سلام
میخواستم بدونم چجوری میتونم بفهمم که درایو کنسول من samsung یا Hitachi یا ... هستش بدون اینکه بازش کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
میخواستم بدونم چجوری میتونم بفهمم که درایو کنسول من samsung یا Hitachi یا ... هستش بدون اینکه بازش کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
تو همین تاپیک عکسشو گذاشتن نحوه ی تشخیص درایو کنسولو از رو شکلش.باید بگردی پیداش کنی.نمی دونم دقیق کدوم صفحه است.نقل قول:
سلام من میخاستم دستگاه بازی بخرم شما ایکس باکس رو توصیه میکنید یا پی اس 3 ؟چرا؟
من ايكس باكس رو توصيه ميكنمنقل قول:
چون بازي كپي اجرا ميكنه و نيازي نيست يه بازي 3 هزار تومني رو 60 هزار تومن بخري
ولي اگه پولت از پارو بالا ميره، بهت پلي استيشن رو توصيه ميكنم
چون بازي هاي مشتركشون يكسان اجرا ميشه و پلي استيشن بازي هاي انحصاري قوي تري داره
شما مطمئني اين دستگاه فرمت mkv رو هم پخش ميكنه؟نقل قول:
در مورد فرمت mkv چيزي نديدم تو اون صفحه
ظاهرا HD پخش ميكنه!!!
جوابتو اینجا می گیری:نقل قول:
در ايران PS3 يا Xbox 360 . كدام بهتر است؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=77090
اره MKV هم پخش میکنه ...نقل قول:
File Formats Supported
Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
Graphics - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264)
Playlist - PLS, M3U, WPL Subtitle -SRT (UTF-8)
من که نفهمیدم چکار کنم هر کی از کنسول خودش دفاع کرده
خوب هر کسی نظر خودش رو داره و طبیعتا از کنسول خودش طرفداری میکنه...نقل قول:
بارها در این مورد صحبت کردیم که این مساله سلیقه ای هست و مثل خرید ماشین میمونه... شما با توجه به نیازت و علاقه مندی هات باید یکی رو انتخاب کنی.. در مورد کنسول هم همینه،، تفاوتش با ماشین اینکه بازی های اختصاصی یک کنسول رو برتر میکنن.
موفق باشی
هم از روی شکل درایو و هم از روی شماره سریال کنسول .نقل قول:
اینجا رو ببینید :
جدولی که به شما کمک میکنه از روی شماره سریال تشخیص بدید هست . حتی بدون باز کردن در جعبه کنسول (به درد کسانی میخوره که میخواهند کنسول بخرند - البته در شرایطی که اجازه باز کردن در جعبه دستگاه رو نداشته باشید مثلا توی فروشگاه های زنجیره ای)کد:http://www.ps2umbau.de/xbox_360_technik_info.php