بودجه رو بفرمایید دوستان و آقا حمید میان راهنماییتون میکنننقل قول:
بودجه رو بفرمایید دوستان و آقا حمید میان راهنماییتون میکنننقل قول:
آقا حمید کار دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه بندازین با 600 تومن باند و پخش برا کامیون میخوان:n16:
نقل قول:
خوب عزیز تو تنظیمات Detailed
بعد گزینه اول نوع ماشینت رو تنظیم کن. مثلا اگه پرایده یا گلا صندوق داره بزار فکر کنم full car یا همچین چیزی بود که تو عکسش مشخصه
گزینه بعدی نوع اسپیکر های عقب و جلو رو مشخص کن . خیلی مهمه اینا درست وارد کن . اسپیکرت 7*10 هست
گزینه xover رو تنظیم کن تقریبا بین 100 تا 120 بزار با شیب 12
از اون ثسمت بیا بیرون
برو تو اکولایزر همشون رو 0 بزار اگه میبینی حجم صدا زیاده و اعصابت خیلی خورد میشه و یا صدا یکم خش خش میکنه band اول رو 2-3 تا ببر بالا
bassboost هم بستگی به خودتون داره . برید یه جا که خلوته بعد صدا رو زیاد کنید و 2 -3 حالتش رو امتحان کنید . هر کدوم خوشتون اومد اوکی
Highway-Sound رو من تو حالت 2 گذاشتم اینم بستگی به خودت داره
Supreme هم روشن باشه
تو position هم یه تنظیماتی داره که فاصله اسپیکر ها رو مشخص میکنه که دیگه خودت یه چیز تقریبی بزن بره.
همین
بعد از این کار ها میتونی یه دستی هم به آمپت بزنی که به نظرم یه خورده صبر کن بزار اسپیکرت آببندی بشه بعد.
یا علی
موفق باشید
محمد جان با تنظیماتت موافق نیسم....:n15:
Highway-Sound
Supreme
bassboost
صدارو خراب میکنن خاموش باشن خیلی بهتره
xover هم کمتر باشه بهتره چون دوستمون ساب نداره بین 60 تا 70 اون شیب کات اف هم هرچی بیشتر باشه فیلتر دقیق تره پس 24
اینم بگم کلا فیلترهای 7016 خیلی جالب عمل نمیکونه
اینم برا دوستان به نقل از فروم ساندی شاپ:
منو Audio به ترتیب:
sub-woofer level که به نوعی مثل ولوم سـاب ووفر هست و حجم صدای سـاب ووفر رو کم و زیاد میکنه. از -15 تا +15
DSP رو میشه با گزینه دومی خاموش یا روشن کرد که در صورت خاموش شدن تنظیمات اتاق و نوع و فواصل اسپیکرها، اکولایز و کراس اوور غیر فعال میشوند.
اکولایزر هم که 5 باند کرافیکی داره برای تنظیم سطح تقویت فرکانسها
بیس بوست تا 2 مرحله بیس رو تقویت میکنه.
Highway sound چیزی شبیه لود پخشهای پایونیر هست که حجم صدا رو چند مرحله بالا میبره و فرکانسها رو طوری تقویت میکنه که به نوعی صدای ترافیک کمتر به گوش برسه.
supreme+ تا اونجایی که متوجه شدم بیشتر برای آهنگهایی است که بیت ریت بالا دارند و جبران فرکانسهایی که در اثر فشرده سازی از بین رفته اند.
position جایگاه شنونده را در ماشین مشخص میکنه که در جای راننده، سرنشین جلو، هر دو سرنشینان جلو، یا کل صندلی ها باشه. در تنظیم دستی هم به طور دقیق مشخص میکنه هر اسپیکر چند سانتیمتر از گوش شنونده فاصله داره.
بالانس و فیدر هم که فکر کنم مشخصه.
sub-woofer هم برای خاموش و روشن کردن سـاب ووفر هست.
2zone برای این هست که دو تا سورس یکی سی دی یا usb و دومی aux رو از اسپیکرهای جلو یا عقب به طور مجزا داشته باشیم. ولومش هم قابل تنظیمه.
در منو details:
car type نوع اتاق ماشین رو مشخص میکنه.
بعد گزینه speaker هم نوع و اندازه انواع باندها و سـاب ووفر رو تعیین میکنیم.
car type fine adjustment این انتخاب رو به شما میده که مشخص کنیم در یک محیط دایره ای شکل که قاعدتا سـاب ووفر دورترین اسپیکر هست و در روی دایره قرار دارد و بقیه اسپیکر ها در درون دایره با شعاع کمتر قرار دارند، با جبران فاصله اسپیکرها تا سـاب ووفر (به سانتی متر) همه اسپیکر ها در یک فاصله مشخص از شنونده قرار داشته باشند. مثلا فاصله سـاب ووفر تا گوش شما 170 سانت هست و نزدیکترین اسپیکر جلو 20 سانت و دورترین اسپیکر عقب هم 120 سانت فاصله دارند. حالا برای اینکه اسپیکر جلو و عقب در یک دایره با شعاع برابر سـاب ووفر یعنی 170 قرار بگیرند باید به هر کدوم فاصله ای را اضافه کنیم تا به 170 برسیم و اون فاصله جبران بشه. پس برای اسپیکر جلو 150 سانت و برای عقب 50 سانت درنظر میگیریم. خود سـاب ووفر هم که 170 هست. حالا همه روی شعاع 170 تنظیم شده اند.
X'Over کراس اور و فیلترینگ اسپیکرها رو تعیین میکنه. شیب فیلـــتر هم قابل تنظیمه.
memory هم برای ذخیره کردن تنظیمات هست. مموری شماره یک حتی با قطع برق پخش هم در حافظه باقی میمونه.
اینجام سر بزنید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان ممنون از توضیحات پخش من 6049 هست این تنظیمات روداره؟چه مواردی رو نداره؟نقل قول:
نقل قول:ای بابا بعد چندین قرن یه سوال کردیم کسی بلد نیست ج بده !!!!!؟ :(نقل قول:
برای درای جلو 405 یه جفت باند یا کامپوننت میخوام حالا نمیدونم کدوم بهتر جواب میده؟؟؟؟!
یکی یه دست کامپوننت ساندستریمrbc-6داره کارکرده
به درد ما میخوره قیمت اینا چنده نوشون؟
رنج قیمت من 100-150تا160 هست
دوستان یه راهنمایی بکنند
سلام دوستان.با ۱تومن پخش و باند و امپلی میشه جمع کرد؟یا پخش و ۲ جفت ۶۹۶۴ بگیرم؟کدوم صدای بلند و شفاف تری میده؟درکل با ۱تومن چی پیشنهاد میکنید؟دوستان قصد خرید دارم.لطفا راهنمایی کنید.
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
راستش چند سال پیش یکی از دوستان این پخشو داشت الان چیزی یادم نمونه...:n15:نقل قول:
ولی یادمه خیلی از تنظیمات 7016 رو نداشت
سلامنقل قول:
اگه صدای خوب و با کیفیت در حد معقول میخواهید:
1-پخش 8019 کنوود 580 تومن
2-جلو کامپوننت MX 165 قیمت 360 تومن
3-عقب MC 609 قیمت تومن 400
4-آمپلیفایر 4 کانال JVC 8004 450 یا آدیو سیستم ML75.4 که هست 600 تومن
آخه گلم هزینه تون خیلی پائینه نمیشه نظر داد.حد اقل کامپی که پیشنهاد میشه 360 تومن هست و حد اقل کواکسیال هم MC165 که 250 هست.سراغ پایونیر م نرو که پشیمون خواهید شد.نقل قول:
تا حد توانم برای دوستان انجام وظیفه می نمایم.:n12::n16:نقل قول:
پخش 7016 که قیمتش رو ندارم ولی فکر کنم 480-90 هست.نقل قول:
اسپیکر کواکسیال لازم دارند یا 9*6؟
سلام به دوستان
آقا مارو راهنمایی بفرمائید من ماشینم مزدا 323 هستم می خواستم بدونم چه سیستم مولتی پلیری می خوره که کاملاً قسمت کنسولشو پوشش بده
1- برندش مهم نیست
2- کیفیت صدا و تصویر عالی
3- هزینه 1 تومن 200 بالا یا پایین
برای بانداش چی بزارم که دقیقاً اندازه باشه و کیفیت صدا خوب
هزینه باند واقعا نمی دونم تو چه قیمتهایی هست
شاد تندرست باشید