آقا شما بیا برو اینترنت مزخرف دیال آپ استفاده کننقل قول:
شماها اصلا لیاقت تکنولوژی رو ندارید
همین امثال شماها هستید که باعث شده کاربرای اینترنت ایران اینقدر محدودیت داشته باشند
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
Printable View
آقا شما بیا برو اینترنت مزخرف دیال آپ استفاده کننقل قول:
شماها اصلا لیاقت تکنولوژی رو ندارید
همین امثال شماها هستید که باعث شده کاربرای اینترنت ایران اینقدر محدودیت داشته باشند
استفاده هر شخص از اینترنت به هیچ کسی ربطی ندارهنقل قول:
که چی دانلود میکنه و چی نمیکنه
کاربران همه دوست دارند سرعت بالا داشته باشند
در مورد افزایش پهنای باند که منو قبول دارم باید زیاد بشهولی متاسفانه نمیشه. آقا قبول کنین نمیشه الان من چندساله ADSL دارم ۸ مگش هم گرفتم سرعتش از ۴۰۰ بیشتر نمیشه.
خدایی نکرده منظورم این نبود که آقای آرش شما کل اینترنت رو میکشی واسه خودت.
منظورم اینه مردم الکی وقتی اینترنت پرسرعت میفته زیر دستشون خودشون هم نمیدونن چی دانلود کنن از فیلم پشمک فروش دوره گرد گرفته تا آموزش رقص به روش مش خردادیان وکل نرم افزارهای سایت آسان دانلود رومیگیرن.
بعدش مگه پهنای باند کشور دست منه؟! شما هی بگو باید زیاد بشه ولی آیا واقعا زیاد میشه؟! ما چندین ساله داریم میگیم پهنای باند ADSL باید زیاد بشه ولی نمیشه. تنها راهش محدود کردنه. مردم هم واقعا فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن یکیش خود من.
من خودم نصف شب سرعتم زیاد باشه کل اینترنت رو یه جا دانلود میکنم.
هیچ جای دنیا ابنطوری نیست!
البته قبول همدارم پهنای باند کشور ما ضعیفه ولی چندساله داره بهتر میشه.خ
جناب dj77
من نمیدونم کی و کجا از موتور جستجوی ملی بحث کردم که این موضوع رووسط کشیدید.
بعدش فقط یه سوال:
گوگل از روز اول اینطوری بود؟!
شما توقع داری اینموتور از روز اول مثل گوگل باشه؟!
همین که این میزان هزینه رفته توی جیب چندتا مهندس ایرونی و هر روز هم این موتور رو توسعه خواهند داد کافیه. ولی همونطور که گفتید، مشکلات بزرگی دارد ولی اگر ازش حمایت بشه، هر روز گسترش پیداخواهد کرد و بهتر خواهد شد.
ایطوری که شما میگی موتور جستجو فقط باید گوگل باشه و بقیه کشکن.
الان موتورهای جستجوی Bing و Yahoo هم نتایج درست و حسابی و مناسبی نمیدن با اینکه چندساله دارن کار میکنن.
شما توقع داری موتور جستجوی ایرانی یه روزه بشه گوگل؟!
منبه جوانانی که اینموتور رو طراحی کردند افتخار میکنم.
مثل من و شما نیستند بشینند بیرونگود و همینطوری حرف الکی بزنند و بگن نمیشه و ما نمیتونیم و... . هرچی هم پول گرفتن نوش جونشون.
بهتره در مورد چیزی که دانشی در موردش نداریم بحث نکنیم.
آقای rznrz06 واقعا به نظرتون استفاده از اینترنت فرهنگ نمیخواد؟!
به نظرتون منی که از اینترنت استفادهی نادرست میکنم و هدفم دیدن و دانلود هر فیلم چرتوپرتیه با کسی که استفادهی علمی میکنه یکیه؟!
با استفاده از همین اینترنت یه نفر میتونه دانشمند بشه یه نفر میتونه الاف و فاسد و... بشه.
اون بحث 4k هم اغراق بودمنظورماینبود کل فیلم های مضخرف و کلیپ های از اونمضخرفتر رو با آخرینکیفیتممکن دانلودمیکنن! درصورتی که حتی ممکنه رزولوشن صفحه نمایششون از کیفیت ویدئو هم کمتر باشه.
بعد من کی گفتم آمریکاییها با فرهنگ هستند؟!
اونا از همه کم فرهنگتر هستند فقط قانونسفت و سخت داره کنترلشون میکنه.
اساسا فرهنگی که دارن از خودشون نیست از پتک قانونه.
پس اونا هم با فرهنگ واقعی نیستند! با فرهنگ زورکی هستند.
مثلا قانون کپی رایت اجازه نمیده بعضی چیزایی که ما میتونیم دانلود کنیم رو اونا هم دانلود کنن.
حالا اینکه هر آمریکایی رو بگیریم روزی ۳ ساعت و نیم یوتیوب تماشا کنه فکر کن بشه هفت گیگ!
حالا اینترنت اونا رو بدی دست یه ایرانی به نظرت روزی چند گیگ مصرف میکنه؟!
کشور ما زپرتیه؟! من عاشق کشورمهستم.
کشور من همونیه کهکل دنیارو به زانو درآورده و باج نمیده و زیر بار حرف زور و ظلمنمیره.
من بازهم میگم سرعت ۲۰ مگ به کار نمیاد اگر هم باشه، برای کارهای پوچ و بیهوده مثل دانلود فیلم و کلیپ به درد نخوره. الان فکر کن یه نفر نزدیک منطقه 4g داره فیلمای چرت چه ایرانی چه خارجی با سرعت ۲۰ مگ دانلود میکنه اونپقت یه محقق ۵ دقیقست میخواد یه صفحه علمی رو باز کنه و نمیتونه!
اساسا اینترنت داره در راهی استفاده میشه که نه به درد این دنیا میخوره و نه اون دنیا!
این حرفی که شما میگی درصورتی درسته که سرعت بالای شما باعث قطع شدن اینترنت بقیه نشه! وگرنه باید محدودیت اعمال بشه تا همه بتونن اینترنت داشته باشند نه یکی ۲۰ مگ داشته باشه اون یکی صفحه هم نتونه باز کنه.نقل قول:
منمدوست دارم سرعتم بالا باشه کی بدش میاد؟!
بعدشم من نگفتم کسی حق نداره فیلم دانلود کنه!
من به پاسخ منطقی و معقول نیاز دارم نه تمسخر.نقل قول:
من خودم موافق افزایش سرعت اینترنتم ولی اینطور نباشه که من ۲۰ مگ داشته باشم و به خاطر سرعت بالای من شما در اونطرف کشور نتونی حتی یه صفحه هم باز کنی.
فقط بگم اینقدر پستت مزخرف بود که حتی یک نفر هم له خودش زحمت نداد تشکر کنه! سطح فکرت به شدت قدیمیه! حق منه هذچی بخوام بگیرم، وقتی عادی بشه، وقتی یک نفر مطمئن باشه راحت میتونه یه اپلیکیشن رو هر وقت خواست بگیره در، مصرف هم پایین میاد! شما از یه جا دیگه سوختی که خودت این سرعت رو نداری و بقیه دارن! سرعت 3 g من حدود 200 هست اما اصلا مثل تو فکر نمیکنمنقل قول:
عزیز ببین اینترنت مصرف کردن مثل مصرف کردن آب که نیست.نقل قول:
به هر دکل یه مقدار معینی تخصیص داده میشه فقط برای اون منطقه کوچیک.
حالا شما میتونی بفرمایی مثلاً هر کسی روزی اینقدر آب مصرف کنه.
ولی نمیتونی بگی هر کسی مثلاً اینقدر اینترنت مصرف کنه.
عین این میمونه شما اجازه میدی جنس قاچاق وارد کشور بشه،بعد میایی از مغازه دار فلک زده جنس قاچاق رو جمع میکنی.
وقتی خود ایرانسل داره بسته اینترنتی میفروشه،شما که نمیتونی به خریدار گیر بدی!
اگه راست میگی برو به ایرانسل بگو چرا داری بسته اینترنتی میفروشه.
خریدار بسته مصرفکننده هستش.
و طبق یه قانونی که تو تعزیرات حکومتی هست و شما خبر نداری.
همیشه حق با مشتریست.
حالا شما اومدی برای اولین بار در جهان قوانینی برای مشتری میزاری.که هر جای دنیا بگی، یا بهت میخندن یا دستگیرت میکنن.تو کشور ما هم جریمه نقدی و پلمپ میکنن.
شما باید از قوانین بازار آزاد خبر داشته باشی تا بتونی قانونگذاری کنی.
کسی دیگه اومده زده در گوش شما،اونوقت شما یقه ما رو چسبیدی.اگه تو منطقه شما اینترنت جواب نمیده،به بنده ربطی نداره.شما باید فحش شو به ایرانسل بدی.حداقل پیگیر شی و اطلاع بدی بهشون.
من الان خودم تو کف دیدن فیلم 4K هستم. تمام امکاناتش رو هم دارم، ولی نمیتونم چون حداقل سرعت با کریوو باید 20 مگابیت باشه.
شاید برای شما 4K قابل تمسخر باشه.ولی یادم هست روزایی که FULL HD و HD و حتی ویدیو T7 سونی و حتی ماهواره اومده بود، مسخره میکردن.حالا هم 4g رو شما مسخره کن.
XPERIA Z3
دوستان بجای کل کل کردن راجب 4G , 3G یکم اطلاعات بدین بطور مثال سیم کارت 4G روی شارژدهی گوشی تاثیر داره؟ مثلا Xperia Z2
راجب این دوستمون که میگه من پول 2 مگ باید یدم شما هم پوله 20 مگ یعنی بخاطر 20 مگ شما من نباید همون پولو بدم درست میگه اما اینو هم بگین که هزینه ی اینترنت در ایران 20 برابر متوسط جهانی هست در حالیکه سرعتش یک بیستم هم
نیست!!!! بنابراین بیاین این بحث و همینجا تمومش کنیم.
دوستان من میخواستم Z2 بگیرم که سیم کارت 4G بخوره بنطرتون 4جی ارزشش و داره که دنبال گوشی ای باشم که 4جی بخوره؟ :n36:
من هیچ وقت نگفتم مقصر مشترکین هستند.نقل قول:
مقصر ایرانسله که سرعت رو عین شیر آب تا ته باز گذاشته.
کاربران 4g همهی پهنای باند رو مصرف میکنند و مقصر کاربران نیستند که.
من هم سرعتم بالا باشه ازش نهایت استفاده رو میبرم.
اتفاقا پهنای باند در سراسر کشور به هم مرتبطه و پبوسته هست ربط چندانی هم به منطقه نداره.
الآن با یکی از دوستانم توی اصفهان صحبت کردم اونم مشکل 3gش عین من بود میگفت هیچی وا نمیکنه
شما کلا برعکس متوجه میشین.
در ضمن، مگه ملاک حق بودن حرف تعداد تشکرهاییه که مردم میدن؟!
مردم یه زمانی به گرد بودن زمین نه تنها تشکر نمیدادند بلکه منفی هم میدادند.
اینکه اینترنت اکثرا صرف نوشتن چرندیات توی وایبر و دانلود چرندیات میشه رو که نمیشه انکار کرد!
البته بعضیها هم از همین وایبر استفادههای علمی بسیار مفیدی میکنند و نمیشه انکارش کرد.
مثل یه چاقوییه که بدیش دست به پزشک تا بدیش دست یه اراذل
من تکنولوژی 4k رو تحسین میکنم ولی الان اینترنت ما شرایط دریافت و دیدن 4k رو نداره.
بعد 4k حالا چیزی نیست که اگه آدم نبینه اتفاق خاصی براش بیفته.
بزار بحث بکنند هر جا میری یه محدودیت میزارننقل قول:
حق با هر دو طرف هست