وی آی پی ماکسنت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان من سرویس مگای مخابرات دارم اینم تست هام:
کسی نیست که سرویس دیسکاوری مکس نت داشته باشه تست بذاره؟؟! :31: میخوام مقایسه کنم
در ضمن یه سوال از مکس نتی ها دارم : تو دانلود شبانه سرعتتون نصف نمیشه؟؟ مثلا تو همارا سرعت دانلود شبانه 60درصد پهنای باند اصلیت میشه ولی یه دانلودسرور داره که اگه از اون دانلود کنی سرعت روز رو میده.... میخواستم بدونم وضعیت دانلود شبانه مکس چطوریه؟! اونم سرعت کم میکنه؟؟ کلا مکس نت چجوریاست؟؟:23:
پیشاپیش ممنون رفقا:11::10:
کلا اون شرکتایی که دانلود سرور دارن شبانه سرعت سرعت دانلود اصلیشون پایین تره.نقل قول:
نه تو ماکس همچین چیزی نیست. روزانه و شبانه تقریبا برابرن.
در مورد سرویس دیسکاوری ماکس نت که قبلا مزخرف بود ( 3 ماه پیش ) به زور 200 کیلوبایت می داد. واسه همین اومدم رو VIP
البته الانشو نمی دونم.
اینم یه تست تو ساعت 1:15
یه تست هم ساعت 2:30 می ذارم تا خودتون مقایسه کنین.
من دیسکاوری مکس نت دارم سرعت دانلود چه تو روز و شب 150 هستشنقل قول:
دمت گرم داداش با این حساب شما سرعت دانلود شبانت باید حدودای 445-450 کیلوبایت بر ثانیه باشه درسته؟؟؟!!:12:نقل قول:
پینگت هم که بهتر از مال منه!!:12: این سری میرم اولترای همارا رو میگیرم تا ببینم اون چطوریه. بر اساس گفته دوستمون فکر کنم مگای همارا از دیسکاوری مکس بهتره ولی VIP مکس عالیه!!:40:
ممنون رفیق:7:
سرویس اولترای مخابرات سرعتش با VIP مکس برابره.(420-450)نقل قول:
ولی پینگ مکس پایینتره.
اگه می تونی یه تست سرعت بذار ولی 150 واسه روزانه خیلی کمه!!!:41: من تو روز سرعتم تا220 میرسه شبا هم وقتی از دانلودسرور دانلود میکنم 219 میده ولی شبانه خارج از دانلود سرور 105-106 رو به زور میده (خودشون میگن باید 70% بشه ولی بعد از کلی کل کل بی نتیجه با پشتیبانی فهمیدم 47%-48% میشه!!!):41:نقل قول:
کلا اگه بتونی و بلد باشی از دانلودسرور کار بکشی خیلی باحاله چون خودش یه پا وطن دانلوده!!!:31: به علاوه انگار از یه لیچر رایگان اکانت داری ولی خیلیا وقت نمیکنند لینک ثبت کنند و اکثرا نمیتونند خوب از دانلودسرور استفاده کنند و حجمشون میسوزه!!:27: اما خوب دانلودسرور همارا هم مشکلات خودشو داره مثلا: 1) فقط از رپیدشیر لینک لیچ میکنه 2)شروع به دانلوداش جمعه به جمعه هستن و نه هر روز 3) هر روز فقط 1گیگ میتونی در صف دانلود قرار بدی در حالی که مثلا من 2.5گیگ روزانه دانلود میکنم 4) هر مجموعه ای رو نمیتونی ثبت کنی
(من که بیشتر مستند آموزشی ثبت میکنم از این جهت مشکلی ندارم!:31:) 5) باید خدا خدا کنی مثل دفعه پیش که زدن هر چی فایل بود رو به بهانه تم جدید و ارتقای سرور پاک کردن لینکات نپرن!! 6)....... باز اگه سوالی بود در خدمتم:10:
ولی کلا دانلودسرور وقتگیره و هر چی بیشتر وقت بذاری و منظم و خوب لینک ثبت کنی بقیه میان لینکاتو در صف دانلود قرار میدن که اون وقت خوش به حالت میشه:39:
این مختصری بود از وضع همارا:5:
ایا محل سکونت فرد در سرعت اینترنتش فرق داره یانه ؟البته فیبر نوری نیست ویا ویروسی بودن کامپیوتر ویا هنکامی که با speetest سرعتمون را تست میکنیم وقتی که نرم افزاری خودش را ابدیت میکنه ایا میتونه در نتیجه تست سرعت تاثیر بزاره اگر اینطوریه در پینگ تاثیر میزاره ویا درسرعت دانلود