یعنی حدود 200 هزار تومان ... باز از اون خالی ها بستی مهرداد .... : دینقل قول:
طرف حدود 150 پوینت بهم داد شایدم بیشتر
کدوم خری این قیمت ازت خرید ؟
بگو برای ورلد های دیگه براش تور بندازیم بچاپیمش :د ی
Printable View
یعنی حدود 200 هزار تومان ... باز از اون خالی ها بستی مهرداد .... : دینقل قول:
طرف حدود 150 پوینت بهم داد شایدم بیشتر
کدوم خری این قیمت ازت خرید ؟
بگو برای ورلد های دیگه براش تور بندازیم بچاپیمش :د ی
سلام من توي ورلد38 هستمy:442 487:x
اسم=danyal 322
به فـــاك رفت ! :دي !نقل قول:
بويا و صفا اكنت هاشون بن و سبس دليتش كردن ! بعد هم ما رفتيم با star wars قديم و tesb جديد مرج شديم !!! خلاصه دانسي داره براي خودش
خالی چیه میتونی از صفا و مصطفی بپرسینقل قول:
ا
اما طرف خیلی اسکل بود:31: دیگه همچین موجودی رو پیدا نکردم اخه یه اکانت 3میلیون پوینتی هم تو 22 داشتم که ول کردم به امون خدا
نقل قول:
دوستان من یادم میاد یه نوع مرورگری بود شکل پریمیوم میکرد و میتونستی مستقیما به building ها دسترسی داشته باشی !!کسی لینکشو داره؟؟؟
من امروز بن شدم
Reason for your ban: Use of a script that mimics premium advantages
من که بهتون گفتم اسکریپ ها باعث میشه بن بشین
من که یادمه یه نرم افزار بود ... این اسکریپت چیه ؟؟
اسکریپ هم کار نرم افزار رو انجام میده
باعث ایجاد همون منو های پریمیوم و در نهایت بن میشه !
تاپیک وست رو هم به سمت تریبال منحرفیدیم !!
میگم محمد جان جدا ببخشید دیگه یک دفعه ای شد چون وضع اینترنت خراب بود مجبور شدم سریعا جانشین انتخاب کنم البته الانم خیلی فرقی نکرده ولی اگه نمی تونید داشته باشیدش یا سرتون شلوغه یه خاکی خودم تو سرم میریزم:دی!؟
تا جایی که من یادمه هرکی روی من سیت کرده کلیر شده ! :31:نقل قول:
ولی شما ها هم سیت میکنین به امان خدا ! میرین دو ماه دیگه میایین بعد صد تا فحش میدین که چرا کلیر شدم :27:
همین دو هفته پیش یکی از ایرانی ها روی من سیت کرده بود بدون اینکه چیزی بگه یک هفته با اکانتش بازی کردم بعد دیدم که نمیاد گرفتم خودم سیت رو قطع کردم ... خیری که به ما نداشت ، حد اقل فارم یکی بشه مارو دعا کنه :31:
غلت کردم خودم میرم یه کاریش میکنم دیگه اکانتمونو نترکون:دی
نه حالا جدی نمی تونم بازی کنم بفهم!
خو چرا نمیتونی بازی کنی ؟نقل قول:
من که بیکار نیستم با یه اکانتی که رنکش 7 رقمی هست بازی کنم :27:
حالا تا کی نیستی ... ؟ فکر کنم تا الان کلیر شده باشی :31:
این سیمولیتور تو رالی پوینت واسه چیه؟میشه جزئیاتشو بگین؟
حمله یا دقاع مصنوعی ! :31:نقل قول:
خیلیییییییییییییییییییییی یی خیلی دقیق بود یکم کمتر میگفتی داش محمد خسته میشیا:18:نقل قول:
این پلادین واسه چیه؟اصا کل بازی واسه چیه؟:37:
یه ساعت دیگه دانلود اموزش تموم میشه و راحت میشین.
پالادین یه نوع نیروی تهاجمی یا تدافعی بسیار قوی میباشد !نقل قول:
محمد خسته میشی اینقدر توضیحات برا بچه نگو!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه کلیر شدم پس اشکالی نداره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز مطمئن نیستم کلیر شدی یا نه
حالا هم که آنلاین شدی یه سر به اکانتت نمیزنی ؟ : دی
سيمولاتور دو قسمت داره:نقل قول:
این سیمولیتور تو رالی پوینت واسه چیه؟میشه جزئیاتشو بگین؟
Attacker
Defender
مثلا شما ميخواين حساب كنن ممد با 1000 Axe و 100 LC چقدر ميتونه به نيرو هاي شما آسيب برسونه!
توي اين شبيه سازي شما مدافع عستي پس نيرو هاي خودت رو توي قسمت Defender وارد مي كنه. مثلا اگه 500 Swordman داريد جلوي اسمش 500 و همچنين لولشون رو مي نويسيد. نيرو هاي ممد رو هم به همين شكل توي قسمت Attacker وارد مي كنيد. البته لول ديوار خوتون و همچنين سلاحي كه پالادين دستش هست رو هم بايد مشخص كنيد. مثلا پالادين يه سلاح داره كه قدرت مقابله با ديواركوب ها رو 50 درصد افزايش ميده!
البته این زیاد دقیق نیستنقل قول:
چون لول نیروهای دشمن رو نمیدونی ...
بیشتر همه چیز رو تخمین میزنه و نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد
فقط می خواستم ببینم امضام با تعداد پستام چندتائه همین
:D
چه می کنه این alimachal در World 21
D:
تو ورلد 25 با دو تا مهرداد و بیش از 30 تا ایرانی دیگه شروع کردیم ولی فقط Hosein Adeli مونده بود که تا رنک 5 هم پیش رفته بود ولی اکانتشو واگذار کرد :31:نقل قول:
چه طوری وحیدنقل قول:
ممنون از تعریفت :10:
اقا پاشو بیا 38 کلی از بچه ها اونجا هستن بیا اونجا کمکت میکنیم سریع بسازی
تو این ورلد هم چنتا اسکل گیر اوردم ایشالا وقتی ضعیت خ.ب بشه روستاهامو بهشون میفروشم :21:
نقل قول:
نه می خوام خودمو سوپرایز کنم:دی خخخخخخخخخخخخ
نه حالا امروز سرزدم هنوز خوشبختانه کلیر نشدم:27:
فقط نمیدونم چرا بر تعداد سربازام اضافه شده!:19::دی
همین طور احساس میکنم اسطبلمم شده لول 3!فقط نمیدونم اون باهوشی که بازی کرده چرا وارهوسو لول 4 نگه داشته:27:(شوخیا...)
دستت درد نکنه من کارو زندگی دارم بقیشم تو بازی کن!:دی
سلام
من صفحه اول تاپيك رو خوندم
اين جور كه من فهميدم خيلي شبيه تراوين هست كمي گرافيكي تر ولي به جاش فارسي نداره
به هرحال دنبال همچين بازي بودمكه در كنار تراوين بازي كنم
يه سوال:
مثل تراوين ميتوني بعد از دستوراتي كه دادي از بازي خارج بشيم؟آپگريد منابعش با آپگريد منابع در تراوين چقدر از لحاظ سرعت فرق ميكنه؟
این از تراویان خیلی باحال تر ، جذاب تر و حرفه ای ترهنقل قول:
آخه انقدر سریع ریسورس رو تموم میکردم که هیچ وقت 1859 تا پر نمیشد تا الکی وارهوس رو آپگرید کنم ! :27:نقل قول:
همین طور احساس میکنم اسطبلمم شده لول 3!فقط نمیدونم اون باهوشی که بازی کرده چرا وارهوسو لول 4 نگه داشته(شوخیا...)
توی اکانت خودم زدم نوبل من بسازه :31:
کوفتت شه:دی
از دست تو که دیگه من مجبور شدم استارت اور کنم تا خودم اومدم حمله ای بهم شد هر چی داشتم و نداشتم باهاش رفت سعیدم انداختم بیرون الآن افسرده شدم اما شانس اووردم زیر چتر نجات آرش جان در ورلد 28 هستم ولی کو وپون کپچر؟!:37::37:
نقل قول:
محمد خان به سوالم جواب ندادين؟در ضمن تونستين وارد شهرك مجازي زئوس بشين يا نه؟لينكش توي امضام هست
اين تاپيك 1000 صفحه رو هم رد كرده خيلي جالبه:13:
دیدی ؟ همین که سیت من رو قطع کردی بلاهای آسمانی بر فرق سرت نازل شد ! :31:نقل قول:
در مورد آپگرید منابع و تمام سوالاتی که کردی باید بگم تریبال وارز از همه ی بازیها در این سبک بهترهنقل قول:
این چهار هزار صفحه هم همینجوری پر شده ... از بس بازیش جذابه ماشالا :27: البته نصف تاپیک اسپم و خبر های روز هستن و کل تاپیک پر از کاریکاتوره تا مطالب مفید ! :27: مشالا همه بچه های تریبال وارز هم بن شدن ! :31: کلا قدیما اینجا پاتوقمون بود و گپ میزدیم توی این تاپیک ! :31:
در مورد زئوس هم بگم که دنگ و فنگ زیاد داره ! :41:
soheils village (393|741) K73
يكي ما رو دعوت كنه به اتحادش
يه بار ديگه سعي كن توي زئوس عضو شي
هر كي اومده شگفت زده شده
لينك توي امضامه
داش sid این اموزشتو یا زره بین هم نمیشه خوند که.
بايد با paint بازش كني
روي عكس راست كليك كن و گزينه اديت رو بزن اون وقت به راحتي ميشه خوند
سلام برو بچه های گل
دوستان چه خبر امتاحانای ما که افتاد 13 بچه های دانشجو میگفتن {به خاطر برادر شهیدم من امتاحان نمیدم}
چه خبر از قبیله تو ورد 38؟
راستی کسی تو ورد 28 قبیله آشنا سراغ نداره از قبیله شوتینگ شدم مطعسفانه الان هم همه این قبیله های اطرافم در جنگند و عضو غیر آشنا نمی پذیرند 2 هفته ای هست قبیله ندارم مطعسفانه
سلام سید جان ببخشید این معرفی که دادی اصلا با چی باز میشه؟! یکی اینو اول به من بگه بعد اینکه شما فقط تعریف کردی خوب لینک بازی کجاست بگو مام بریم!
سلام آرش جان خوبی خودت شوتیتی مارم شوتوندی که!:دی
سايت بازي تراوين:
لينك آموزشي همونطور كه قبلا گفتم يك عكس هست كه كافيه بعد از دانلود روش راست كليك كنين و گزينه اديت رو انتخاب كنيد تا در محيط paint باز بشه اونجا خيلي راحتتر و واضح تر ميتونيد مطالعش كنيدکد:www.travian.ir
يك تاپيك هم در اين فروم هست با نام بازي تراوين كه من چند تا لينك مفيد توش معرفي كردم
لينك آخر در امضاي من هم مربوط ميشه به فايل آموزشي ديگه اي كه خودم تهيش كردم و يك شهرك مجازي ايراني جديد رو (با نام زئوس دات كام) معرفي كردم و با سايتهاي اجتماعي ديگه اي مثل 360 وفيس بوك و اركات و كلوب دات كام و گوهر دشت مقايسه كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما بريد ببينيد چون تا حالا هر كي امده پشيمون نشده
سايت بازي تراوين:
لينك آموزشي همونطور كه قبلا گفتم يك عكس هست كه كافيه بعد از دانلود روش راست كليك كنين و گزينه اديت رو انتخاب كنيد تا در محيط paint باز بشه اونجا خيلي راحتتر و واضح تر ميتونيد مطالعش كنيدکد:www.travian.ir
يك تاپيك هم در اين فروم هست با نام بازي تراوين كه من چند تا لينك مفيد توش معرفي كردم
لينك آخر در امضاي من هم مربوط ميشه به فايل آموزشي ديگه اي كه خودم تهيش كردم و يك شهرك مجازي ايراني جديد رو (با نام زئوس دات كام) معرفي كردم و با سايتهاي اجتماعي ديگه اي مثل 360 وفيس بوك و اركات و كلوب دات كام و گوهر دشت مقايسه كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما بريد ببينيد چون تا حالا هر كي امده پشيمون نشده
من با پاینت هم که کردم نشد چرا سایت تراوینو میدی من میگم سایت زئوسو بده مگه اون بازی نیست یا همین تراوینه...؟!
نقل قول:
سلام
آرش کیه من اشکان هستم محمد جان :10:
در ضمن اون قبیله آخه واسه هرکی دعوت نامه میفرستادم کسی نی یومد الان هم که بد جور جنگ براه افتاده همه با هم میجنگند خدا به خیر بگذرونه 2 روزه دوک های قبیله ها ی اطراف من کاملا یهو از بین میرن :41:
البته الان من حمله ای ندارم ولی مطمئنم در راه هست:27:
آهان سلام دوباره ببخشید من اسمارو اشتباه میگیرم اشکان جان:دی
سید جان جواب ندادی این زئوس که میگی چیه تراوینه؟! یعنی قبیلست چی چیه به ما هم بگو یاد بگیریم من میگم آدرس زئوس بده تراوین میدی؟!
اشکان جان پس این بوده اشکالی نداره حالا مارو ساپ کن بعد خودت منفجر شو منم فکر کنم دیگه باید اسمتو از توی پروفایلم بردارم وگرنه منم مجبور به انفجار میکنن:دی
دستتم درد نکنه!
زئوس بازي نيستنقل قول:
زئوس در گوگل داك
يه سر به اينجا بزن دستت ميادکد:http://tinyurl.com/lgengw
آموزش و معرفي زئوس در امضام هست