من امروز مشکل سرعت و پینگ بسیار بالا داشتم
Printable View
من امروز مشکل سرعت و پینگ بسیار بالا داشتم
بچه ها وقت کردین یه نظری هم شما بدیننقل قول:
پینگ تایم برای همه isp ای ها ۳ روزه شدیدا بالا می ره بیشتر وقتا
دوستان من لینکم میره و میاد!چی کار کنم؟پشتیبانی شیراز و تهران هم میگن نویز روی خطه!من میگم قبول نویز روی خطه ولی چرا اکانت شبانه اینطوری نمیشه؟؟
کلافه شدم!
سلامنقل قول:
دوست عزيز چون شبانه سرعتش پايين تره و پهناي باندش كمتره باعث ميشه نويز هم كم بشه و شما قطعي نداشته باشيد ولي روزانه چون سرعت و پهناي باند بالا ميره و مثلا پهناي باند دانلود 4مگ ميشه نويز هم زياد ميشه و قطعي ها هم به وجود مياد . هر چي سرعت پايينتر نويز كمتر هر چي سرعت بالاتر نويز بيشتر . رابطه مستقيم داره .
اصلا خود تو ناراحت نکن ماله من هم یه 10 روزی اینجوری بود خودش خودکار خوب شد الان چند روزه دیگه لینکم نمیره....نقل قول:
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
باید زنگ بزنی به آسیاتک مرکزی تهران بگی میخوام از قسمت نمایندگی ها جدا بشم و با آسیاتک مستقیم در ارتباط باشم بهت شماره ی کاربری رو میدن تو ساعات اداری تماس بگیر مشکلی ندارهنقل قول:
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
شماره آسیاتک مرکزی تهران چنده ؟نقل قول:
دوست عزیز شما مرکز امامت هستید؟ میشه بپرسم مکانتون کدوم حدود هست . و از همه مهمتر با آسیاتک چه پینگ تایمی دارید در ساعات مختلف و چه سرعتی. منزل من خ دهقان چهارراه کوکاکولا هستم و میخوام ADSL بگیرم و میخوام بدونم اگه پینگ آسیا تک پایین باشه از این شکرت سرویس بگیرمنقل قول:
(شما توی این منطقه و این مرکز مخابرات امامت از شرکت ها و سرویس های دیگه خبر داری )
با تشکر
والا برای من بیشتر از ده روز شده....نقل قول:
عجب!!میخواییم 5 مین بازی کنیم هی لینک میره از سرور قطع میشیم...اینم شرکته ما داریم :دینقل قول:
سلام
دوست عزيز چون شبانه سرعتش پايين تره و پهناي باندش كمتره باعث ميشه نويز هم كم بشه و شما قطعي نداشته باشيد ولي روزانه چون سرعت و پهناي باند بالا ميره و مثلا پهناي باند دانلود 4مگ ميشه نويز هم زياد ميشه و قطعي ها هم به وجود مياد . هر چي سرعت پايينتر نويز كمتر هر چي سرعت بالاتر نويز بيشتر . رابطه مستقيم داره .
مودمرو مستقیم به خط تلفن (بدون وجود اسپلیتر و خود تلفن)وصل کردم لینک اومد بالا.ولی ازش استفاده نکردم ببینم میره یا نه.