت یا 16 کیلوبایت میرسه
یعنی هر نفر حداکثر می تونه با سرعت 16 کیلوبایت دانلود داشته باشه چه 3 بقیه درحال دانلود باشند چه نباشند
نقل قول:
خوب باید چطور درخواست داد؟ میشه لطفا راهنمایی کنید ، ما برای شرکت اینترنت با پهنای باند اختصاصی میخوایم ، آیا امکان داره
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ممنون
پس بفرمایید من چطور همیشه با حداکثر سرعت دانلود می کنم؟ (فقط ساعات رایگانه که گاهی افت دارم)نقل قول:
سلام
این مدم ها رو با این قیمت های بالا باید بخریم یا شرایت هم داره ؟
این مربوط به سرویس هایی است که لیمیت شدهنقل قول:
اگر سیم کارت دائمی همراه اول داشته باشید، اقساطی هم میدن.نقل قول:
مودم رو تکی نمیفروشننقل قول:
باید همراه با یکی از طرح های یک ساله بگیری