با توجه به اینکه یزد ارتش نداره آیا راهی هست که بعد از آموزشی در 01 نیرو زمینی ارتش ادامه سربازی رو یزد باشم؟ :45:
Printable View
با توجه به اینکه یزد ارتش نداره آیا راهی هست که بعد از آموزشی در 01 نیرو زمینی ارتش ادامه سربازی رو یزد باشم؟ :45:
یزد ارتش نداره ولی نزدیکش فکر کنم میبد یا نمیدونم او طرفا بود که داشت. شما میتونی بری بعداز آمورزشی از زمان مرخصیت استفاده کنی وبری اونجا و مشکلات وکلا باهاشون صحبت کنی تا همونجا امریه ات رو به اون یگان انتقال بدن.
الان توی این کمبود سرباز بیشتریا دارن می افتن 01 . ولی شما اگه اقدام کنی فکر کنم امکانش هست و میشه که بیفتی میبد یا اون اطرفا. میدونم داره چون دوست من اونجا بود یزدم حتی رژه رفته بود سر یه مراسمی...
میشه جاهای خوب که مد نظرتون هست رو برام پ.خ کنید؟نقل قول:
من لشکر 30 گرگان - پ ساری هستم.
هیچکس نبود جواب ما را بده؟؟؟
شما با لیسانس .و فوق لیسانس خدمت سختی رو در ارتش نخواهید داشت سپاه هم مدرک بالا خیلی کم میگیرهنقل قول:
داداش پلیس دیپلماتیک چه ربطی به پدافند هوایی داره ؟؟نقل قول:
دوستان اگه کسی پلیس دیپلماتیک خدمت کرده یا ازش اطلاعاتی داره بده ممنون میشم.لیسانس هستم پدافند هوایی
در کل پلیس دیپلماتیک جز بهترین ارگان ها در ناجا هست شما در صورتی که زبانتون خوب باشه عالی هست
وظیفه این یگان هم ارتباط با اینترپل و حفاظت از سفارتخانه ها و نمایندگان سیاسی سایر کشور هاست قبلا یه فرمانده روانی داشت بازنشست شد الان اوضاعش خیلی بهتر از قبل شده کلا بهت بگم که فوق العاده هست
سلام
من اعزامم اول ابانه
تا چندم باید منتظر بمونم نامه ای که کجا افتادم، بیاد
داداش شما برو پلیس +10 برگ سفیدت رو بگیر باید تا الان باید ثبت شده باشهنقل قول:
دوست عزیز پدافند که میگی چه ربطی داره خودش جای فوق العاده ای هست و اداری خدمت میکنی.و من خودم دیپلماتیک را دوست دارم اما دقیق شیوه خدمتو نمیدونم.بدتر می خوام نباشه.دارم واسه جابه جایی اقدام می کنم.نقل قول:
معمولا خدمت کردن تو تیپ و لشکر سخت هست ولی دوست من لشکر ارومیه بود ، فقط عشق و حال کرده بود ، قسمت های اداری لشکر ها خوبهنقل قول:
جاهای خوب ارتش رو میشه بتاجا ( بنیاد تعاون ) و قسمت های زیرشاخه اش نام برد ، بیمارستان های ارتش ، اداره عقیدتی سیاسی ، ستاد مشترک و خیلی جاهای دیگه که شاید من در موردش نشنیده باشم
داداش مگه ناجا پدافند هوایی داره من تا حالا نشنیدمنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2