اکسپرس لیچ ..........نقل قول:
tapatalk
Printable View
اکسپرس لیچ ..........نقل قول:
tapatalk
واقعا مال خود مخابراته ؟
آره دیدم پشت قبض می نویسند باید یه کاری کنیم. اگه مال مخابراته پس وظیفه اشه که بهمون سرویس بده
نقل قول:
کافو امام حسين ، مرکز امير کبير با ظرفيت تعداد زیادی پورت و پيش شماره 847000 تا 8473900 راه اندازي گرديد./آسیاتکـ...
مراکز خشت و کنار تخته ، افزايش پورت داده شدند./آسیاتکـ..
اکسپرس لیچ دیتاسنترش تو ایران نیستنقل قول:
به تازگی هاست ایران رو راه اندازی کرده اند در تاپیکش بپرسیدنقل قول:
tapatalk
تایید میشه اگه خواستید یه لینک اکسپرس لیچ از سرور ایران رو بذارم تا تست کنید.نقل قول:
اگه اشباه نکنم Uploadboy هم سرورهاش تو ایران هستن
من دیروز 8 دی ساعت 1 ظهر مخابرات رو به محدود تغییر دادم و طبق گفته DuMeter فقط 155 مگابایت مصرف کرم. حالا تو سایت نوشته:
یعنی اون حجم 4 گیگ هیچ + اینکه 815 مگابایت برای دیروز حساب کرده
اینترنت 4 گیگ ۱ مگا بیت بر ثانیه
- بازه زمانی ۸ دی ۹۲ ۱۳:۰۳ تا ۸ دی ۹۲ ۲۳:۵۹ معادل ۰.۰۲ ماه
- میزان ترافیک مصرف شده تعرفه معادل ۰.۸۹۵ گیگابایت
۰.۰۲ ماه ۱۷۵,۰۰۰ ریال ۳,۵۰۰ ریال ترافیک مازاد تا 5 گیگ
- با توجه به سقف ۰.۱۰ گیگ (۰.۰۲ * ۵ =۰.۱۰) در بازه زمانی ۸ دی ۹۲ ۱۳:۰۳ تا ۸ دی ۹۲ ۲۳:۵۹ معادل ۰.۰۲ ماه
۰.۱۰ گیگابایت ۴۰,۰۰۰ ریال ۴,۰۰۰ ریال ترافیک مازاد بین 5 تا 10 گیگ
- با توجه به سقف ۰.۲۰ گیگ (۰.۰۲ * ۱۰ =۰.۲۰) در بازه زمانی ۸ دی ۹۲ ۱۳:۰۳ تا ۸ دی ۹۲ ۲۳:۵۹ معادل ۰.۰۲ ماه
۰.۱۰ گیگابایت ۳۰,۰۰۰ ریال ۳,۰۰۰ ریال ترافیک مازاد بیش از 10 گیگ
- با توجه به سقف ۰.۲۰ گیگ (۰.۰۲ * ۱۰ =۰.۲۰) در بازه زمانی ۸ دی ۹۲ ۱۳:۰۳ تا ۸ دی ۹۲ ۲۳:۵۹ معادل ۰.۰۲ ماه
۰.۶۱۵ گیگابایت ۲۰,۰۰۰ ریال ۱۲,۳۰۰ ریال
:n13:
این جریان ترافیک مازاد چیه؟اصلا یعنی چی؟نقل قول:
یعنی اگه بیشتر از 4 گیگ (برای شما 8 گیگ) مصرف کنی، برای هر گیگ اضافه تر 3 تومن میگیرن، اگه بیشتر از 10 گیگ باشه هر گیگ اضافه 2 تومن. البته به صورت روزانه حساب میشه، فرمولش هم همونه که اون بالاس. فقط نمیدونم چرا برای هر روز 0.02 ماه در نظر گرفته :n13:.نقل قول:
مشکل من اینه دیروز بین ساعت 12 تا 1 حدود 750 مگابایت از اینترنت نامحدود استفاده کردم، حالا اون 750 مگ رو هم زده پای سرویس محدود :n08: