G12 کنن و LX5 پانا ، هر دو عالی و با ارزشنقل قول:
G12 کنن و LX5 پانا ، هر دو عالی و با ارزشنقل قول:
سلامنقل قول:
شما حرفه ای میخواهید یا غیر حرفه ای
میزان علاقه تون رو هم به عکاسی بگید
بعد چرا دوربین فيلمبرداري نمیخرید؟؟؟
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
به سایت دیجی کلا سر بزنیدنقل قول:
اما D3100 حدود 720
و D5100 کم تره 900 هست
تو نت معمولا کمی گرون میزنن. می خواستم از قیمت مغازه ها مطلع بشمنقل قول:
نورنگار هم تو سایتش d3100 رو زده 715 و d5100 رو 1000 تومن
ولی تا وقتی که تلفنی نپرسی نمیشه مطمئن بود ...
سلامنقل قول:
زوم و یا فیلم برداری برای شما مهمه
اگر زوم مهم نیست LX5 بهترینه
چرا مهمه برامنقل قول:
ولی فیلم برداری در حد معمولی نه اینکه مثل یه دوربین فیلم برداری باشه.
اینکه " (شما) اینو بهتر میدونم" رو طبق چه استدلالی قضاوت میکنید رو نمیدونم . اما باز هم نظر شما برای من محترم هستش ...نقل قول:
منی که نمایندگی این شرکتا هستم اینو بهتر میدونم عزیز. تا حالا هر دوربینی که واسشون فرستادم کاملا به تعهداتشون عمل کردن . بوده IXUS210 که صفحش تاچ بوده از دست مشتر افتاده و کاملا خورد شد چون بیمه داشت بدون هیچ هزینه ای صفحه نمایشو عوض کردن. و خیلی از این موارد . حتی تعویض دوربین هم داشتیم .
شرکتی که واقعا کارش درسته باید معرفی بشه به دوستان
شما خدمات پس از فروش رو در نظر نمیگیرید ؟ به نظرتون شرکتی که خودش تعمییر میکنه و تخصصش اینه با شرکتی که دوربیناشو میده یه جایی براش تعمیر کنه یکسانه ؟
شما از نگاه فروشنده یا خدمات دهنده برخورد میکنید و من چندین و چند سال هستش که مشتری هستم و 2 سالی هم فروشنده لوازم دیجیتال بودم .
بهرحال خود دوستان با توجه به بودجه شون تصمیم بگیرند بهتر هستش ... اما اینکه یک شرکتی رو که شما نام بردی و چندان سابقه درخشانی هم در مورد خدماتش ثبت نکرده رو بخواید بیش از این تبلیغ کنید حالا به هر دلیلی که در ذهن شماست ، کاملا اشتباه هستش .
بحث بر سر گارانتی ها موضوعی کاملا جداست که توی این تاپیک هم جای اون نیست .
سلام
من تازه ميخواهم عكاسي را شروع كنم
بيشترين موارد استفاده براي من در عكاسي صنعتي هست :گرفتن تصاوير محصولات و كارخانه ها
فيلمبرداري با صداي استريو هم باشه كه عاليه - بهتره ميكروفون هم بهش وصل بشه
خودم به اين موارد رسيدم ، كدومش بهتره :
Nikon D5100
Sony Nex3
Sony Nex5
canan 600D
دوربينهاي زير چطور:
D3100
1100D
در ضمن fuji HS20 چطوره ؟ براي كارهاي چاپي كيفيت عكساش خوبه؟ قيمتش كه خيلي خوبه...
حالا که بحثش شده بزار تمومش کنیم .نقل قول:
شمایی که مشتری هستید از منی که فروشنده ام میخرید دیگه . شما ممکنه 3 تا 4 تا خریده باشید و 1 یا 2 بار رفته باشید گارانتی ولی من دیگه فرشنده ام و بیشتر خریدم و بیشتر فرستادم گارانتی . اینو که قبول داری؟ لوازم دیجیتال منظورتون چیه ؟ اگه دوربینه با شرکت اصلی در ارتباط بودی؟
منظورتون از اینکه سابقه ی درخشانی ثبت نکرده چیه ؟ اصلا شما تا بحال با این شرکت رابطه داشتید ؟ همین که نماینده رسمی کانن تو ایرانه و مدیر عامل کانن میاد پیش این به نظرتون سابقه درخشانی نیست ؟
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
صدای استریو رو من تو p500 دیدم . تو موارد بالا d5100 و 600d عالین . d3100 رو هم خودم دارم خیلی خوبهنقل قول:
دمه شما گرم.خودم خیلی دوست داشتم حداقل یه دوربین نیمه حرفه ای بگیرم اما چون واسه خونه ست باید کار کردن باهاش راحت باشه.نقل قول:
یه سوال دیگه ، فرق PowerShot SX30 با G12 چیه؟ شما از بین این دوتا کدومو بیشتر میپسندی؟ sx30 گرون تره؟
sx30 جز سوپر زوم هاست . قیمتش پایینتره . اگه کار راحت میخوای همون sx30 رو بگیر.نقل قول: