ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)
نقل قول:
درود.
دوستانی که های وب دارند، ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدند :
1. من فکر کنم دو سال پیش از این شرکت سرویس داشتم (الان هم سرویس 8192 / 512 رو برای خرید در نظر دارم)، عمده مشکلش این بود که تعریف این شرکت و پشتیبان های مشنگش :n02: از سرعت دانلود، دانلود با IDM بود و هر قدر میگفتیم عزیز تک کانکشن هست که مهمه، به خرجشون نمیرفت! الان همچنان هم سرعت دانلود تک کانکشن خراب هست؟ منظورم از تک کانکشن، سرعت دانلود توی نرم افزار ها مثل مارکت های گوشی ها، به روز رسانی ویندوز و گوشی ها و یا دانلود با مرورگر هست نه با IDM.
ممنون میشم از دوستان اگر اسکرین شات از سرعت دانلودشون با مارکت ها و یا دانلود با دانلود منیجر خود مرورگر ها مثل فایرفاکس و کروم (پیش فرضشون) رو قرار بدند، لطف میکنید (از سرور های داخلی نباشه).
2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟
3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).
4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟
5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.
ممنون میشم اگر پاسخ این سوال ها رو دوستان لطف کنید و بهم بگید. شاد و پیروز و سربلند باشید.
خلاصه اگر بگم بدترین تک کانکشن داره واسه استریم اپدیت بدترینه . با وجود فشفشه های وب تک کانکشن خوبی نداره و نخواهد داشت چون مدام پهنای باندش مورد استفاده میشه در تمام ساعات و تا حداکثر .لینک مرتب قطع و وصل میشه. در زمینه فیلترینگ کاسه داغ تر از اشه. تایم اوت و پینگ بالا. اگر چند صفحه اخر تایپیک بخونید اینا توش خلاصه شده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)
نقل قول:
:n02:
اون زمان ها هم ما سر این ویدئو استریم و تک کانکشن پیر میشدیم، پشتیبانیش هم مشنگ بود :n02: میگفت با IDM خوبه پس ا سمت ما اوکی هست، هر چی بهش میگفتی بابا ویندوز و گوشی بخواد آپ بشه یا ... که دیگه IDM نیست، به خرجش نمیرفت.
اوکی، گویا باید از این شرکت دور موند همچنان :n27: .
منم همین مشکل باهاشون دارم یا نفهمن یا ما بیسواد فرض می کنن یه لینک داخلی میدن میگن با دانلود منیجر امتحان کن!!!! منم میگم واسه اپدیت از استور ومارکت و ویندوز وغیره تک کانکشن مهمه اونم خارجی!!!
شما اون موقع میگی داغون بوده الان که فشفشه اموده فاجعه ست. منم یکسال و نیم اینجام و مجبورم هر روز بدتر شده. مثلا اینا گوگل پلی هم فیلتر کردن عکساش باز نمیشه در صورتیکه با نت های دیگه ازه. اگرم زنگ بزنم بگم اینقدر بیسوادن که نمیتون درستش کنن متاسفانه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk