حرفش رو نزننقل قول:
من الان در ان واحد هم راصد 4 مگ دارم هم رفاتک. رفاتک شرف داره
راصد فقط کیفیت تجهیزات اش بهتره
Printable View
حرفش رو نزننقل قول:
من الان در ان واحد هم راصد 4 مگ دارم هم رفاتک. رفاتک شرف داره
راصد فقط کیفیت تجهیزات اش بهتره
شاتل که زده سرعت 8مگ شبانش نهایتا 300 کیلوبایت سرعت دانلودشه :n27:
پارس انلاین هم میگن خیلی شلوغه و اصلا بدرد نمیخوره
نه.کاملا نامحدوده. الان تو پنل ibs نگاه کردم بازم. 1024-3M-UNLIMITED جایی هم نداره که حجم باقیمونده رو نشون بده.نقل قول:
والا نمیدونم این مخابرات مصیبتی شده من که اخرش سر از کارشون در نیاوردم اصلا چرا دیگه 2مگ میدن وقتی نه شبانه باشه نه نامحدود سرعت 256هم زیادیه الان من به پشتیبانی میگم سرعت 256تا 2مگ هم حذف کنید که دیگه مشکلی نباشهنقل قول:
نقل قول:
راصد 12 ساعت رایگان داره با سرعت 2 مگ
من که حتما میرم تجهیزات میگریم که ازشون سرویس بگیرم
لطفا فواید رفاتک رو اعلام کن دوست عزیز
مثل اینکه اواسیس شبانه رو حذف نکرده:n13:
کسی به پشتیبانیش زنگ زده؟
تا میتونید دانلود کنید چون تا چند روز دیگه شاید تو خواب هم دانلود رایگانو نبینیم:n14:
خود دانیدنقل قول:
من نزدیک 4 سال مشتری راصد بودم الان بعد از حدود 1 سال بخاطر طرح الماس اش برگشتم که دیدم چنگی به دل نزد. باید تو 12 ساعت میشد حداقل 18 گیگ دانلود کرد که عملا نزدیک این عدد هم نمی رسید.
قبل تر ها کیفیت و سرعت دانلودش خیلی بهتر بود. البته توقعات من بالاست شاید همین برای شما مناسب باشه
رفاتک سرعت لینک و دانلود بهتری داره ارزون تره و.... راصد فقط پینگ اش بهتره
چطور تو 12 ساعت بشه 18 گیگ ؟نقل قول:
2048/8 که باشه میشه 256 که سرعت تا 270 الی 290 میرسه
256 اگر سرعتمون باشه حجم دانلود میشه 900 مگ در ساعت که جمعا در 12 ساعت میشه 10 گیگ و 800 میگ چطور به 18 رسیدید نمیدونم
اگه سرعت خیلی عالی باشه مثلا به 270 برسه و ثابت بمونه میشه 950 مگ در ساعت 11 گیگ و 400 مگ در 12 ساعت و سرعت 290 باشه میشه ساعتی 1 گیگ و 20 مگ که میشه 12 گیگ و 240 مگ در 12 ساعت
حالا چطور 18 گیگ رو بدست اوردید ؟
چ حس بدی داره شب ی چیزی رو میزاری دانلود بشه صبح بلند میشی میبینی 1 مگ هم دانلود نشده:grrr::37::41:
2مگ باشه اونوقت سرعت شبش 60 تا باشه:n27:مزخرف....لعنت بر پدر و مادر همشون
امیدوارم به حق علی خیر نبینن تمام تجهیزاتشون اتیش بگیره منفجر بشه