کدام شرکت دانلود شبانه رایگان خوبه ؟
Printable View
کدام شرکت دانلود شبانه رایگان خوبه ؟
دوستان کسی میدون تو مرکز مخابراتی شهید چمران چه شرکتهایی سرویس ارائه میکنن ؟
قضیه اینترانت در حال حاضر به چه صورتی ؟ تو یه سایتی دیدم راسخون پی سی دانلود و سافت گذرم میشه رفت .
سلام
کدوم شرکتا رو خط فیبر نوری سرویس میدن؟
Sent from my LG-D855
سلام دوستان
من مشهد زندگی میکنم و آسیاتک رو در نمایشگاه کتاب سفارش دادم جعبشو همون روز بهم دادن ولی دیشب اومدن وصلش کردن و سرعتش هم تا یک مگ میره .
سرویس نمایشگاهی رو گرفتم
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی قبض هم جلوی پهنای باند نوشته shahab_tech
ولی دو سوال دارم .
1 - دقیقا از چه ساعت تا چه ساعتی میتونم از ترافیک رایگانم ( 880 گیگ ) استفاده کنم و چه تضمینی وجود داره که کم نمیکنه ؟
2 - من دیروز چهار تا صفحه باز کردم دویست مگ رفت ؛ مگه اگه سیستم خاموش باشه ولی مودم روشن باشه هم مصرف میکنه ؟
3 - رمز رو فقط حرف و عدد گذاشتم مطمئنه ؟
4 - یه مرورگر برای پی سی معرفی کنید که کم مصرفترین باشه .
پیشاپیش از پاسختون متشکرم .
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
ساعت رو از خودشون بپرسید چطوریه و تضمین هم حتما دارن دیگه البته ۸۸۰ مگ چیزی نیستنقل قول:
مودم اگر روشن باشه و دستگاهی بهش وصل نباشه مصرف نداره و صفر هست اگرم داشته باشه خیلی خیلی کمه شاید به کیلو بیت هم نرسه
رمز رو هم پیشنهاد میکنم که طولانی بزارید مثلا ۱۰-۱۵ رقم یا بیشتر که دیگه بیشترش زیاد میشه زدنش سخته و حتما مخلوط عدد و حرف باشه اگر شکل هم توش باشه بهتر نبود هم ضروری نیست و رمز هارو چیز هایی بزارید که قابل حدس زدن نباشه مثلا چیزایی مثل شماره تلفن و اسم و فامیل و تاریخ تولد ازدواج یا چیزای این شکلی نباشه چون حدس زده میشه و اسم وایفای رو هم مدل مودم و مارک و .... نباشه اسم مودم رو مثلا اسم خودتون رو بنویسید من همین کار رو کردم یا مثلا اسم یه کاراکتر فیلم با هرچی منظور از این کار اینه که مدل مودم میتونه حفره ها امنیتی مودم شما رو لو بده و پیشنهاد میکنم که از مک ادرس هم استفاده کنید تا فقط دستگاه هایی که مکشون هست بتونن به مودم وصل بشن
880 مگ کجا بود ؟نقل قول:
عکس رو نگاه کنین نوشته 880 گیگ .
جدا عکسه دروغه ؟
من نگفتم دروغه خوب نمیدونم معمولا ۲-۷ هست ولی بعضی از شرکت ها فرق داره برای همین گفتم از خودشون بپرسید احتمالا هست واقعا چون من تا اخرای شهریور شبانه رایگان از صبانت داشتم تا اون موقع ۳۵۰ گیگ گرفته بودم قبلش هم یه یک ماهه داشتم که ۱۰۰ گیگ رایگان گرفته بودم ازشوننقل قول:
مرور گر هم کروم خوبه و فایرفاکس و اپرا و واترفاکس که ورژن ۶۴ بیتی فایرفاکس هست
به عکس پایین دقت کنید ( یه قسمت داخل پرانتز نوشته
880 GB +
4 تا 10 صبح )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا ۴ تا ۱۰ صبح رایگان هست و توی این تایم تا ۸۸۰ گیگ رایگان حساب میکنن تا زمانی داریدش که مصرفتون به ۸۸۰ برسه تو ساعت ریگان یعنی ۱۰-۴ صبح شما ۸۸۰ گیگ حجم دارید و تو ساعت های معمولی ۱۲ گیگنقل قول: