دقیقا.طول روز هم پینگ بالاست کلا انگار نت کشور اختلال دارهنقل قول:
از شروع سال جدید رو هیچ IP نتونستم سرعت فول داشته باشم تو ساعت رایگان.معلوم نیست چه گندی زدندنقل قول:
تهران سرعت خوبه هنوز هم نامحدود دارند اینجا ...
Printable View
دقیقا.طول روز هم پینگ بالاست کلا انگار نت کشور اختلال دارهنقل قول:
از شروع سال جدید رو هیچ IP نتونستم سرعت فول داشته باشم تو ساعت رایگان.معلوم نیست چه گندی زدندنقل قول:
تهران سرعت خوبه هنوز هم نامحدود دارند اینجا ...
دادا شبانه چی همون سرعت رو داری؟نقل قول:
سلام بعله همون سرعتو دارم...
البته دوستان اینم بگم که فقط این یک نفر (که معلوم نیست از خود شرکت هست ویا آشنا یا و...) سرعت شبانه اش زیاده :| !!.نقل قول:
اگه ثبت نام کنید, متوجه میشید که شبانه بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت که یعنی سرعت 80 - 90 تا بیشتر نیست !!...
الان هم که حسابگر تعرفه هزینه همه ی سرویس هاشون رو که گرون بود, گرون تر کرده:n29:!.
.
.
مـوفق باشــید.
چرا حرف الکی میزنی دوست عزیز...من چند صفحه پیش هم اسکرین شات گزاشتم...بنده نسبتی با شرکت ندارم که بخام بزور به کسی چیزی رو اجبار کنم ولی من باب وظیفه اخلاقی گفتم...بعدشم هزینه های حسابگر متوسط بود الان ارزون شده میتونین برین تو سایت ببینین...اینطوری که شما داری نخریب شخصیت میکنی به نظر میاد شما نسبتی با شرکت خاصی داری یا غرضی داری...
کاملا تایید میشهنقل قول:
شرکت هزینه هاش از همه گرونتره و به نظر من از حجم هم زیادی کم میکنه ( مطمئن نیستم)نقل قول:
شب از سایتایه دانلود فیلم 100 -300 می گیره ( سه ساعت رایگان داره)
ولی به جز قضیه حجم روزاش از مخابرات خیلی بهتره
سلام...البته اشتراک های 1 ماهه 3ساعت رایگان داره ....اشتراک های بیشتر ا یک ماه 5 ساعت و در روز های جمعه 8ساعت رایگان داره...نقل قول:
دوست عزیز ....
برادرانه توصیه میکنم اگه به قصد و نیت دانلود میری دور و ور حسابگر رو خط بکش !!!
:n05:
تقریباً تو این فروم هممون کم یا زیاد مدتی رو از این شرکت سرویس داشتیم.... از اون قدیما تا حالا.... عوض بشو نیست حسابگر!!
در بدترین شرایط از اینترنت ایرانسل استفاده کردن به دلایل مختلف بهتره از سرویسای حسابگر (دلایل فنی و انسانی!!!)
چیزی که من کلا توی فروم های مختلف فهمیدم آقا برو دونه دونه خودت شرکت ها رو تست کن .ممکنه مخابرات یا حسابگر توی منطقه شما خوب باشه یا نه همینطور بقیه شرکتها
اصلاا هم نمیشه تشخیص داد کسی که راهنماییت میکنه داره الکی میگه که دست زیاد نشه و تعداد یوزر نره بالا که سرعت خراب شه یا واقعا خیرخواه هست ونمیخواد پاچت بره
تست کن بد بود سر 1 ماه جمعش کن برو شرکت بعدی