نمیدونم فک کنم به خاطر هاستشه،نقل قول:
منم اسیاتک دارم، mihnadownload.com و چند تا سایت دیگه که هاستشون رو اسیاتکه سرعت بالاس....
Printable View
نمیدونم فک کنم به خاطر هاستشه،نقل قول:
منم اسیاتک دارم، mihnadownload.com و چند تا سایت دیگه که هاستشون رو اسیاتکه سرعت بالاس....
آخه مساله اینجاست من نامحدود دارم سرعت همه سایت هایی که سرور داخلی دارن روی 90kb/s محدود هست اما دانلود از این سایت 1mb/s ! با تک کانکشن هم سرعت تغییر نمی کنه
کاش سایت هایی مثل سافت 98 و دانلودها سرعتش اینقدر بود
نقل قول:
این مخابرات توی ساعات رایگان سرعت تورنت رو محدود میکنه؟:n15:
سرعت تورنت رو محدود نمیکنه درواقع سرعت دانلود از سرور های خارج از ایران رو محدود میکنهنقل قول:
گشتم نبود !! نگرد نیست ... من حدود 3 ماه داشتم یه راهی پیدا میکردم که بشه هاست گرفت از این شرکت و دانلود کرد.همه کارهاش رو کردم.پولم ریحتم به حسابش.آخر کار طرف دبه کرد و هاست رو نداد ...نقل قول:
واقعا؟چرا؟
یعنی اینا چیکار کردن که سرعت فقط ار این سایت اینقدر بالاهست ؟
نقل قول:
چون که سرور این سایت توی شیرازه !!! الان شما تست IP که از سایت بگیرید با ip زیر شروع میشه ... ip کسایی که از مخابرات نت دارن هم با همون شروع میشه ... 5.190 .. یعنی هر دو توی یه مسیر هستن ....نقل قول:
شما که از اون سایت دانلود میکنی انگاری داری از شبکه بین دو سیستم استفاده میکنی و نه اینترنت ...
برای همین سرعتش بالاست .... من به شرکت هاستش بارها تماس گرفتم برای گرفتن هاست.اول قبول کرد.ولی بعداز یه مدتی هاست یه جای دیگه رو داد و الکی بهونه آورد که هاست شیراز کنده و ضعیفه و این چیزا .. منم گفتم مشکلی نداره و من باهاش کنار میام.
وقتی دید هیچ جوره بی خیال نمیشم گفت اصلا هاست شیراز نداریم :n29:
سرعت دانلود،من با این سایتها عادی هست که فکر میکنم بر میگرده به مرکزمون!نقل قول:
ممنوننقل قول:
یعنی سرعت از تمام سایت های خارجی و رپید شیر و ... پایینه؟:22: حالا چقدر محدود میکنه سرعتو؟
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
بستگی به سرعت تعرفتون.مثلا من که یه مگ دارم فک کنم 50 این ورا باشهنقل قول:
شما میتونی تورنت یا مابقی لینک هاتونو لیچ کنید و تو یه سرور ایرانی ریموت آپلود کنید و از اون سرور با سرعت کامل دانلود کنید