انتقال دادن ترافيك ، پيشكش !نقل قول:
اينا حجم دزدي نكنن. حدود 10 درصد براي من بيشتر حساب مي كنن.
گذشته از اين ، مودمم خاموش بوده و 1 گيگ زده به حسابم. 2 هفته است اپراتورهاش هر روز ميگن حق با منه و در حال بررسيه.
Printable View
انتقال دادن ترافيك ، پيشكش !نقل قول:
اينا حجم دزدي نكنن. حدود 10 درصد براي من بيشتر حساب مي كنن.
گذشته از اين ، مودمم خاموش بوده و 1 گيگ زده به حسابم. 2 هفته است اپراتورهاش هر روز ميگن حق با منه و در حال بررسيه.
حتما ماله روز قدس بوده:13:نقل قول:
خودتو خسته نکن کسی نیست شکایت کنینقل قول:
زنگ هم بزنی میگن همینه که هست باید بسازی دیگه من 1مگ داشتم دانلودیم همینقدر بود کاریش نمیشه کرد
جناب Ehsan1355 این چه قانون مسخره و مضخرفیه که پارس راه انداخته ؟؟؟؟؟؟؟
چرا هر چقدر ترافیک روزانه داشته باشی تو شب بعد از اون میزان دانلود یه دی سی میشه ؟؟؟؟؟
یعنی چی آخه ؟؟؟؟
ترافیک روزانه چه ربطی به دانلود شبانه داره ؟؟؟؟؟؟
من اکثر لینک هام غیر مستقیم ان و با این مسخره بازی ای که راه انداختید دانلود کردن عملا غیر ممکن شده
شبی 20-30 بار دی سی میشه
تو هیچ کدوم از isp ها هم همچین چیزی وجود نداره !!!
مملکته داریم ؟ : دی
دوست عزیز معلومه اصلا از سیستم بانک ها خبر نداری!:31: یه کم برو این ور اون ور اطلاعات کسب کن اطلاعات غلط به مردم ندی. بانک ها از طریق شبکه شتاب با هم در ارتباط هستند. حالا برای اینکه از طریق شبکه شتاب با هم ارتباط داشته باشند نیاز به چی دارند؟!!!!! خوب معلومه اینترنت! این اینترنت رو از کجا می گیرین؟!!!! از همین شرکت ها که یکیش پارس آنلاینه!!! بانک ها خودپرداز دارن که از ساعت 3 ظهر که بانک بسته میشه تا فردا صبح ساعت 8 مردم میرن کجا؟! خودپرداز که پول بگیرن، قبض پرداخت کنن، پول انتقال بدن! این خودپرداز با چی کار می کنه؟! با شتاب!!! یه سری می رن اینترنت خرید اینترنتی انجام میدن! این با چی کار می کنه؟! با شتاب!!! یعنی بانک ها به وسیله شبکه شتاب و اینترنت با هم در ارتباط هستند، و قطع شدن حتی 1 ثانیه ای اینترنت باعث میشه این شبکه و گردش های مالی بانک ها به هم بخوره. پس واسه همین کلی متضرر میشن. واسه همین به هر شعبه باید نزدیک 2 میلیارد خسارت بدن. چه هزار تومن تو شعبه باشه چه هزار میلیارد تو شعبه باشهنقل قول:
1 گیگ چیزی نیست از یک مشتری نزدیک 30 گیگ کم کردن تا الان 3 بار زنگ زدم و قرار شد امروز با مدیره حرف بزنم که نمیشه چون 25 نفر تو نوبتن.نقل قول:
خاک بر سرشون
سلام دوستان کسی سروسیس pol 256 2gb رو داره؟ میخوام بدونم سرعتش در روز و شب چج.وریاست؟
من الان با Sr1283go سرعتشم روی 256 داخل پنل بسته شده. روزها 190 دانلود میکنم شبها هم خیر سرشون بالای 25 نمیاد. ممنون میشم کمک کنید.
پارس انلاین کاسه کوزتو جمع کن برو ب د ه!
به زور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ساعت 1 با سرعت 30 شروع کرد تا ساعت 3 همین وضع بود بعدش را دیگه خبر ندارم سرعت چند شد.
افتضاح شبها زیر 15 روزها هم گاهی خوبه گاهی سرعت کند میشه:2:نقل قول:
از کی تا حالا مردم ساعت 1شب تا 6صبح میرن از عابر بانکها پول در بیارن قبض پرداخت کن یا از تو خونه پولشونو انتقال بدن باز قبض پرداخت کنن خرید اینترنتی داشته باشن:31:؟؟ خوبه بازم نداختنش روی دانشگاهها که بگن دانشجو ها و اساتید شبها از ساعت 1تا6صبح در حال تحقیق در اینترنتن !ببین حرف بی ربط نزن که به این دلیل سرعتا رو محدود کردن.اونا از سر عمد این کارو کردن تا حجم ترافیک مشتریا زود تموم بشه والسلام نامه تمامنقل قول: