من چند ماهه پیش دنیا رو زیر و رو کردم این کتابو گیر نیاوردمنقل قول:
اما یه کتاب تخته سیاه داره به اسمه تجزیه و ترکیب البته آموزش نیست فقط تجزیه و ترکیبه کله متن عربی 2 و عربی 3 هست
من چند ماهه پیش دنیا رو زیر و رو کردم این کتابو گیر نیاوردمنقل قول:
اما یه کتاب تخته سیاه داره به اسمه تجزیه و ترکیب البته آموزش نیست فقط تجزیه و ترکیبه کله متن عربی 2 و عربی 3 هست
شیمی 3 خیلی سبز چیزی کم نداره که هیچ , بهتر هم هست .. فقط تستاش نسبت به مبتکران کمتره ....نقل قول:
خیلی ممنونم دوست عزیزنقل قول:
دوستان من کتاب ریاضیات پایه کوله پشتی رو دارم خیلی عالیه اما بعضی مطالب مثلا ماتریس ها (از ریاضی دو) توش نیست یا یه فصلش از ریاضی یک هست (دستگاه مختصات) میخواستم بدونم این کتاب ناقصه یا نه از این مطالب توی کنکور سوال نمیشه؟
و یک سواله دیگه برای فیزیک دو (تست و آموزش) چی بگیرم؟ یه کتابی میخوام رویکردش کنکوری باشه مثه فیزیک 1 خیلی سبز که فقط فصلایی هست که توی کنکور میاد (آخه شنیدم چند فصل از فیزیک 2 توی کنکور نیست)
دوستان من دنبال تستهای سراسری عمومی سالهای پیش هستم
ایا به صورت کتاب منتشر شده، اگه پاسخ تشریحی داشته باشه که چه بهتر
کتاب های زرد کانون و گاج تست های شش سال اخیر سراسری داخل و خارج رو دارن با پاسخ تشریحی ولی تخصصی ها هم همراهشونهنقل قول:
-------/
دوستان کتاب خوب و مفصل برای ریاضیات پایه چیه؟
من تجربیم امسالو بیخیال شدم برای سال دیگه میخوام ریاضی حداقل ۷۰ بزنم ولی پایم مخصوصا مثلثاتم خیلی ضعیفه. س خواهشا بهترینشو بگین
راستی چرا اصلا کتاب خوب برای ریاضی پیش نیست؟ اگه اونم چیز خوب بود معرفی کنین
مبتکران کتاب آموزشی خوبی برای پیش تجربی دارهنقل قول:
بهترین کتاب برای ریاضی پیش گاج طوسی...نقل قول:
دوستان کتاب خوب و مفصل برای ریاضیات پایه چیه؟
من تجربیم امسالو بیخیال شدم برای سال دیگه میخوام ریاضی حداقل ۷۰ بزنم ولی پایم مخصوصا مثلثاتم خیلی ضعیفه. س خواهشا بهترینشو بگین
راستی چرا اصلا کتاب خوب برای ریاضی پیش نیست؟ اگه اونم چیز خوب بود معرفی کنین
برای ریاضی پایه چی از همه بهتره؟
کتاب منتظری میتونه خوب نیازها رو بر طرف کنه؟
مبتکران نداره پایه؟
فار چطور؟
اگه شما پیش 1 و 2 گاج رو بخونید با احتساب هندسه و آمار فقط 5 یا 6 تست از پایه می مونه...
کتاب گاج پیش تقریبا همه ی مباحث مربوط به پایه رو گفته
خب من از پایه میخوام مثلثات باد بگیرم که هیچی بلد نیستم
مثلثات هم ندونم نصف مباحث فیزیک و ریاض رو نمیفهمم
مثلثات هم داره؟