شاید حرف شما هم از نظر اون مزخرف باشه اما چنین کلمه ای رو به کار نبرد شما هم این کلمه رو ب کار نبرنقل قول:
Printable View
شاید حرف شما هم از نظر اون مزخرف باشه اما چنین کلمه ای رو به کار نبرد شما هم این کلمه رو ب کار نبرنقل قول:
خب داداش عجله نکن قراره محدود بشه سرعت هانقل قول:
گفتن پوشش ب یه حد مطلوب برسه محدود میکنیم فعلا ازاد گذاشتن
من کل بحثم اینه:نقل قول:
همه باید اینترنت با سرعت ثابت داشته باشند نه اینکه من ۲۰ مگ داشته باشم دوستم توی اهواز ۰ مگ.
و با توجه به محدود بودن پهنای باند، تنها راه حل این مشکل محدود سازی سرعت و فروش بستههای با سرعتهای متفاوت (حتی سرعت ۲۰ مگ) و قیمتهای متفاوت عادلانه هست .
ولی خوب اونی که ۲۰ مگ میخواد باید به اندازهی خواستش هم پول پرداخت کنه.
یکی از دوستان گفته بودند من ناراحتم چون اینترنتم قطعه.
ایشون فرمودند سرعتشون ۲۰۰ ه و راضین.
من همینجا اعلام میکنم من به ۵۰ هم راضیم چون فقط صفحه باز میکنم ولی باور کنید ۵ هم نیست چه برسه ۵۰.
البته اگر من با همون لحن صحبت میکردم، الان همه اشعار حافظ و مولانا در وصف بی ادلان برام میسرودند!
واقعا؟!!!!!!!!:n04:نقل قول:
اینجوری باشه پس باید همون N73 و سیم کارت 2G همراه اولمو نگاه دارم خطمم تخلیه کنم برگردم به دایل آپ!!!!:n21:
عجب بساطی داریما:n14:
خوب دوست عزیز حتما سرعتهای متفاوت میذارن شما میتونی سرعتهای بالا رو دریافت کنی.نقل قول:
راستی سیمکارتهای همراه اول همشون 3g رو ساپورت میکنن فکر کنم.
مشکل اینجاست یک سری افراد که آدم شک میکنه آیا سودی از گرانی میبرن، میان نظر میدن! الان با گوشی وصلم، شب میام یه محاسبه میزارم، که نشون میده کلا داستان سرعت یه موضوع فوقالعاده مزخرفه!!! ولی متاسفانه بعضی افراد، نمیتونن راحتی و لذت بقیه رو ببینن! دوست عزیز! من خودم نهایت سرعتم 200 بوده و از این سرعتای فضایی ندیدم! اما این نکته که بعضیا فکر میکنن اینترنت رو میشه ریخت تو بشکه بعدا داد خورد مردم، یا اینکه وجود سرعت باعث کلاه برداری شرکتها نمیشه...
من میخوام بیست مگ داشته باشمنقل قول:
تو هم باید داشته باشی
اینکه بیست مگ شما به خاطر من قطع میشه باید ایرانسل درستش کنه
ولی نه با محدود کردن بیست مگ به دو مگ
نخیر
باید جوری سرویس بده که همه بیست مگ داشته باشند
و من شخصا دوست دارم تمامیت هالیوود رو اعم از پشمک ها و غیر پشمک ها دانلود کنم
تو صحبت شما دو تا نکته غیر منطقی بود
یکی اینکه شما این محدود کردن رو منطقی میدونید
یعنی به خاطر استفاده شما باقی باید محدود بشن
این طرز فکر اشتباهه
شما این اعتراض رو به ایرانسل داشته باش که چرا من بیست مگ ندارمم!!!!
نه اینکه چرا فلانی بیست مگ دارههه؟؟؟؟
و بحث بعدی اینه که به خودت اجازه میدی که برای بقیه کاربرا اظهار نظر کنی که چی دانلود کنه و چی دانلود نکنه
سر سوزنی ،
تاکید میکنم که سر سوزنی نه به شما و نه به هیچ شخص دیگه ای ربطی نداره که کاربر چی دانلود میکنه
این دو مطلب در بحث شما جالب نیست و مزخرفه
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
آخه مگه پهنای باند جوی آبه که یارو بالای چشمه داره همشو میخوره نزاره پایین بیاد!!!!نقل قول:
امکانات مخابراتی هر شهر هم عامل خیلی مهمیه , پهنای باندت فرض کن آزاد همه چی اوکی اما اگه مخابراتت گند باشه یک صدم کیقیت سرویس و نمیتونی بگیری!!!!
مطمعا باش محدود میشه شکی توش میستنقل قول:
اره خودشون گفتن یکی از کارمند های ایرانسلم گفتنقل قول: