بله دیگه دوستان منم زنگیدم پرسیدم حرف شمارو تایید میکنم شدیدا هیچی دیگه حالا که بد بخت شدم 3 ماه حدودا در پیشه فعلا میرم تو فاز آنپاس تا آباها از آسیاب بیفته :n02:
Printable View
بله دیگه دوستان منم زنگیدم پرسیدم حرف شمارو تایید میکنم شدیدا هیچی دیگه حالا که بد بخت شدم 3 ماه حدودا در پیشه فعلا میرم تو فاز آنپاس تا آباها از آسیاب بیفته :n02:
نقل قول:
البته به Downstream و Upstream هم کاملا بستگی داره، مثلا من هم هیچوقت سرعتم از 270 بالاتر نمیره چون Downstream رو روی همین مقدار بستن ولی برای افرادی که بالاتره، میتونه از این مقدار بیشتر بشه
این سرور خارجی و سرور داخلی دیگه چه مدلیه؟! من دو هفته است شاتل ۸ مگ گرفتم تا دو سه روز پیش از سرور خارجی ۱۵۰ دان میکرد و از سرور داخلی ۶۰۰ ولی الان شده ۳۰ و ۲۶۰ حدودا. اینجوری که نمیشه چیزی دان کرد
اگه 8 مگ گرفتی سرعت دانلودت باید حدود 1000 کیلو بایت باشه ( تو روز هم سرعتت همین قدره که گفتی !؟ )نقل قول:
بهتره با پشتیبانی شاتل تماس بگیری
ببخشید یادم رفت بگم که منظورم دانلود شبانه استنقل قول:
شاتل ( یا شاید هم مخابرات که پورت هاش رو به بقیه ISP ها میده ) روی سرورهای خارجی محدودیت بیشتری روی سرعتشون اعمال میکنه.نقل قول:
نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟ اینجوری که شما میگی اوضاع شبانه 8 مگابیت با 128 کیلو بیت هیچ فرقی نمی کنه. این شاتل دیگه شورش رو در آورده.
درسته منم همینو شنیدم .نقل قول:
سلام
شاتل ۸ مگ دارم
تو خود سایت شاتل نوشته دانلود شبانه سرعتش تا ۳ مگ هست دیشب سرعتش ۱۲۸ بود (۱۶ ک ب در ثانیه) خواستم کسایی که می خوان بگیرن با خبر باشن
من از اولین روزی که سروییس ART 4 شروع شد تا به الان در حال دانلود بودم:n10: البته به غیر از چند روزی که خونه نبودم:n02: تا الان 60 گیگ دانلود کردم اون اوایل سرعت 40 بود که بعدا شد 128 کیلوبایت در ثانیه از دیروز دوباره اومد زیر 40 نگاه کردم دیدم از سرور های خارجی اینطوریه از سرور های داخلی همون 128 الان با این وضعیت اگه بپرسیم چرا اینطوریه میگن تقصیر ما نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت ۸ مگ رو کسایی که می خوان دانلود شبانه داشته باشن نگیرن
پشتیبانی گفت دانلودم رو توی طول روز پخش کنم ... میگم اونوقت که فیری نمیشه
هی می پرسم کی درست میشه جواب درست حسابی نمی ده
الان من ۴۴ تومان دادم تا شبانه اینترنت ۱۲۸ بهم بدن ... دیشب که سرعت رو دبدم یک نوستالژی برام داشت که چراغ رو خاموش کردم نشستم زار و زار گریه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیگه حرص و جوش 20 مهر رو نخورید :n02:
من امروز با خبر شدم اونایی که بخوان تازه اشتراک بگیرن این 3.500 رو باید بپردازن کسایی که هنوز دوره شون تموم نشده نمیخواد بدن :n02:
چه فایده برادرنقل قول:
شتریه که دیر یا زود در خونه همه میخوابه:n29:
نقل قول:
خووو دیگه این سیاست یه شرکتیه دیگه از دست من و شما چیزی بر نمیاد
من که تا 30 ام بهمن وقت دارم :n02:
برای تغییر یا تمدید اشتراک چطور؟نقل قول:
سلام دوستان
برا دانلود شبانه از ساعت چند تا چنده؟
بعد مودم رو باید خاموش روشن کرد؟
ممنون
ساعت 1 تا 8نقل قول:
بعد از چی؟ ساعت رایگان؟ یا قبلا از ساعات ِ رایگان رو میگی؟
من که خاموش نمیکردم و مشکلی نبود:n02:
برا استفاده از شبانه نمیخواد خاموش روشن کنیم؟نقل قول:
نه نمیخواد، حتی نیاز به دیسکانکت هم نیست (البته اگر بکنید بهتره)نقل قول:
برای تغییر و تمدید چرا باید پرداخت کنینقل قول:
کسی از قم شاتل اشتراک داره ؟ چرا به من از 512 بالاتر سرویس اکو نمیدن . من مرکز مخابراتی ابوذر هستم
جالبه که من از سرورهای داخلی عمدتا دانلود داشتم امشب میبینم که این نادون ها زدن سرورهای خارجی رو محدود کردن!!
اگر ممکنه دوستان ادرس بدهند که کدام سایتهای دانلود از سرورهای ایرانی استفاده میکنند.
با تشکر
بچه ها سرور داخلی سراغ دارید برای دانلود فیلم و سریال ؟؟ ثواب داره :n16:
سلام
من الان اکو 512 دارم
از 20 مهر هم ترافیک رایگان برداشته میشه و اگه بخوام بمونه باید سه ماه 10500 اضافه بر 42 تومن بدم
اگه اکو 1 مگ بگیرم که سه ماهش 47 تومن و ترافیک شبانه رایگان هم داره به صرفه تر نیست؟؟؟؟؟؟
ممنونتون میشم راهنمااییم کنین
اصلا محاسباتم درسته؟؟؟؟؟؟
این جواب پشتیبانی فروش به من بوده :نقل قول:
به اطلاع می رسانیم که هزینه ارتقا سرعت به سرویس درخواستی به این صورت محاسبه می گردد که هزینه پرداختی بابت سرویسی که در حال حاضر استفاده می کنید از مبلغ کل سرویس درخواستی کسر می شود و به تعداد روزهای باقی مانده محاسبه می شود،پس ازاعمال ارتقا سرعت فاکتور شما به صورت دقیق صادر خواهد شد.
دوست عزیز در آزار دهنده بودن محدودیت شبانه شاتل هیچ شکی نیست ما که عادت کردیم شما هم عادت میکنید ولی چیزی که برام جالبه اینه که شما دو برابر حداکثر تخمینی ما برای محدود نشدن دانلود شبانه(حدود 15 گیگ) در طول یک ماه رو در عرض فقط 3 شب دانلود کردید!!! اونوقت توقع دارید محدود نشید؟!!نقل قول:
این رو دقت کنید که تفاوت سرویس 8 مگ شما با سرویس یک مگ من فقط در پهنای باند شما و سرعت 8 برابری شما نسبت به سرویس من هست وگرنه سرویس شما هــــــــیـــــــــچ برتری حجمی نسبت به سرویس من نداره. یعنی شما ماهی 3 گیگ حجم بگیرید من هم همینطور. شما 6 ماهه 10 گیگ حجم بگیرید من هم همینطور. حالا شاید خط قرمز محدودیت شبانه شما از من بالاتر باشه ولی نه در حد 3 روز 30 گیگ!!!
نقل قول:
درسته برای منم تا ساعت 4 سرور خارجی رو 7 کیلو بود در صورتی که سرور داخلی رو 300 بود
هیچ سایت دانلود فیلم سرورش تو ایران نیس یعنی بهشون اجازه نمیدن که فعالیت کنه :n02:نقل قول:
دوست عزیز از پاسخ تون ممنون ... شما راجب خط قرمز چیزی می دونید؟؟؟ اینکه ماهی چقدر می تونیم دانلود شبانه داشته باشم؟؟نقل قول:
من نمی دونستم که ترافیک رایگان شبانه از ساعت ۱ تا ۸ فقط نیم ساعت بیشتر نمی تونم دانلود کنم
آره، ظاهرا از این پس باید ساعت 3:30 به بعد دانلود کنیم تا درست بشه!نقل قول:
آقا ما الان حدود 20 روز هست که محدودمون کردند و با اینکه سرعتم 4 مگ هست، اما تو دانلود شبانه از سرورهای خارجی، سرعتم بالاتر از 15 کیلوبایت نمیره.
اما سرورهای داخلی رو حدود 450 تا بهم سرعت میده
خیلی عجیبه ... اگه بخواد این طوری بمونه، میرم یه vps ایران میگیرم، پدر شاتل رو در میارم با دانلود هام
یکی این قضیه 20 مهر رو میشه برام توضیح بده که قراره جی بشه؟؟
سرعت های ما از سرور خارجی درست میشه؟
آقا از امشب شبانه برداشته میشه من که توی این دو شب آخر 7 گیگ دانلود کردم هر چی بازیه خوب بود گرفتم.:n02: میگم قرار بزاریم یه مدتی این پول 3500 رو ندیم:n02: ببینیم شاتل چه واکنشی نشون میده:n01:
یعنی امشب نمیتونیم رایگان دانلود کنیم؟ مطمئنید؟ از فردا شب مگه نیست؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
طبق گفته های اپراتور شاتل این 3500 برای اونهایی هست که تازه اشتراک میگیرن وکسایی که هنوز مدت اشتراکشون تموم نشده فعلا نیازی به پرداخت اضافه ندارند!!! و وقت تمدیدیشون که رسید اون وقت باید 3500 اضافی رو بپردازند.
ابته من خودم هنوز شک دارم...
من که مثل شبای دیگه میزارم دانلود ، چون خود کارشناس گفت شامل شما نمیشه البته پایان دوره
نهیات سرعت ازسرورهای خارجی تو شاتل چندهالبته شبانه رو می گم؟نقل قول:
نقل قول:
نهایتش در بهترین حالت 70 و در بدترین حالت که دیشب تجربه کردم 7 کیلو بوده
اوکی. یعنی از دوره ی دیگه به تعداد ماه ها ۳۵۰۰ میگیرن و قرار نیست دقیقا از ۲۰ مهر رایگان رو قطع کنن درسته؟نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
شما اگه vps داخلی بگیری و اینطوری دانلود کنی بعد از مدتی سرعت سرورهای داخلی هم محدود میشه :n01: و همین هم دیگه نمی تونی استفاده کنی.نقل قول:
فراموش نکن که تمام فعالیت های افرادی که دانلود سنگین دارند توسط شاتل مانیتور میشه و خیلی راحت می فهمند چه کار می کنی:n02:
چیز قطعی و رسمی که نه. ولی براساس تجربه 4 ساله شاتلی خودم و سایر دوستان به نتایج تقریبی رسیدیم که البته به نوع سرویس و شهر و منطقه مخابراتی هم بستگی داره.نقل قول:
بین 10 الی 15 مگ در ماه برای اکو 512 در تهران حدود این خط قرمز هست. به شرطی که:
1. از حدود 1 الی 3 دانلودتون خیلی کم باشه از 50 مگ در هر شب تجاوز نکنه. سیستم محدودیت شاتل به این 2 ساعت اول خیلی حساس هست و در اولین مرحله محدودیت، این 2 ساعت رو محدود میکنه.
2. از ساعت 3 الی 8 که دانلود حجیم میکنید بصورت چند شب پیاپی ادامه ندید. یعنی دو شب کامل(برای 512 میشه 1 گیگ) دانلود کردید حداقل یک شب اصلا دانلود نکنید!
3. اگر هم احتمالا محدود شدید باید حداقل بمدت 1 هفته کاملا بی خیال دانلود بشید.
برای سایر سرویس های اکو شبیه به بالا هست و نباید گفت چون مثلا 2 مگ داریم میتونیم ماهی 40 الی 60 گیگ بگیریم!
حالا که تازه 1 مگ گرفتم که باید ببینم فرق محدودیتش با 512 چی هست.