آرمین جان من با نظر شما در مورد شکست و یا افتضاح بودن این نسخه بازی اصلا موافق نیستم . درسته که این بازی نسبت به نسخه قبل ایراداتی داره از جمله داوری بازی و چند مورد دیگه .اما از اونطرف نسبت به نسخه قبل شاهد پیشرفتهای خوبی توی این نسخه هستیم . به هر حال بی جهت نبوده که این نسخه چیزی حدود 5 میلیون نسخه فروش داشته این نسبت به آمار 7 میلیونی فیفا 10 واقعا عالیه من قصد مقایسه ندارم فقط یک نسبت رو میخواستم بیان کنم .
کونامی از قدیم الایام توی لایسنس ها , آپدیتها و مواردی از این دست کم کاری داشته و این مساله مختص این نسخه نیست اما این مساله یک ایراد محسوب میشه و کسی نمیتونه ازش دفاع کنه اما همونطوریکه که گفتم این مساله از قدیم وجود داشت .
به هر حال اگه بضاعت مالی و محدودیت امکانات کونامی رو در نظر بگیریم به نظر من کارنامه قابل قبولی از خودشون ارائه دادن مساله امکانات و تعداد نیروی انسانی مساله کوچیکی نیست که به راحتی بشه از کنارش گذشت . ما این مساله رو باید در نظر بگیریم که در مجموع کل نیروی انسانی کونامی شامل نیروهای مستقر در استودیو کونامی و نیروی استخدامی در کشورهای مختلف نهایتا به 400 نفر بیشتر نمیرسه .