شیوا عزیزم:
ببخشید این صفحه آخر باز نمیشد...
اینجا معمولا لینک یه صفحه رو زیادی مینویسه، خودتو ناراحت نکن عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شیوا عزیزم:
ببخشید این صفحه آخر باز نمیشد...
اینجا معمولا لینک یه صفحه رو زیادی مینویسه، خودتو ناراحت نکن عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AaVaA عزیزم:
به به سلام بر عاطفه ي عزيزم
به به آوا خانم سیب گلاب نقل بیدمشک
خوبي گلم؟
خوبم عزیز، تو خوبی؟
محض ارادت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما مخلصیم.
ما بيشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خیلی بیشتر.
پاك نا اميدم كردي كه چرا گول نخوردي آخه؟كدوم دستا؟ كدوم كاسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کردی چقدر زرنگم؟ بله 2 جفت دست مده نظرم بید.. همون کاسه ماست منظورمه..
حالا لطفا گولمو بخور (از طرف جمعي از كاربران كه ميخواهيم خدمتت برسيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د ببین حالا.. تو و بعضیــــا؟!؟! اگه تونستید منو گول بزنید ها، اونموقع دیگه باریکلا دارید.
راستي گفته بودي دلت ميخواد عكس از اتاقت بذاري پس بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم؟ نا والا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا عكس از دو طرف در اتاقت هم بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس یا عسک؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چون خيلي به در علاقه داري عكس در ورودي خونتون رو هم بذار!!
ما خونمون در نداره، دروازه داره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عبارات رو تعريف كن:
- دانشجو: عبارتست از کسی که به دنبال این میگردد که چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چمن دانشگاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکانی مناسب و دلگشا برای خوردن ناهار های بدمزه ی دانشگاه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي:
غذاي مورد علاقت: قرمه سبزی و ماکارانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشيدني مورد علاقت: میلک شیک + آب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديوارهاي اتاقت چه رنگيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همرنگه دره اتاقمه، سفید تقریبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Greatone رو ميشناسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دختره يا پسر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.. نه بابا.. تو و بعضیا چتون شده؟ هی گیر میدید به بچه های مردم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همينا
قربونت خوشحال شدم.
قربونت تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدای تو، بازم بیا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ارادت ويژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Greatone عزیز:
بازم منو کشیدن اینجا....مگه بیکارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوش اومدی، نه بیکار نیستیم، ولی از این کار خوشمان می آید.
تا حال شده یه اهنگ رو 1 هفته تمام وقت گوش بدی !!!
یه دونه که نه، مثلا یه آلبوم بوده که هی میزاشتمش.
نظرت در باره ی 2 حرکت زیر چیه ؟
الآن میگم..
1.
چند تا رفیق از 1 هفته پیش برنامه ریزی کنند یکشون پیکان بابشو بگیره و یکیشون 1000 تا نوار از مهستی و هایده
و ابی و داریوش بیاره باربند ببندن رو پیکان و 5 نفری بزنن به چالوس تو راه هم هی بگن و بخندن و بزنن تو سر وکله ی هم و انقدر شاد باشن که نتونی تصورش رو کنی ؛ به نوشهر هم رسیدن یه دونه از اون اتاق های شبی 20 تومنی لب دریا بگیرند و ....
2.
چند تا رفیق شب ساعت 8 زنگ بزنن به هم بگن فردا میایی تن رو بزنیم به دریا ؟ بعد یکشون با یه پاجرو بیاد 2 نفری راه بیوفتن در تمام راه هم 70% در حین گوش دادن موزیک خارجی باشند 30 % هم با هم حرفای عشغولانه بزنن وقتی رسیدن نوشهر سری برن هتل صدف و حمام و بقیه ی ماجرا.....
کدوم رو ترجیح میدی؟
اولی شادتره، اگه از نوارایی غیر اونایی که گفتی استفاده کنن اونو قبول میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این پستم کلان در باره مسافرته:
من مسافرت دوست دارم، بفرما..
چیزی درباره ی جزیره ی ایسلاند شنیدی؟
نه متاسفانه..
میدونی بهش لقب بهشت روی زمین رو دادن؟ میدونستی بیشتر این والپر ها و عکس های منظره و ابشار که میاد از اونجا گرفته میشه...؟
نه، چه جالب، نه، بازم جالبه.. خوشم اومد اطلاعات خوبی بهم دادی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قرار باشه به همچون جایی 10 تا از بچه های پی سی رو انتخاب کنی کدوما رو انتخاب میکنی؟ راستی اونجا استرخاش خیلی معروفه شنا که بلدی؟
اشکان ( *Nashenas* ) - امیر شیردل ( Braveheart ) - جلال ( sise ) - بنیامین ( IcY ) - مجید ( Enter_The_love ) - آوا ( AaVaA ) - نوشین ( Nooshin_99 ) - خودت ( Greatone ) - فرزاد ( fery joon) - رفیفار( raffifar )
ا... پس aQoa جونم؟ این جا میمونه که..:(
نه.. من شنا بلد نیستم، میدم همین بچه هایی که میخوام ببرم برام یه کلک درست کنن با یه پارو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب نظرت در باره ی این اوا چیه؟ دختره یا پسر؟
آوا دختره.. اگه ولم کنی هفت دقیقه ازش تعریف میکنم.
برای اخرین سوال نظرت در باره ی این جمله چیه؟
**** با تشکر تیم هدایت بکس پایتخت****
نظری ندارم چون من جزء بکس پایتخت نیستم. ولی از همسایگان بیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی خانمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی، خیلی خوشحال شدم.
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pd2006 عزیز:
سلام
سلام دوست من..
به اون چشمای اندازه قابلمه ات قسم ، که عهد کرده بودم بیشتر از دو بار ازت سوال نکنم ، ولی چکار کنم که مشکلات لاینحل بشری فراوونه و همه شون منتظرن تا بدست گره گشای شما حلیده شوند .
امان از این مشکلات که هر چی هست زیره سره اوناست..
چشای من اندازه قابلمه ست؟ حالا ماهی تابه میگفتی یه چیزی.. ولی خب دیگه از عهدا نکن با خودت، اگه بار آخرت باشه دیگه دیگه..
1. تازه یادم افتاد که شدیدا با تلفظ اسم شما مشکل دارم . ببینم این Tec شما ، تس خونده میشه و یا تک و یا ... ؟
تک خونده میشه، تک نه تک (TEC No TAK)..2.
آشپزیت چطوره ؟ خیلی ممنون خوبه شما خوبید؟
گذشته از شوخی هی بدک نیست، ولی همه غذاها رو بلد نیستم درست کنم.
در واقع تا حالا چند نفر با خوردن دستپخت شما ، به ملکوت پرواز نمودن ؟
خیلیا، دیگه آمارشون از دستم خارج شده..
3. اگه یه روزی بین درسته قورت دادن قورباغه ، بوسیدن مارمولک و یک هفته دوری از تلفن ، مجبور باشین یکیش رو انتخاب کنین ، کدومش رو انتخاب میکنین ؟
من حاضرم یه سال از تلفن دور باشم ولی اون دو موردی که گفتی برام پیش نیاد. یعنی به کسی زنگ نزنم ولی بتونم بیام نت ها.
4. به چه سوالی حساسیت داری ؟
اااا.. زرنگی؟ میخوای هی دم و دیقه اونو ازم بپرسی؟
یعنی وقتی ازت چی بپرسن ، سر پرسنده رو با کلنگ مینوازی ؟
زرنگی.. نمیگم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. بزرگترین آرزوت چیه ؟
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از پیدا کردن یه شوهر گوش بفرمان + کلی پول و پله (بلا نسبت شبیه حاج یونس فتوحی) .
پیدا کردن یه شوهر گوش بفرمان + کلی پول و پله (بلا نسبت شبیه حاج یونس فتوحی و امثالش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. از اونجایی که حس میکنم شباهت زیادی به آواتور بنده داری ، میایی آواتورهامون رو عوض کنیم ؟
من؟ آواتاره تو؟.. اصلا قابل قیاس نیستن، من آواتار به این ظریفی و مهربونی دارم، بعد تو چی.. خشن و بداخلاق. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. با حال ترین سوالی که طی این چند روزه ، در این تاپیک ازت شده و با خوندنش ، کلی کیف از خودتون در نمودین ، چی بوده ؟
من سوالای همه بچه ها رو خیلی دوست دارم، همه خوب میپرسن، ولی خب سوالای بی بی رو خیلی خوشم میاد.
دیگه قول ، قول ، قول که سوال نکنم (البته اگه بزارن) .
کیا بزارن؟ اگه کسی هولت میده خب نزار اینکارو بکنه، خودت بدو بدو بیا اینجا که به حول دادن نرسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشین .
مرسی از شما، و همچنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pd2006 عزیز:
پست تکراری بود ، ببخشین .
خواهش میکنم.. حالا میزاشتی باشه، مشکلی نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bb عزیز:
بنام خدایی که هر چه دارم ز اوست و این لیست از کرم او پر گردد و چون او به جهان زیبا رویان بسیار خلق نمود ز ایشان چندی به فروم نهاد که ما نام ایشان بر لیست خویش بنگاریم و زیوری باشند به این کاغذ سپید و همو که چون تو مادری معنوی بیافرید که ما را نصیحت و اندرز کنی و ما گوش جان به سخنان پر گوهرت نیوش .
بنام خداوند رحمان و کریم، که بی بی را در این فروم عضو نهاد که ره هدایت پیش گیرد و اندر پندهای چون درّ مادر معنوی به سرمایه ی سعادت دست یابد.
1- چگونه باشد که حق تعالی تمام اعضای انسانی به هنگام جنینی به طفل دهد و دندان ندهد او را تا به سنی رسد که ز شیر خوارگی در آید؟
همچنان که جنین را آنقدر کوچک بیافرید که در یک دست تواند بلند کردنش، و وی کم کمک رشد کند و کامل گردد.
2- نظر آن مادر معنوی آن شیرزن بیشه متفرقه را آن گل زیبای فروم را ز مسئله ذیل جویاییم
که چون زن و مردی را اختلاف پیش آید قصد جدایی کنند و ایشان را طفلی باشد این طفل را گناه چیست که تا سن 7 به مادر سپارند و سپس به پدر و فرزند ز هر دو رانده و در تشویش ؟
این طفل را همان بس که گناه پدر و مادرش بر وی زیان رساند، و شاید بسی روشنفکر به بار آید که جدایی را به کسی نیاموزد.
3- چگونه باشد که بانوان چون به هم رسند غیبت این و آن کنند و خصوصا به نگام خرد نمودن تره بار؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوند زن جماعت را حساس آفریده که طویلی از آنان حساسیت تا اوج اعمال دگران برند و به یکدیگر گویند، آنچنانکه مردان زنان گونه هم اندک نباشن.
4- چون آن گوهر زیبای فروم آن رعنای خوش قامت این سامان به همسری مردی دهند فحاش و بد کاره آن مه رو چه کند ؟
انسان خود تابع محبت و احترام است، خود دانی که چون به فحاشترین انسان محبت فراوان و احترام قائل شوی، او خود به خیانتش پی خواهد برد و صد مرتبه توبه از خدایش.
5- ز بهر چه قیلسوفی بگفت علم نیروست و ایمان جهت ؟ کدام را به بدیدی؟
ایمان بسی زیباتر از علم است، که چون بسیار است فیلسوفانی که ندانستند ایمان چیست و بی دین به سوی حق شتافتند.
6- ز گذشتگان آیندگان را چه خیری رسد و ز آیندگان گذشتگان را چه خیری؟
ز گذشتگان تنها امید فردایی نیکو، و ز آیندگان یادگیریه حسن نیکو تواند رسد.
7- چون بی بی شبی فرغون بدست بر سر کوی یار نشست مهدی نام مردی بدید آشفته و نالان و چون بی بی را طافت دیدن اشک مظلوم نیست ز ایشان ماجرا جویا شد و او با ناله بگفت یا شیخ تو عالم دهری و بع لیستت هزاران هزار زیبا رو و من را نباشد چیزکی و دل داده به جگری هستم که به لیست با ارزش توست و حال من بی بی که ندارم طاقت دیدن اشک بیچارگان چه کنم که نه ز خرما توانم دل کند و نه ز خدا
اندکی حرکتی دوباره برگزین و مهدی نام را به لیستت اضافه کن، که اورا خشنود نمائی.. و چون تو مهدی نام را نه شاید که در لیستت نگه داری، روزی مجبور خواهی شد هر دو دلبره لازم و ملزوم در کنار هم، را حذف نمایی تا هم به خرما رسیده باشی و هم خدا.
8- شاعران را با خم ابروی زیبا رویان چه کار است ؟ که به هر شعر خویش ز خم ابروی آن نگار گفتند و گوشه زلف این نگار و ما را بیش ز بیش پریشان حال که یارب این لیست ما را برکتی ده که نام دگران هم بنگاریم به آن
خداوند توانا بر عمر جمله نگاران لیستت بی افزاید، و بی بی را توفیق نگهداریه آن زیبا رویان دهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- دولت مردان را چه رسمی است که رعیت ایشان انتخاب کنند و ایشان بر رعیت ظلم کنند ؟
دولت مردان را چون پول و ثروت و قدرت فراوان باشد و ضعیف را ناتوانی و ترس از خاکستر شدن، که همه عمر فرمان دولت مردان اجرا کند و دولت مردان ظلم روا دارد از جهت غرورش و به ظاهر توانائیش.
10- گر من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه ؟
چنانکه دانم در شهر پلیس و مسئله ی جمع آوریه اراذل و اوباش بر پاست، یحتمل هر دوی ما را در سلولی تاریک و فراوان از مشتی اراذل خانه گزینند.
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی، خوشحالم کردی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz عزیز:
سلام
سلام، چطوری؟
راستي اول بگم من هر گونه اراكي بودن رو تكذيب ميكنم . بنا بر جبر روزگار مجبور شدم دو سالي رو اونجا مجردي زندگي كنم . ولي همه جاي ايران مال من نه ببخشيد سراي من است .
خب ولی دلیل نمیشه اراکی نباشی، الآن یه رگت اراکیه، حالا هی بگو من تکذیب میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این هفته رو بگو اراکی بیدی، خب گناه من چیه که یه همشهری نیست بیاد ازم سوال بپرسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما سوالها :
بفرما..
چرا شما دختر ها از سوسك مي ترسيد ؟
آخه خیلی وحشتناکه قیافش، فکر کن سیاه و زشت، با اون شاخکاش.. ووییی.
كفش پاشنه بلند مي پوشي؟
غیر از مجالس عروسی و اینا نه نمی پوشم.
از زير باران راه رفتن خوشت مياد؟
آی گفتی، خیلی.
تا حالا شده دوستات اونقدر سر به سرت بزارن كه گريت رو در بيارن؟
نه، یادم نمیاد.
مي دوني چپقلي كجاست؟
چشمه ی آب مشهوری داره، و میگن آبش شفا هم هست.
شایدم شنیده باشی، ولی میگن هر کی هندوانه بخوره و بعد از آب چپقلی، اگه سنگ داشته باشه، سنگش میوفته.
2 -3 تا از فامیلای ما اینکارو کردن و ...
مرسي .
ممنون از شما، خوشحال شدم.
بهروز
اردلان عزیز:
دوباره سلام خدمت مادر مهنوي! خوبي؟!
دوباره علیک سلام فرزند دلبندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. من خوبم، تو خوبی؟
تا حالا از نزديك ترين دوستت نامردي ديدي(نا زني بايد بگيم فك كنم!)؟!
آره.. چند بار از چند نفر دیدم.
از مرگ ميترسي؟! آره يا نه؟! چرا؟
گاهی آره، گاهی نه، آره چون فکر میکنم هنوز اونطور که باید نبودم.
بعد خدا كيارو از همه بيشتر دوس داري؟
ای ول خوشم اومد ازت..
خوب خونواده که شرط اوله.. و بعدش هم بعضی از دوستام.
تابعد ...
خوشحالم کردی، مرسی.
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر عاطفه جون گل گلی:40:
من که خوبم تو بهتری؟
اصلا هم زرنگ نبودی:31:
بابا طفلک بعضیایی که تو فکر میکنی روحشون هم خبر نداره بعد تو چطوری خبر داری من موندم!! :18:دستای اونا تو کارهای هنریه خودت که بهتر میدونی:8: ...کاسه ماستی و دستی اگه باشه بعضیای دیگه است که تو نمیدونی :27:ما یه نظر پرسیدیما شما هم همه ی حواست رفت طرف اون عدد مقدس:21:
اولا این مدرک:46:نقل قول:
.در مورد گریتوان عزیز هم عزیزم اون یه گیر همشهریانه است :10: دختر خوبیه :27: چی فکر کردی قرار بود دو ماه پیش بفرستیمش خونه ی شوهر...:31:نقل قول:
یک عکس از اتاقت اگه دوس نداشتی یه عکس از یه گوشه اش که دوست داری(گزینه دلم نمیخواد بذارم هم هست عزیزم.راحت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه که دلم نخواد ها..
=====
با سلام این یک نوار ضبط شده است:27:
میدونی در اتاق چیه؟:2:
عکس میدونی چیه؟
عکس در اتاق چیه حالا؟
سفارش کردن اذیتت نکنم:46: ..تو بگو مگه میشه مادر معنوی رو اذیت کرد؟:21:عاشقشیم:40:
راستی آخر سر کی برا افطرتون نون خرید؟:31:
هیس آقامون خوابیده؟:8:
===
فریدون فروغی؟
فروغ فرخزاد؟
فریدون مشیری؟
شاملو؟
مهدی اخوان ثالث؟
قربانت:11:
شب و روزهای خوبی داشته باشی عزیز
از اینکه به سوالام جواب دادی ممنون:11:
منم سوال !!!
سوالها:»
1)چگونه می توان يک زرافه را داخل يک يخچال قرار داد؟
٢) چگونه می توان يک فيل را داخل يک يخچال قرار داد؟
٣) شير، سلطان جنگل، تمام حيوانات را به يک گردهمايی فرا می خواند. تمام حيوانات بجز يکی از اين حيوانات در اين گردهمايی شرکت می کنند. حيوانی که غايب بوده کدام است؟
٤) شما بايد از يک رودخانه عبور کنيد. اين رودخانه محل زندگی تمساحها است. چگونه از آن عبور می کنيد؟