.نقل قول:
اگر تهران هستی خ جمهوری زیر پل حافظ نمایندگی پایونیر و اونکیو(فروشگاه راستین)
اگر فروش آنلاین مربوط به نمایندگی هستش بخرید مشکلی نیست.
Printable View
.نقل قول:
اگر تهران هستی خ جمهوری زیر پل حافظ نمایندگی پایونیر و اونکیو(فروشگاه راستین)
اگر فروش آنلاین مربوط به نمایندگی هستش بخرید مشکلی نیست.
ببخشید یه سوال در مورد این مدل و مدل های مشابه داشتمنقل قول:
بلند گوهای عقب رو می شه روی زمین گذاشت یا باید براش پایه تهیه کرد؟اگه نیاز به پایه داره باید چیکار کرد ساخت و یا آماده اش پیدا می شه؟
....................................
همراه این سیستم پلیر هم هست و یا اینکه آمپلی فایر تنها داره و باید براش پلیر تهیه بشه؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
.نقل قول:
احتمال خیلی زیاد پشتش گیره آویز داره.می تونید به دیوار وصل کنید.با یه پیچ و رول پلاک.در اصل این بلندگوها برای نصب بر روی دیوار طراحی میشن.
پلیر نداره.فقط آمپلی فایر.الیته برای پخش موزیک ورودی USB داره و بخاطر ورودی های متعدد شما هر دستگاهی می تونید بهش وصل کنید.
امروز رفتم نمایندگیش(فروشگاه راستین)،مسئولش بهم گفت چرا میخوای اینو ببری،بیا پایونیر ببر،گفت برای یه سالن 30 متری همین کافیه.هزینه اضافه س.گفت این پلیر داره و میتونی از طریق خود دستگاه پلی کنی و کیفت مناسبی هم داره..قیمتش هم 970 بود. Pioneer HTZ-424نقل قول:
نظر شما در رابطه با سینماهای خانگی سونی (مثلن مدل dz650 ) یا همین مدل پایونیر که در حدود یک میلیون تومنه چیه؟
اصلن صدای مناسب دارن؟
البته اینم اضافه کنم با توجه به شکل اسپیکرهاش که باید رو دیوار نصب بشن و یا باید رو پایه قرار بگیرن باعث تردیدم تو انتخاب مدل onkyo شد.
بازم ممنون
.نقل قول:
من با توجه به نیاز شما پیشنهاد دادم.
اگر از مدل 424 هم خوشتون اومده و فکر می کنید که همونیه که میخوای مدل خوبیه.
در مورد سینماهای سونی هم من همیشه معتقد بودم بیخودی گرونه.هنوزم هم عقیدم اینه.
بازم ممنون از پاسخت.نقل قول:
یه سوال مهمتر اینکه نمایندگی اونکیو میگفت ترجیحن فیلم رو از پلیر خود سینما خانگی ببینی بهتره،چون وقتی خروجی صدای تلویزیون رو روی سینمای خانگی میگیری افت کیفیت خواهی داشت ولو حتی با خروجی اپتیکال.
نظر شما چیه؟این افت کیفیت وجود داره به واقع یا با یه کابل اپتیکال خوب میتونه جبران بشه؟
من خودم معمولن فیلم ها رو 4k یا با انکدهای خیلی خوب دانلود میکنم و میبینم و با پلیر تلویزیونم بدون هیچ مشکلی تماشا میکنم و اینو میدونم که پلیرهای سینماهای خانگی خیلی اذیت میکنن تو اجرای فرمت ها و زیرنویس های متفاوت.
خودم خیلی از مدل اونکیویی که شما پیشنهاد دادین خوشم اومد و فقط مشکلم اندازه های اسپیکرهای ساراندشه که خیلی مناسب محیط خونه نیست و مشکل دارم با نصبش رو دیوار.
بازم ممنون
اقااین مدلا ونکیوصدای کانالهای رسی....ور میتونه پخش کنه؟یعنی ورودی اوپتیکال ازتیوی به سینماداره؟یه مدل بگیدفرمتهای فیلماهمراه بازیرنویس پخش کنهنقل قول:
.نقل قول:
شما از این دید به قضیه نگاه کن که چه چیزی برات مناسب تره.توجه نکن به حرف های فروشنده.اون میخواد جنسش بفروشه.
اگر واقعا دنیال این هستی که افت کیفیت برای صدا نداشته باشی باید بلوری پلیر بخری و فیلمات هم به صورت بلوری تهیه کنی و ببینی و دور قایل دانلودی خط بکشی وگرنه خودت درگیر حرف های فروشنده نکن.
در ثانی الان انتقال صدا یا کابل HDMI انجام میشه و از قابلیت ARC میتونی استفاده کنی.
سلام ، کلا پلیر های تلویزیون دکودر های ضعیفی دارن ، تو فیلمهای معمولی و کیفیت متوسط به پایین اصلا فرقی نمیکنه ، ولی تو فیلمهایی با صدای dts و کیفیت تصویر بالا (تو فیلمهای دانلودی کیفیت حتما به سایز تصویر و حجم فایل نیست ک مثلا بگی 4k ک دانلود کردی مثلما از ۱۰۸۰ بالاتره ، بیشتر به انکودرشه ) با پلیر خوب ببینی به مراتب کیفیت صدا و تصویر فرق میکنه ، من خودنم شخصا تست کردم ولی خوب هزینت میره بالانقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بااین حساب نظرتوندرموردپلیرمن چیه؟نقل قول:
Snowa S3D-7700B Blu-ray Player
این پلیر درکنار یک سینمای خانگی خوب و ارزون مثل مدل HT-3800 و یا سینمای خانگی یک پله بهتراز این مدل ، به خوبی جوابگو هست و یا کم می آره و ضعیفه ؟