پس چرا برای من اینجوری شده خیلی از سایتها دیگه باز نمیکنه مشکل از کجاست:n34:
Printable View
پس چرا برای من اینجوری شده خیلی از سایتها دیگه باز نمیکنه مشکل از کجاست:n34:
نام کاربری جدید مبارک دادا :دینقل قول:
من یه آپدیتی به این پست بدم :
از دیروز صبح که ک ر ی و وصل کردم، هیچ مشکلی نداشت تا دیشب ساعت 10 برای یه کاری یه دقیقه قطعش کردم (خودم کردم که لعنت بر شیلترینگ باد :دی) و بعد از اون دیگه هر قدر وصل شدم، مثل اون مشکلات اوایل فاز جدید توی چند ماه پیش، دیگه صفحه باز نکرد که نکرد :دی.
یه خاموش روشن هم به مودم زدم که از 37.254 رفتم به 37.255 که فرقی هم نکرد.
برای رفع این مشکل از ف ر ی گ ی ت استفاده کردم (جالب بود سرعتش بد نبود) تا دیشب ساعت 3 و نیم تست کردم که ک ر ی و اوکی شده بود باز، الانم درست و اوکی هستش و با اون وصلم.
دوستان ایا امکانش هست از مخابرات بخواهیم که مثلا کلا خط اینترنت خودم از روی سرورهای خودشن از نو ریستارت کنن کلا تنظیمات شبکه برای من ریخته به هم خیلی از سایتها cannot find server میده مودم هم ریست کردم درست نشد مشکل از شبکس به نظرتون چکار باید بکنم
من رفتن مخابرات کتبی نامه نوشتم ! برای اینکه خطم روی 5مگ بوده الان اومده روی 2 مگ (سرعت دانلود 120) ! 100 بار با پشتیبانی تماس گرفتم
2 تا درخواست دادم سامانه 195 ! هنوز که هنوزه مشکل من درست نشده ! دوستان کسی میتونه کاری کنه ؟
ممنون لطف دارید.:n10:نقل قول:
شما خودتم عوض کردی ما یادمون رفت تبریک بگیم :n31:
من جمعه صبح مشکل پیدا کردم ، به پشتیبانی سرویس قندونم هم ایمیل زدم تایید کرد مشکل سراسری هست.
ولی شب تست کردم مشکلی نداشت.
الانم اوکی هست.
ممنون
دوستان چند روزی هست برای من خیلی از سایتها باز نمیکنه چکار کنم به مخابرات چی باید بگم.2020 هم که هیچی حالیش نیست :n28:
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من خیلی وقت هست می خوام طرح بی نهایت شرکت مخابرات را فعال کنم ولی مشکلی که دارم تنظیمات مخصوص مودم من در قسمت آموزش سایت VAS قرار نداره.
بنظرتون از چه طریقی می تونم تنظیمات رو بگیرم(از طریق فرم تماس با ما سایت مشکل رو مطرح کردم ولی جوابی بهم ندادن)
مدل مودمم : Asus DSL-N10
با تشکر
DNS رو عوض کردید ؟ کلا انتظار یه اینترنت خوب را از مخابرات نداشته باشیدنقل قول:
kنه اصلا کارش نکردم خودش یکدفعه اینجوری شد و خیلی از سایتها دیگه باز نمیکنه کار باید بکنمنقل قول:
منظورش اینه dns دستی بده.نقل قول: